neden ikizleri sordum sende çünkü bir gün neşeli, sıcak ertesi gün soğuk nevale olabilirim dedin ya hani. bir de ortadan kaybolmalarım vs neşeliyim çok gülerim vs dediğin için acaba ikizler mi dedim, yükselen de olsa doğru çıktı bakBurcum Başak. Yükselenim ikizler
Yükselenimi buram buram taşıyorum maalesef. Ay aslan merkur aslan ve venusum basak. Hareket biçimim insanlarla olan bagım yani marsım ise ikizler. Gezegenlerim full aslan, basak, ikizlersordugun sorular kanayan yaralarım.
Anında uzak duruyorum. Hislerim bile olsa uzak duruyorum ben. Su zamana kadar karşılıksız bir şey yaşamadım kime ne hissetsem karşımdakide hisler besledi ama yok ilişkilerden kaçıyorum. Kafamın icinde biri yaşadığında bir baskasıyla flört edebiliyorum. Ciddi ilişki kadını değilim. Ama şunu kesinlikle söylüyorum hep hayatıma giren veya benimle sohbet etme, flört etme fırsatını yakalamıs insanlar bir zamandan sonra kaybolsalar bile yine yanımda beliriyorlar. Şöyle diyim her erkeğin konuşabileceği içini rahatça dökeceği ve anlayacağı bir kadın türüyüm. Ben her seyden önce tanımaktan cok anlamaya çalışıyorum asla yargılamam. Aslında erkekler tarafından böyle hissedilmek onların kolaylıkla konuşabileceği ve icini dökebileceği bir kadın olmak hosuma gidiyor bundan besleniyorum. O yüzden böyle aşk mesk ilişkilerinde kendimi hiç kasmam ciddi olaylardan uzak duruyorum. Bu arada senin gezegenler ne durumda? Burç yükselen vs çok merak ettim.![]()

ben kova'yım, yükselenim aslan. kova'nın her zerresini taşıyorum diyebilirim.