Kendisimi ekliyor yoksa takip mi ettiriliyor, takipçi satin alanlar var haberiniz olmadan o tür sayfaları takibe almış oluyorsunuz.1 aydır görüştüğüm erkek arkadaşım var. Yaşı 40 benimki 33. İkimiz de egitimciyiz boş insanlar değiliz. Biraz yakınlaşma da oldu aramızda erken de olsa . Benden hoşlandığını beğendiğini biliyorum. Gel gelelim instagrami tam bir çapkın adamı yansıtıyor. Takip ettiği açık saçık çok takipcili kizlar var . Benden sonra birini daha eklemiş. Böyle bir insanin amacı ne olabilir. Görüşürken çok güven veren sadık birine benziyor. Cinselliğe düşkünlüğünü biliyorum. Evlilik niyetiyle başladık ama bu hâli ve yakınlaşma isteği ve çabası güven vermiyor. Ne yapmalıyım ?
Kendisi takip etmek istemese niye buna göz yumsun kiKendisimi ekliyor yoksa takip mi ettiriliyor, takipçi satin alanlar var haberiniz olmadan o tür sayfaları takibe almış oluyorsunuz.
Bugün konuscam artık ve bir nokta koyacağım . Evet çekinmiyor sanırımSizin Instagram sayfasını incelediğinizi bilmiyor olamaz. Demekki tepkinizden çekinmiyor.
Boş insanlar mi burada konu açıyor yani? Ne alakası var?Boş insan değilsiniz ya cevabi da kendiniz bulun
Boş insanlar mi burada konu açıyor yani? Ne alakası var? İnsanBoş insan değilsiniz ya cevabi da kendiniz bulun
Ben de utanıyorum evet o yüzden yok verecegimCinsellige düşkün olan herkesin insta hesabinda ciplak adam/kadin dolu değil. Ne alaka yani
Boyle bir adamin hesabini tanidigim biri görse utanirim benim sevgilim olmasindan. Abaza hesabi tam, hiçte guven vermiyor. 1 aylik bir sey asla ciddi filan dusunmez yol verirdim. Ortaya bu kadar yapiyorsa ortada olmayan ne azmanliklari vardir bilemicem.
Anlattığınıza göre adam gayet boş.İkimiz de egitimciyiz boş insanlar değiliz.
Yani bazen insanın haberi olmuyor eğer çok sık kullanmiyorsa ama bilerek takip ediyorsa sizden de çekinmiyor demek ki en iyisi açık açık sorunKendisi takip etmek istemese niye buna göz yumsun ki
Adam sapık düzgün bir adam öyle kadınları takip etmez uzak durun üzülmek istemiyorsanız1 aydır görüştüğüm erkek arkadaşım var. Yaşı 40 benimki 33. İkimiz de egitimciyiz boş insanlar değiliz. Biraz yakınlaşma da oldu aramızda erken de olsa . Benden hoşlandığını beğendiğini biliyorum. Gel gelelim instagrami tam bir çapkın adamı yansıtıyor. Takip ettiği açık saçık çok takipcili kizlar var . Benden sonra birini daha eklemiş. Böyle bir insanin amacı ne olabilir. Görüşürken çok güven veren sadık birine benziyor. Cinselliğe düşkünlüğünü biliyorum. Evlilik niyetiyle başladık ama bu hâli ve yakınlaşma isteği ve çabası güven vermiyor. Ne yapmalıyım ?
Hayir konu sahibi bos insanlar degiliz egitimciyiz demiş. Ona kızdım. Egitimci olmayınca boş insan mi olunuyor. Ya da lise mezunu olunca boş insan mi olunuyorBoş insanlar mi burada konu açıyor yani? Ne alakası var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?