- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
-
aman boşver bulsun bi güdük.
sürahiyle tuzluk gibi gezsinler.
AHAHAH bayıldımmm :)aman boşver bulsun bi güdük.
Do you speak turkish
bu arada tebrikler, bir hödükden kurtulmuşsun.
git bi şükür namazı kıl.
AHAHAH bayıldımmm :)
cidden sürahi tuzluk. Ama artık kısa kızlara güdük denmiyo benim gibi uzun boylulara kemikleri sayılacak kadar zayıf değilse iri muamelesi yapılıyo ne yazıkki. Güdükler de "minyon" olmuş kıymete binmişben yanlık tarihte dünyaya gelmişim
Senden ayrıldı diye hayata küsecek değil.. Minyonları sempatik bulabilir. Ben de her daim uzun boyluları çekici buluyorum ama sevgilim çok da uzun değil. Bu onu sevmediğimi göstermez ya da gözümün dışarıda olduğunu.
Beğenmek ayrı sevmek, hoşlanmak ayrı.
Stalklamak sana acı verir, bence bırak. Ayrıldıysanız bitmiştir..
Onu takip ettikçe toparlanman zor..
hatların orantılı ise at gibi kız derler.
ya da dalyan gibi.
kendine haksızlık etme.
Kısa kızları sevmeyi bitiremezsin diyo yani aptal herif
vücudumun şekiilsiz olduğunu düşünmüyorum ama yaşamayan anlatınca tam hissedemiyo fakat cidden böyle algılanıyo toplumda ne yazıkki
176kaç ki boyun?
Nasıl beğenebilir deme... Artı bazıları özellikle minyon ya da uzun boylu sevebilir. Ben kadın olarak minyon kadınları daha sempatik buluyorum.. Ya da 1.55'lik kuzenin 2.02 biri ile evli vs.Ama özellikle bunu beğenmesi gösteriyo uzun boyun bana dair bişey olması sebebiyle zıt olduğunu yoksa iki metrelik adamla kısa bi kız ben ce cok cirkin durur yani kendine nası yakıstyırabilir.
Stalklama konusuna gelincebu konuda coooook haklısın ne yazıkki ama kendimi tutamıyorum ne yazıkki
aman boşver bulsun bi güdük.
AHAHAH bayıldımmm :)
cidden sürahi tuzluk. Ama artık kısa kızlara güdük denmiyo benim gibi uzun boylulara kemikleri sayılacak kadar zayıf değilse iri muamelesi yapılıyo ne yazıkki. Güdükler de "minyon" olmuş kıymete binmişben yanlık tarihte dünyaya gelmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?