İnstagram’dan alışveriş!!! Yamuna Korse vs Tuğba Korse!

Firdevs Yoreoglu

Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
684
1.033
63
Kızlar merhaba hepinize. Şu an 30.haftamdayım fakat şimdiden doğum sonrası için korse arayışındayım. 2 sayfa buldum Yamuna Korse ve Tuğba Korse. İkisinin de ürünleri hemen hemen aynı kesimde aynı renkte aynı tarzda sayılır. Sadece birinde tuğba birinde yamuna yazıyor. Tuğba korse yamunaya göre daha ucuz örneğin yamunadaki 300 liralık korse tuğbada 180 tl. İkisinde de ünlülerin resimleri var ikisinde de müşteri yorumları var fakat tuğba korsenin bazı sayfalarında arıyoruz açmıyorsunuz ulaşamıyoruz yazanlar olmuş şimdi oradan biraz korktum sipariş verince ortadan kaybolurlarsa diye? Fakat güvenilir bir sayfaysa bu kez de yamunadan alırsam boşu boşuna iki katına yakın para vermiş olucam. Napıcam nerden alıcam bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Bu mağazalardan alışverişte bulunanlar oldu mu müşteri iletişimleri nasıl? Memnun kalan var mı korselerin ve termal taytların zayıflamaya etkisi var mı? Lütfen yardımcı olursanız teşekkür ederim.

yengem korse diil ama yamunanin başka ürünlerini kullandı memnundu. bir de bazı ınstagram sayfaları indirim kodu fln veriyor o öyle aldım dedi

yengem korse diil ama yamunanin başka ürünlerini kullandı memnundu. bir de bazı ınstagram sayfaları indirim kodu fln veriyor o öyle aldım dedi
O site güvenilir yani? Diğeri de fiyat olarak daha uygun ama yine de pek güvenemedim dolandırılmak, parayı yatırdım sonra ulaşamıyorum diye oraya buraya yazmak istemiyorum da 😅 termal ürünlerini kullandı öı acaba? Onları kullananlar çok güzel terletiyor zayıflatıyor yazmış. Alırsam hem korse hem termal tayt düşünüyorum çünkü baya bi para tutuyor.

Ben yamuna korseden aldim korsemi. 2. Urune %50 indirim vardi bir de ekstra sıkılastırıcı tayt aldim. Cok hizli geldi kargo henuz kullanmadigim icin yorum yapamayacagim. Ama yamunadan gecen yillarda mayo da almistim sıkılastırıcı memnundum.

Vakti zamaninda cok arastirmis biri olarak, bahsettigin tugba korseyi bilmiyorum, karalamak gibi olmasin cok kaliteli de olabilir, ama ben arastirdigim donemde yamuna korse taklitlerinin gorsel olarak ayni olmasina ragmen bir sure sonra dikislerinin patladigi, kopcalarinin koptugunu okumustum. Yamuna aldim duzenli kullanmadim
Ama urun cok kaliteli. Zaten oyle bir yapmislar ki urunun icine girebilmek icin 2 kisinin destegi gerekiyor kendi kendime hic takamadim ben 🤣 o baskiya cidden cok kaliteli olmali ki dayanikli olsun yoksa uc gune parcalanir....

Ben sezeryan oldum, doktorum sogum sonrasi hemen korseni tak dedigi icin ilk etapta dikislerime gelmesin diye baska ucuz bisey almistim. İlerleyen zamanda yamunayi kullanabildim cunku tam dikis yerime denk geliyordu. Siz kullanabilirmisiniz bilemem

Bence yamuna’dan alın. Ben kullanmadım ama bir tanıdığım kullandı korsesini çok memnun kaldı. Hem ilk çıkaran marka. diğerleri bana hep taklit geliyor ve rahatlıkla kalitesiz malzemeler kullanılarak da yapılabilecek bir ürün.
Ben de alırsam yamuna alacağım ama vallahi çok pahalı 😂😂😂

Annelerimiz sal sararmıs
Ablamda medikalcilerden 30-40liralık bişeyle idare etmiş
Acıbadem hastanesi hastalarına penti den öneriyormus
O kadar para vermeye gerek olmadan aynı işlevi farklı ürünlerlede yapabilirsiniz
Yok canım şal vs eskide kaldı annelerimizin çağında değiliz onlarla uğraşamam tak çıkar korse daha kolay olur 😂 bu dediğim korseler gelinlik korseleri gibi çelik balenli falan emzirirken oturma konusunda da destek sağlıyormuş bele o yüzden bunlardan düşünüyorum amacım kazıklanmadan iyisini almak 🤔

Doğumdan sonra korse takmak için doktorunuza danıştınız mı ?
Benim yengemin doktoru korse kullanmasına müsade etemişti tabi o sezeryandı bilemiyorum her doktrda bir değil ama..
eğer kullanacaksanız yamuna korseyi önerebilirim. memnunum ben.

Bence yamuna’dan alın. Ben kullanmadım ama bir tanıdığım kullandı korsesini çok memnun kaldı. Hem ilk çıkaran marka. diğerleri bana hep taklit geliyor ve rahatlıkla kalitesiz malzemeler kullanılarak da yapılabilecek bir ürün.
Ben de alırsam yamuna alacağım ama vallahi çok pahalı 😂😂😂
Dimiiii😭😭300 lira bir korse nedir ya 😭 bi de zaten büyük alsak sonra bedeni küçültmek için gene mi alcaz 😅 termal tayt desen 200 lira kafadan 500 gitti ya çok pahalı cidden. Tuğba korse aynı ürünler gibi ünlüler de kullanmış hatta geçen berkayın karısı özlem ada şahin tuğba korse kullanıyorum diye açıklamıştı ama ünlüler de paraya bakar kullanmasa da kullandım diyebilir gibi geliyor

Benim yengemin doktoru korse kullanmasına müsade etemişti tabi o sezeryandı bilemiyorum her doktrda bir değil ama..
Siz yamuna mı kullanıyorsunuz? Kalıcı incelme sağlıyor mu acaba? Şu an doktorumla böyle bir şey konuşmadık sezaryen olursa 2-3 hafta sonra kullanmaya başlıyormuş çoğu kişi ama bu değişebilir tabi kişiden kişiye.

Benim dr tam tersi daha ameliyat masasindayken odaya cikar cikmaz korseni takiyosun dedi bana mesela

İlk basta o korseyi takamazsiniz normal tayt gibi olanlardan da alin ben dogumdan bir gun sonra tayt korseerden giydim o ilk basta zaten asiri toparliyor daha sonra aliekspresten yamunadan da tugbadan da daha kaliteli tam 21 celik balenli korseyi ikisinden de cok uyguna aldim :) asiri kaliteli patlama fln imkansiz zaten icine cok zor giriyosun tam bedenini al ama zor ya bebekle ben aldim ama hic takamiyorum otur kalk emzirirken zor oluyor dim dik durarak emzirmek gunde 4 5 saat takmak gerekiyor etkisini gorebilmek icin ve her gun kullanmak lazim.

Dimiiii😭😭300 lira bir korse nedir ya 😭 bi ee zaten büyük alsak sonra bedeni küçültmek için gene mi alcaz 😅 termal tayt desen 200 lira kafadan 500 gitti ya çok pahalı cidden. Tuğba korse aynı ürünler gibi ünlüler de kullanmış hatta geçen berkayın karısı özlem ada şahin tuğba korse kullanıyorum diye açıklamıştı ama ünlüler de paraya bakar kullanmasa da kullandım diyebilir gibi geliyor
Valla bence de güvenmeyin reklamlara. Ama çok pahalı plduğu için başka markalara yönelmenize de hak veriyorum 😞 isterseniz ilk etapta külot gibi giyilen korselerden kullanın. Yamuna baya sertmiş söylenene göre. Doğumun nasıl olacağı belli mi hayırlısıyla 🙏🏻🤗

Ben bir camasirdan pierre cardin marka giyilebilir korse almıştım. 20 30 birşeydi yanlış hatırlamıyorsam zaten onemli olan göbeği toparlaması 300 tl verince çok daha farklı bir görev göreceğini zannetmiyorum.

2016 yılında aldım defalarca yıkadım hala elbiselerin altına giyerim elastikliğini kaybetmedi öneririm.

İlk basta o korseyi takamazsiniz normal tayt gibi olanlardan da alin ben dogumdan bir gun sonra tayt korseerden giydim o ilk basta zaten asiri toparliyor daha sonra aliekspresten yamunadan da tugbadan da daha kaliteli tam 21 celik balenli korseyi ikisinden de cok uyguna aldim :) asiri kaliteli patlama fln imkansiz zaten icine cok zor giriyosun tam bedenini al ama zor ya bebekle ben aldim ama hic takamiyorum otur kalk emzirirken zor oluyor dim dik durarak emzirmek gunde 4 5 saat takmak gerekiyor etkisini gorebilmek icin ve her gun kullanmak lazim.
Evet tayt da mantıklı yüksel belli korse etkili tayt olsa göbeği toparlar dikişler düzelene kadar...aliexprestten aldığınız ürününü linkini koyabiliyor musunuz acaba bir de onu incelesem?

Siz yamuna mı kullanıyorsunuz? Kalıcı incelme sağlıyor mu acaba? Şu an doktorumla böyle bir şey konuşmadık sezaryen olursa 2-3 hafta sonra kullanmaya başlıyormuş çoğu kişi ama bu değişebilir tabi kişiden kişiye.
Evet kullanıyorum. 250 tlye almıştım bende sitesinden.
ama spor + diyette yapıyorum ve günde en az 5 saat kullanıyorum. İncelme yapıyor gerçekten tabi yediklerinize de dikkat edeceksiniz yoksa korseden mucizeler beklemeyin :) Ama ciddi anlamda sıkılaştırıp toparlıyor

Back
X