Evet kesinlikle çok yorucu o belirsizlik ve bişeylerle yüzleşme korkusu sizi çok iyi anlıyorum bence çok iyi yapmışızDeğil mi? Arada bağ kalıyor gibi oluyor. Araf gibi. Ne önüme bakabiliyorum ne bir şey olduğu var. Bizde de hiç kötü bir konuşma olmadan bitti. Tartışmadık bile. Ama hayatımda şu an sıfatının belirsiz olması sinirimi bozuyordu. Biraz da cezalandırmak istedim sanırım hayatım hakkında bilgi alma hakkını elinden alarak. Ne kadar umrundadır bilemem gerçi.
Sizin aranızdaki cinsel gerilimi ben de hissettim bu arada ama
Ya yemin ederim ben de her story attığında ya bir kızla birlikteyse, ya sevgili yaptıysa, ya da bana iyi kötü bir göndermede bulunduysa diye diye açıyodum. Bir erkeğin kafamı bu kadar bulandırmasına izin veremem açıkçası. İyi yapmışız.
Bir de takip sayısı artınca şimdi kimi takip etti diye araştırmak var ki Allah kimseyi düşürmesin…
biz hepi topu 3 kere buluştuk, 4.de kesin bişeyler olacaktı ama kısmet olmadıKosup gittiginde lütfen yapıs bi taraflarına. Kafayı yedim ben burda, alevlenirse bisiler cıtlat. Meraktan catlarım.
Aynı kaderi paylasıyoruz. Su an benim asagı mahalle kan gölü oldugu icin ruhsal halim çöküntüde. Burayı manas destanına verirdim de kısaca sunu diyim koca bir yarım kalmısın uktesini tasıyorum icimde yarınki alkolüm sana kalksın kaderdasım.biz hepi topu 3 kere buluştuk, 4.de kesin bişeyler olacaktı ama kısmet olmadıya başka bir bahara ya da sonsuzluğua kaldı artık. ama benim içimde kaldı orası kesin...
kesinlikle yorucu ve korkunç bişey belirsiz olması. kendi kendimi telkin ediyorum boşver diyorum, sevse yanımda olurdu diyorum, onu kafanda aklama artık diyorum, yenilerle tanış diyorum kendi kendime ama yok. benim gerçekleri görebilmem için onun hayatına birini alması lazım sanırım. bi tokatlansam kendime gelicem belki de.Sizde güzel duygular bırakmış o yüzden böyle hissediyor olabilirsiniz bende öyleydim ama bi beklenti oluyo insanda ister istemez açıkçası hayatında biri olmasına hazır değildim bunu görmeye o yüzden ben sildim. Bide belirsizlikler yorucu diye düşünüyorum ben
sanırım bu kadar kafaya takma sebebimiz yarım kalmış olmaları. yani düşünüyorum, bir ilişkimiz olsaydı onun ilişki içindeki iyi kötü hallerini görecektim, bişeyler yaşayıp bir nebze de olsa doyuma ulaşmış olacaktım. bittiği zaman da amaan denedik olmadı, yaşadığım kar deyip yoluma giderdim. ama tam böyle ha oldu ha olacak modundayken olmaması ve sırf kendime saygım yüzünden bitirmek zorunda kalışım... neden normal şeyler yaşayamıyoruz merak ediyorum. neden ilgi, sevgi gösterildiği zaman bu kadar değersiz oluyor insanların gözünde? seni sevenin tadını çıkarıp sonuna kadar yaşamak varken neden bu saçma sapan taktikler? hepimizin bizi saracak bir kalbe ihtiyacı var. bulmuşsun, yaşa gitsin ne bu kendini geri çekmeler, saçma sapan tripler tavırlar ve sonunda kaybedişler? düşünüyorum ben mi anormalim diye. 1.5 aydır konuşmuyoruz ya insan hiç mi özlemez?Aynı kaderi paylasıyoruz. Su an benim asagı mahalle kan gölü oldugu icin ruhsal halim çöküntüde. Burayı manas destanına verirdim de kısaca sunu diyim koca bir yarım kalmısın uktesini tasıyorum icimde yarınki alkolüm sana kalksın kaderdasım.
bi o hissetmedi galibaDeğil mi? Arada bağ kalıyor gibi oluyor. Araf gibi. Ne önüme bakabiliyorum ne bir şey olduğu var. Bizde de hiç kötü bir konuşma olmadan bitti. Tartışmadık bile. Ama hayatımda şu an sıfatının belirsiz olması sinirimi bozuyordu. Biraz da cezalandırmak istedim sanırım hayatım hakkında bilgi alma hakkını elinden alarak. Ne kadar umrundadır bilemem gerçi.
Sizin aranızdaki cinsel gerilimi ben de hissettim bu arada ama
Kafaya takma sebebimiz hem yarım kalmıs olmaları hemde icimizi kemiren merak duygumuz. İkili iliskileri gectim evliliklerde bile insan bazen gizemli olmalı, her özel durumlar dökmemeli. Bir erkegin kafasında soru isaretleri bırakmak, asla kendimizi çözdürmemek, bakıslarımızla bile gizem sacmamız gerek. Erkekler neden gizemli, macera filmleri sever biliyor musun? Çünkü ortada karmakarısık bir durum vardır. Sürükleyicidir ve o durum çözülmeden rahat durmazlar. Ve film boyu sonuna kadar heyecanla izlerler çözmek bilmek anlamak için. Kadında onlar için böyledir. Bir erkege ilgi göstermek istersen bile bunu hic göstermeyeceksin taktiksel ilerleyeceksin. İlerleyeceksin ki onun kafasının icinde iz bırak. Bir erkegin kafasında iz bırakan kız modeli mi olmak istersin yoksa netliklerle gidip cepte mi olmak istersin? Bana sorarsan iz bırakmak isterim. Netlik heyecan vermez, tutku hissettirmez evet yoruluruz bu durumdan ama sonu güzel olur bazen. Erkege asla net olmayacaksın, ayagına gitmeyeceksin. Ama bazılarını kafamızdan koparıp atamayız. Bazen bir utanc gibi icimizdeler, bazen bir zafer gibi. Hatıraları hep buruk, yaralayıcı, mistik… hala arzuları pervasızca icimizde gezer. Agrı desem degil, sızı desem hic degil ama heyecanlı düsündükce bile heyecanlı. İnsanlar hayatında heyecanlara istek duyuyor ister istemez kimi oyunlarda kimi iliskilerde. Ama bu gizemin heyecanın ilerlemesi için isteklerin belli olması ve ama belli edilmemesi icin. Fakat karsımızdaki yok ailem, yok psikolojik sorunlarım yok kötü zamanlarım diye ötüyorsa bu mazeret degil ruh emicidir, çürütür ömrü ruhtaki duyguları böyle pipetle çekip hislerle her seyi zehirler. Bunu hic düsünmeden cöpe atmak gerekir üstüne bile düsmeden. Hayaleti oynamak lazım dayanamazsan bile özlemden ölsen bile. Zor ama artık böyle.sanırım bu kadar kafaya takma sebebimiz yarım kalmış olmaları. yani düşünüyorum, bir ilişkimiz olsaydı onun ilişki içindeki iyi kötü hallerini görecektim, bişeyler yaşayıp bir nebze de olsa doyuma ulaşmış olacaktım. bittiği zaman da amaan denedik olmadı, yaşadığım kar deyip yoluma giderdim. ama tam böyle ha oldu ha olacak modundayken olmaması ve sırf kendime saygım yüzünden bitirmek zorunda kalışım... neden normal şeyler yaşayamıyoruz merak ediyorum. neden ilgi, sevgi gösterildiği zaman bu kadar değersiz oluyor insanların gözünde? seni sevenin tadını çıkarıp sonuna kadar yaşamak varken neden bu saçma sapan taktikler? hepimizin bizi saracak bir kalbe ihtiyacı var. bulmuşsun, yaşa gitsin ne bu kendini geri çekmeler, saçma sapan tripler tavırlar ve sonunda kaybedişler? düşünüyorum ben mi anormalim diye. 1.5 aydır konuşmuyoruz ya insan hiç mi özlemez?
evet tam bir zehirli örümcekti. psikolojik sorun kısmı bahane falan değil gerçekti ama bu arada. gerçekten vardı yani ben de hissediyordum zaten. amaaan ben sadece ondan önceki kaygısız ve kendi dertlerimle kavrulduğum günlere geri dönmek istiyorum. zaten ona ben yardımcı olamam yani destek alsın ne yapayım. love işlerini de bırakıcam böyle arada bi libidom acayip yükseliyor ama yeni birini tanı, güven, sev e git birlikte ol vs son zamanlarda sadece cinsellik amaçlı aklıma geliyor erkekler ama uğraşmak yerine kendimi tatmin edip geçiyorum. sağlıksız aslında ama napayım. zor etkilenen biriyim. bazen birilerini sırf sexting için elimde tutsam mı diyorum sonra bir hareketi bişeyi oluyor sönüyor bendeKafaya takma sebebimiz hem yarım kalmıs olmaları hemde icimizi kemiren merak duygumuz. İkili iliskileri gectim evliliklerde bile insan bazen gizemli olmalı, her özel durumlar dökmemeli. Bir erkegin kafasında soru isaretleri bırakmak, asla kendimizi çözdürmemek, bakıslarımızla bile gizem sacmamız gerek. Erkekler neden gizemli, macera filmleri sever biliyor musun? Çünkü ortada karmakarısık bir durum vardır. Sürükleyicidir ve o durum çözülmeden rahat durmazlar. Ve film boyu sonuna kadar heyecanla izlerler çözmek bilmek anlamak için. Kadında onlar için böyledir. Bir erkege ilgi göstermek istersen bile bunu hic göstermeyeceksin taktiksel ilerleyeceksin. İlerleyeceksin ki onun kafasının icinde iz bırak. Bir erkegin kafasında iz bırakan kız modeli mi olmak istersin yoksa netliklerle gidip cepte mi olmak istersin? Bana sorarsan iz bırakmak isterim. Netlik heyecan vermez, tutku hissettirmez evet yoruluruz bu durumdan ama sonu güzel olur bazen. Erkege asla net olmayacaksın, ayagına gitmeyeceksin. Ama bazılarını kafamızdan koparıp atamayız. Bazen bir utanc gibi icimizdeler, bazen bir zafer gibi. Hatıraları hep buruk, yaralayıcı, mistik… hala arzuları pervasızca icimizde gezer. Agrı desem degil, sızı desem hic degil ama heyecanlı düsündükce bile heyecanlı. İnsanlar hayatında heyecanlara istek duyuyor ister istemez kimi oyunlarda kimi iliskilerde. Ama bu gizemin heyecanın ilerlemesi için isteklerin belli olması ve ama belli edilmemesi icin. Fakat karsımızdaki yok ailem, yok psikolojik sorunlarım yok kötü zamanlarım diye ötüyorsa bu mazeret degil ruh emicidir, çürütür ömrü ruhtaki duyguları böyle pipetle çekip hislerle her seyi zehirler. Bunu hic düsünmeden cöpe atmak gerekir üstüne bile düsmeden. Hayaleti oynamak lazım dayanamazsan bile özlemden ölsen bile. Zor ama artık böyle.
Bence gayet dogru karar.. ne işi var iyi yapmıssın hiç de önemsemiş görünmezsin..İyi geceler hanımlar,
Benim 1 ay kadar flört ettiğim biri oldu bu yaz. Daha sonra biraz iletişimsizlik, yanlış anlaşılmalar vs. derken herhangi bir konuşma olmadan bitti gitti öyle. Birbirimize yazmayı kestik yani. 2 aydır iletişime geçmiyoruz diyebilirim. Ama instagramda ekli kalmıştık ben onun o da benim hikayelerime bakıyordu.
Neyse, geçen gün instagramdan çok yakın olmadığım kişileri çıkarıyordum, onu da takipten çıktım. Gözümün önünde olmasını çok istemedim açıkçası. Tabii onu da kendi takipçilerimden çıkarmış oldum. Ortak arkadaşlarımız var. Arkadaşım "Niye çıkardın? Çok önemsemiş ve unutamamış gibi göründün şimdi." diyince ben bir afalladım. Sizce de öyle mi göründü ya?Kafaya taktım durduk yere. Yaşlar 23.
Ben yapıyorum. Bence sende yap hic cekinme hayat kısa bu yaslar geri gelmiyor aman aman güvenmekmis sevmekmis kafayı yememek lazım. Her seye devamevet tam bir zehirli örümcekti. psikolojik sorun kısmı bahane falan değil gerçekti ama bu arada. gerçekten vardı yani ben de hissediyordum zaten. amaaan ben sadece ondan önceki kaygısız ve kendi dertlerimle kavrulduğum günlere geri dönmek istiyorum. zaten ona ben yardımcı olamam yani destek alsın ne yapayım. love işlerini de bırakıcam böyle arada bi libidom acayip yükseliyor ama yeni birini tanı, güven, sev e git birlikte ol vs son zamanlarda sadece cinsellik amaçlı aklıma geliyor erkekler ama uğraşmak yerine kendimi tatmin edip geçiyorum. sağlıksız aslında ama napayım. zor etkilenen biriyim. bazen birilerini sırf sexting için elimde tutsam mı diyorum sonra bir hareketi bişeyi oluyor sönüyor bendefena bir yalnızlığa gömülmüş vaziyetteyim aslında. vallahi şu tanıma, güvenme aşaması olmasa tek gecelik aşklar yapar yaşar geçerdim herhalde.
bilmiyorum ya son zamanlarda haberler, artan cinayetler, saçma sapan şeyler derken pek tanımadığım bir erkekle baş başa kalmak falan tedirgin ediyor beni... ama dediğin doğru, 2 sene sonra aynı enerjim aynı libidom olmayabilir yani. birkaç kez sexting denedim onda da illa ki gerçeğini istediler. cesaret edemedim mesela salladım.Ben yapıyorum. Bence sende yap hic cekinme hayat kısa bu yaslar geri gelmiyor aman aman güvenmekmis sevmekmis kafayı yememek lazım. Her seye devam
Ben aslabilmiyorum ya son zamanlarda haberler, artan cinayetler, saçma sapan şeyler derken pek tanımadığım bir erkekle baş başa kalmak falan tedirgin ediyor beni... ama dediğin doğru, 2 sene sonra aynı enerjim aynı libidom olmayabilir yani. birkaç kez sexting denedim onda da illa ki gerçeğini istediler. cesaret edemedim mesela salladım.
sen nasıl yapıyorsun, nerden tanışıyorsun, nerden buluşuyorsun, mutlaka dikkat ettiğin bişeyler vardır yani. ben pek çapkın olmadığımdan...
iyi hoş ama bu bahsettiğin şeyler de zaman alan şeyler. yine işin içinde o adamları tanımak var. tanıdığın kişiler sonuçta. eskiden hisler beslediğim falan diyorsun. ben eski olan her şeyi çoktan kapamış biriyim. eski olan kimse şu an hayatımda yok, iletişimde değiliz. dedim ya zaten çok zor etkilenen biriyim diye. bir elin parmağını geçmez onlar, e onlar da yokBen aslasexting denemiyorum. Beni aşmıyor bu durum. Sanal şeyler sıkıcı, gerçeklikten yanayım. Sevgilim varkende ayrıldıgımız zamanlarda en azından elimin altında bulunuyor. Güvendigim, eskiden hisler beslediğim ve su an birbirimize saygı duyduğumuz kisiler oluyor hayatımda. Çok rahat bir kadınım ben. Mesela biriyle seviseceğim o insanda saygıya çok önem veririm. İletisimine bana yaklasımına paylastıgımız güzel seylere. Zaten aşka inanmayan biriyim. Dolu dolu heyecanlar olmazsa olmazım. Hadi libidom yükseldi. Bi iki sohbet edelim diye baslarız hooop yatak. İnsanın aklına öyle takılmakmıs, aman sevmekmis aman toksik şeylermis mücadeleymis gelmiyor.
Ben seni anladım aslında. Evet bende bir tanınmıslık var eskileri öyle bir çırpıda yok etmedim kiminle saygı kazandıysam onlar su an yanımdalar. Ask, sevgi olayına girersem eğer çok zor. Ve zor hissettiğim icin o hissi alırsam dünyadan kopuyorum tamamen aklımın icinde kira vermeden yasıyor adam. Bütün kalbimi ruhumu zerremi teslim edebilirim. Çevremdekiler çok derin ruha sahip oldugumu söylerler. Mistik bir görüntümün altında çatlaklık var çok deli çene çalarım, konuşurum, gülerim bir bakarsın ertesi güne koca bir soğuk nevaleyim. Asla çözemezler. 10 yıl önceki sevgilim nisan ayında yazdı bana. Seni 5 erkek bir araya gelse zor taşır hayattaki en büyük sınavımdın hala da öyle çözemedim seni der. Çözdürmeyeceksin kendini erkeklere.iyi hoş ama bu bahsettiğin şeyler de zaman alan şeyler. yine işin içinde o adamları tanımak var. tanıdığın kişiler sonuçta. eskiden hisler beslediğim falan diyorsun. ben eski olan her şeyi çoktan kapamış biriyim. eski olan kimse şu an hayatımda yok, iletişimde değiliz. dedim ya zaten çok zor etkilenen biriyim diye. bir elin parmağını geçmez onlar, e onlar da yokpaylaştığımız güzel şeylere demişsin mesela. yine arada bir paylaşım var. ben tüm kısımları komple pas geçip yatak kısmına geçiş yapmak istiyorum. gerçekten zaman ayırasım gelmiyor. keşke öyle düzgün kişiler birden karşıma çıksa ve ben merhaba dedikten sonra hemen kollarında bulsam kendimi. süper olurdu. uğraşmazdım yani. ben cidden duygu hissetmediğim zaman asla katlanmayan biriyim. inan bana kendimi tanıtmak, anlatmak aşırı zor geliyor. napıcam ben
burcun ya da yükselenin ikizler mi?Ben seni anladım aslında. Evet bende bir tanınmıslık var eskileri öyle bir çırpıda yok etmedim kiminle saygı kazandıysam onlar su an yanımdalar. Ask, sevgi olayına girersem eğer çok zor. Ve zor hissettiğim icin o hissi alırsam dünyadan kopuyorum tamamen aklımın icinde kira vermeden yasıyor adam. Bütün kalbimi ruhumu zerremi teslim edebilirim. Çevremdekiler çok derin ruha sahip oldugumu söylerler. Mistik bir görüntümün altında çatlaklık var çok deli çene çalarım, konuşurum, gülerim bir bakarsın ertesi güne koca bir soğuk nevaleyim. Asla çözemezler. 10 yıl önceki sevgilim nisan ayında yazdı bana. Seni 5 erkek bir araya gelse zor taşır hayattaki en büyük sınavımdın hala da öyle çözemedim seni der. Çözdürmeyeceksin kendini erkeklere.
Hatta bazen birini hic tanımadan koluna attıgımda oldu. En son Eylül ayında tatilde bir çocukla beraberdim eşsiz bir gecenin ardından ayrıldım ordan ve birdaha görmedim. Bu heyecanlar çok güzeldir. İnsan gerçekten tanıdıkça kirlenen bir duygudur bazı şeyleri bilmemek lazım. Karşımızdakini öyle bambaska derin gözlerle bakıp severiz ki onun herseyini bildikten sonra o kisiye baktıgımızda amou hacıdan farkı kalmıyor.
Burcum Başak. Yükselenim ikizlerburcun ya da yükselenin ikizler mi?
ve bir soru daha. diyelim ki birini yeni tanımaya başladın, hadi yeni konuşmaya başladın diyelim ki bir şekilde irtibatınız, etkileşiminiz var. ve sen ondan yavaş yavaş etkilenmeye, o derin sulara doğru ilerleme ihtimali taşıdığını farkettin diyelim ki. o kişiden özellikle uzak durur musun mesela? yani biraz daha görüşsen etsen o dediğin şeyler olacak, dünyadan kopma, aklının içinde kira vermeden yaşama durumu. bu sinyali aldın mesela kendinde. adamda da var hisler, o da boş değil hatta o seninle bir ilişkiye başlamayı bile teklif ediyor. ama aşık da olmak istemiyorsun. özellikle o kişiye bir mesafe koyar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?