Kesinlikle katılıyorum size. İyi ki çıkarmışsınız.Bence isabet olmuş. Bitmiş gitmiş neden ekli kalsın ki? Erkek yedekte kal diye çıkmamıştır yüksek ihtimalle. Doğru yapmışsın.
Hayatınızda çok önemli bir yeri yoksa çıkarmanız normal. Geri ekleyecek değilsiniz sonuçta. Bu kadar büyük anlam yüklenilmesine hiç gerek yok ki.İyi geceler hanımlar,
Benim 1 ay kadar flört ettiğim biri oldu bu yaz. Daha sonra biraz iletişimsizlik, yanlış anlaşılmalar vs. derken herhangi bir konuşma olmadan bitti gitti öyle. Birbirimize yazmayı kestik yani. 2 aydır iletişime geçmiyoruz diyebilirim. Ama instagramda ekli kalmıştık ben onun o da benim hikayelerime bakıyordu.
Neyse, geçen gün instagramdan çok yakın olmadığım kişileri çıkarıyordum, onu da takipten çıktım. Gözümün önünde olmasını çok istemedim açıkçası. Tabii onu da kendi takipçilerimden çıkarmış oldum. Ortak arkadaşlarımız var. Arkadaşım "Niye çıkardın? Çok önemsemiş ve unutamamış gibi göründün şimdi." diyince ben bir afalladım. Sizce de öyle mi göründü ya?Kafaya taktım durduk yere. Yaşlar 23.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?