instagramda ki urun satisi

busraemir

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
11
0
6
29
Arkdslar spor aykkabi almak istiyorm . Begendgm bi ayakkabi var 255 tl. Ama instgramda bi sayfada 150 tl. Sordum orjnal faturali dedi nden ucuz dedm surumden kazaniyrz dedi. Az paraya cok satiyorz dedi. Bilgnz var mi ? Hic aldnz mi . Almalimiym szce

İnstagram üzerinden bazı organik ürünler aldım ama ayakkabı, kıyafet vs almadım.
Sanırım almazdım da neredeyse yarı fiyatına orijinal olmaz.
Öyleyse bile defolu falandır.

Orjinal olduguna hıc guven vermedıgı ıcın bende olsam bende almazdım.

orjinal değildir.güzel bir spor ayakkabı orjınal 280den başlıyor.ama ben aldım ınstagramdan rahattı orjınal değildir

Arkdslar spor aykkabi almak istiyorm . Begendgm bi ayakkabi var 255 tl. Ama instgramda bi sayfada 150 tl. Sordum orjnal faturali dedi nden ucuz dedm surumden kazaniyrz dedi. Az paraya cok satiyorz dedi. Bilgnz var mi ? Hic aldnz mi . Almalimiym szce
orjinal değildir bende aynı şeyi nike air max için yapacaktım ama sonra yorumları okuyunca vazgeçtim..geçen tv ye de çıkmıştı kadın ucuz diye bir markanın ayakkabısını alıyor kargodan lastik spor ayakkabı çıkıyor .

Normalden ucuz olabilir sonuçta böyle satış yapanların kira,elektrik vs. giderleri olmadığı için uygun fiyata satış yapıyorlar. Ancak sizin dediğiniz fark çok fazla o yüzden orjinal olmaması yüksek.

Sagolun ark. Gercekten orjnl degilmis . Birisi alisvers yapmis 20 lralik alakasi olmayan aykkabi gndrrmslwr.

Kesinlikle sahte ürün satısı yapılıyor bizzat arkadasım aracılıgı ile sahit oldum. Almayın. Sürümden kazanma hikaye

Back
X