- 16 Haziran 2011
- 16.500
- 72.945
- 798
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Sadece sizin ilgi alanınıza göre çıkmıyor. Takip ettiğiniz arkadaşlarınız, sayfalar ve hatta onların takip ettikleri de keşfetinizi etkiliyor.Keşfette çıkan resim ve videolar ilgi alanına göre mi çıkıyor
Mustescen goruntuler ayri normal kadin resimleri ayri, eger normal cikiyorsa algoritma kaynakli. Mustescense kendisi bakmistir.Eğer sık sık kadın resmi görüyorsanız o kısımda eşiniz baktığı için çıkıyordur, benim keşfetimde çıplak kadın çıkmıyor hiç mesela çünkü bakmıyorum.
Haklısınız, benim kast ettiğim de müstehcen kadın resimleriydi zaten.Mustescen goruntuler ayri normal kadin resimleri ayri, eger normal cikiyorsa algoritma kaynakli. Mustescense kendisi bakmistir.
Instagram algoritması çok farklı, bazen bizim baktiklarimiza göre kesfette çıkar,bazende takipçilerin takip ettikleri,baktıkları sayfalar çıkar kesfette ki bizde bakıp takip edelim diye yani sadece eşinizden kaynaklı olmayabilir.Kafamda deli sorular..
Kocanızın Instagramına girebiliyosanız en alt sağ taraftaki profil ikonuna dokunun. Sonra en üst sağda üç çizgi var, ona dokunun, 'hareketlerin' başlığından 'beğenmeler'e dokunun. Kocanızın daha önce beğendiği gönderiler çıkar karşınıza.Keşfette çıkan resim ve videolar ilgi alanına göre mi çıkıyor
Senin , senin takip ettiklerin ,takip ettiklerinin takip ettiği vs bir çok etkeni var ama genellikle senin. Facebook da aktif değilim 3 arkadaşım var sadece bir grubu takip etmek için ayda yılda bir giriyorum. Ama ana sayfam hep eskort vs tarzı kadınların videolarıyla doluyor. Arkadaşlarım kadın onlardan eminim biraz düşündüm üye olduğum grup erkek ağırlıklı karma ve yaş ortalamasi 40 üstünde hepsi de onların beğenisi.Keşfette çıkan resim ve videolar ilgi alanına göre mi çıkıyor
En çok bakılan şeye göre çıkıyor.Keşfette çıkan resim ve videolar ilgi alanına göre mi çıkıyor
Yani ilk görüşünüz değil daha önce de benzer konunuz var sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ama bunun başka cevabı yok evet ilgi alanına göreEşimin baktığımda hep kadın resimleri var açık saçık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?