Instagramdan çıkarmak abartılı mı oldu?

Burcum Başak. Yükselenim ikizler ❤️‍🔥
Yükselenimi buram buram taşıyorum maalesef. Ay aslan merkur aslan ve venusum basak. Hareket biçimim insanlarla olan bagım yani marsım ise ikizler. Gezegenlerim full aslan, basak, ikizler ❤️‍🩹 sordugun sorular kanayan yaralarım.
Anında uzak duruyorum. Hislerim bile olsa uzak duruyorum ben. Su zamana kadar karşılıksız bir şey yaşamadım kime ne hissetsem karşımdakide hisler besledi ama yok ilişkilerden kaçıyorum. Kafamın icinde biri yaşadığında bir baskasıyla flört edebiliyorum. Ciddi ilişki kadını değilim. Ama şunu kesinlikle söylüyorum hep hayatıma giren veya benimle sohbet etme, flört etme fırsatını yakalamıs insanlar bir zamandan sonra kaybolsalar bile yine yanımda beliriyorlar. Şöyle diyim her erkeğin konuşabileceği içini rahatça dökeceği ve anlayacağı bir kadın türüyüm. Ben her seyden önce tanımaktan cok anlamaya çalışıyorum asla yargılamam. Aslında erkekler tarafından böyle hissedilmek onların kolaylıkla konuşabileceği ve icini dökebileceği bir kadın olmak hosuma gidiyor bundan besleniyorum. O yüzden böyle aşk mesk ilişkilerinde kendimi hiç kasmam ciddi olaylardan uzak duruyorum. Bu arada senin gezegenler ne durumda? Burç yükselen vs çok merak ettim.🤩
neden ikizleri sordum sende çünkü bir gün neşeli, sıcak ertesi gün soğuk nevale olabilirim dedin ya hani. bir de ortadan kaybolmalarım vs neşeliyim çok gülerim vs dediğin için acaba ikizler mi dedim, yükselen de olsa doğru çıktı bak :D

ben kova'yım, yükselenim aslan. kova'nın her zerresini taşıyorum diyebilirim.

neden ikizleri sordum sende çünkü bir gün neşeli, sıcak ertesi gün soğuk nevale olabilirim dedin ya hani. bir de ortadan kaybolmalarım vs neşeliyim çok gülerim vs dediğin için acaba ikizler mi dedim, yükselen de olsa doğru çıktı bak :KK70:

ben kova'yım, yükselenim aslan. kova'nın her zerresini taşıyorum diyebilirim.
Kovalar çok eğlenceli olur kafalarını çok seviyorum. Ve genelde hep kovaları tercih ediyorum. Özgürlükcü, rahat kafa arkadaslık ilişkileri, pratik zekaları, yaklasımları çok deli eğleniyorum gerçekten. Kova demek can demek. Zaten bu seks olaylarında direkt kovaya yöneleceksin rahatlar. 😅

Kovalar çok eğlenceli olur kafalarını çok seviyorum. Ve genelde hep kovaları tercih ediyorum. Özgürlükcü, rahat kafa arkadaslık ilişkileri, pratik zekaları, yaklasımları çok deli eğleniyorum gerçekten. Kova demek can demek. Zaten bu seks olaylarında direkt kovaya yöneleceksin rahatlar. 😅
evet rahatsız ya mesela bu en sonuncu förtüm ikizlerdi, 8 sene kadar ilişki yaşadığı kadın benden 1 yaş küçük ve onu da buldum sosyal medyada, stalkadım. o da kova çünkü. ve gülüşünden tut bakışına kadar bayağı da güzel, etkileyici bir hatun yani. onu bayağı sevmiş, çok aşık olmuş, maddi manevi çok tükenmiş ve o böyle bişey demedi ama bence toksiklik de vardı işin içinde. aldatmış hatun bunu. aldatmış sonra bi ara tekrar barışmışlar ama yürümemiş kız da bizimkini aldattığı adamla evlenmiş. adam da terazi burcu ahaha :D adamı görsen gözlerinden sevgi fışkırıyor, avucuna almış belli. iş güç de sağlam ikisi de memur. tam kova yani! pragmatik :D biliyor musun hiç kıskanmadım. benden daha güzel olması hiç önemli değil. hiç takmam, hiç sorgulamam geçmişi, rahatımdır. kızla benzer taraflarımız vardı yani onun benden daha iyi bir tipi olması dışında. ya da belki de sadece fotojenik yani ben değilimdir. gerçekte görmediğim için bişey diyemiyorum. neyse asla kompleks yapmam. benimle olsa çok eğlenirdi salak. boş boş konuştu, havada kaldı. gel çözelim sorunları dedim, yanaşmadı. abuk sabuk cevapsız kalmalar falan. vallahi kendisi kaybetti.

evet rahatsız ya mesela bu en sonuncu förtüm ikizlerdi, 8 sene kadar ilişki yaşadığı kadın benden 1 yaş küçük ve onu da buldum sosyal medyada, stalkadım. o da kova çünkü. ve gülüşünden tut bakışına kadar bayağı da güzel, etkileyici bir hatun yani. onu bayağı sevmiş, çok aşık olmuş, maddi manevi çok tükenmiş ve o böyle bişey demedi ama bence toksiklik de vardı işin içinde. aldatmış hatun bunu. aldatmış sonra bi ara tekrar barışmışlar ama yürümemiş kız da bizimkini aldattığı adamla evlenmiş. adam da terazi burcu ahaha :KK70: adamı görsen gözlerinden sevgi fışkırıyor, avucuna almış belli. iş güç de sağlam ikisi de memur. tam kova yani! pragmatik :KK70: biliyor musun hiç kıskanmadım. benden daha güzel olması hiç önemli değil. hiç takmam, hiç sorgulamam geçmişi, rahatımdır. kızla benzer taraflarımız vardı yani onun benden daha iyi bir tipi olması dışında. ya da belki de sadece fotojenik yani ben değilimdir. gerçekte görmediğim için bişey diyemiyorum. neyse asla kompleks yapmam. benimle olsa çok eğlenirdi salak. boş boş konuştu, havada kaldı. gel çözelim sorunları dedim, yanaşmadı. abuk sabuk cevapsız kalmalar falan. vallahi kendisi kaybetti.
Kova mantık insanıdır. Mizahi sohbetleri falan o bicim. Hani bilirim sizleri. Meraklısınızdır ama bu merakınızı karsı tarafa belli etmezsiniz sinsi sinsi kendiniz bulur arastırır bakarsınız. Kıskançlıktan değil bu merak ister istemez. Başak yönüm sağ olsun bende cok meraklıyımdır maalesef. Ve son seviye takıntı var dıdısının dıdısına kadar araştırabilirim. Yeter ki kafamı kurcalasın. İkizlerde hava burcundan. Havalar birbiriyle anlaşabilir. Havadan ikizler, topraktan başak 😂 ateşten koç sudan akrep demek toksik demek. İnis çıkıslar çok yüksek olur. 29 yıllık hayatımda şunu anladım benim icin caba gösteren adamlar beni bunaltıyordu. Ve bir gün çabasızlık gördüm o çok derinden etkiledi beni, cabaya önem verdim. Ama istedigim insanın çabasına. Birde kadınlar toksik iliskilerden cıkıp sakin iliskileri tercih ediyor. Onlardan biride terazi işte. Teraziler böyle sakin narin oluyorlar kız o yüzden tercih etmistir diye düsünüyorum. Adam korkmus bide, uzun iliskiden çıkan erkek tehlikedir kaçın diye bosuna demiyorum.

Kova mantık insanıdır. Mizahi sohbetleri falan o bicim. Hani bilirim sizleri. Meraklısınızdır ama bu merakınızı karsı tarafa belli etmezsiniz sinsi sinsi kendiniz bulur arastırır bakarsınız. Kıskançlıktan değil bu merak ister istemez. Başak yönüm sağ olsun bende cok meraklıyımdır maalesef. Ve son seviye takıntı var dıdısının dıdısına kadar araştırabilirim. Yeter ki kafamı kurcalasın. İkizlerde hava burcundan. Havalar birbiriyle anlaşabilir. Havadan ikizler, topraktan başak 😂 ateşten koç sudan akrep demek toksik demek. İnis çıkıslar çok yüksek olur. 29 yıllık hayatımda şunu anladım benim icin caba gösteren adamlar beni bunaltıyordu. Ve bir gün çabasızlık gördüm o çok derinden etkiledi beni, cabaya önem verdim. Ama istedigim insanın çabasına. Birde kadınlar toksik iliskilerden cıkıp sakin iliskileri tercih ediyor. Onlardan biride terazi işte. Teraziler böyle sakin narin oluyorlar kız o yüzden tercih etmistir diye düsünüyorum. Adam korkmus bide, uzun iliskiden çıkan erkek tehlikedir kaçın diye bosuna demiyorum.
kaçtım zaten, ben insan gibi söyledim her şeyi yaptım, içim rahat. ilgisiz davranıyordu dehledim napayım. kendime saygım var kimse kusura bakmasın... 1.5 ay oldu hiç iletişimimiz yok. sosyal medyada like'laşmaktan öteye gitmiyoruz. geçen bi hikayeme alkış yollamış beğendim geçtim. ben zerre ifade vs atmıyorum hikayelerine. hatta geçen köpeği hastaymış bişey paylaşmış bi geçmiş olsun bile yazmadım. neden yazayım? gitti o gemi. ama dursun sosyal medyada, hayat bu belli olmaz :D

kaçtım zaten, ben insan gibi söyledim her şeyi yaptım, içim rahat. ilgisiz davranıyordu dehledim napayım. kendime saygım var kimse kusura bakmasın... 1.5 ay oldu hiç iletişimimiz yok. sosyal medyada like'laşmaktan öteye gitmiyoruz. geçen bi hikayeme alkış yollamış beğendim geçtim. ben zerre ifade vs atmıyorum hikayelerine. hatta geçen köpeği hastaymış bişey paylaşmış bi geçmiş olsun bile yazmadım. neden yazayım? gitti o gemi. ama dursun sosyal medyada, hayat bu belli olmaz :KK70:
Bak iste bende sağda solda durduruyorum böyle. 4 senedir tanıştığım oğlak burcu bir adam var. Uzaktan uzağa birbirimize arzulastıgımız. Adı bile tüm hücrelerimi titretmeye yetiyor. Son iliskimi 10 ay önce bitirdim tekrar flörte basladık harika zaman geçirdik ettik istemeye basladı, bir iliskiye adım atmak vs ben yine kaçtım kaçtım da kaçtım. Hep bana icimde kalacaksın seni yaşayamazsam dedi. 3 aydır konusmadık yanlış anlamalardan kaynaklanan sessizleşme oldu. Derken sevgili yaptı, su an boy boy sevgilisiyle fotoğraflar yüklüyor. 😅 ama hala da ekliyiz şaşırdım mı şaşırdım ama görüyorum, o da bana bakıyor. Öyle öfkeliyim ki şu an yazarken bile gözümden alev fışkırıyor. Ama dayandım, alıştım çıkarmadım da çıkarmayacağımda. Çünkü yine gelecek. Belki yakın zamanda belki aylar sonra belki yıllar sonra ama mutlaka. Gelecek yine yazacak konuşacak. Yaşamadan bırakmam 😅

Bak iste bende sağda solda durduruyorum böyle. 4 senedir tanıştığım oğlak burcu bir adam var. Uzaktan uzağa birbirimize arzulastıgımız. Adı bile tüm hücrelerimi titretmeye yetiyor. Son iliskimi 10 ay önce bitirdim tekrar flörte basladık harika zaman geçirdik ettik istemeye basladı, bir iliskiye adım atmak vs ben yine kaçtım kaçtım da kaçtım. Hep bana icimde kalacaksın seni yaşayamazsam dedi. 3 aydır konusmadık yanlış anlamalardan kaynaklanan sessizleşme oldu. Derken sevgili yaptı, su an boy boy sevgilisiyle fotoğraflar yüklüyor. 😅 ama hala da ekliyiz şaşırdım mı şaşırdım ama görüyorum, o da bana bakıyor. Öyle öfkeliyim ki şu an yazarken bile gözümden alev fışkırıyor. Ama dayandım, alıştım çıkarmadım da çıkarmayacağımda. Çünkü yine gelecek. Belki yakın zamanda belki aylar sonra belki yıllar sonra ama mutlaka. Gelecek yine yazacak konuşacak. Yaşamadan bırakmam 😅
gelir bence de :)
benimki gelir mi bilmiyorum ya. bizim aramızdaki paylaşım çok azdı. evet yarım kaldı ama azdı da sonuçta. az. AZ. yani büyük de yazsam küçük de yazsam öyle. ben ne kadar yer etmiş olabilirim onda? bilmiyorum. ben tutup da sevgili yapıp resimler paylaşırsa sileceğim kendime söz verdim. onu kaldırabilecek bir insan değilim. ben de öfkeleniyorum. al işte sana dedim ya hani bende geçmişten kimse yok diye. bu huyum yüzünden yok :D sen seviyor musun mesela o oğlağı? ben bu ikizleri sevmeye başlamıştım... salt cinsellik olsa, arzulaşma vs olsa ne bileyim çok derin düşünmesem tutarım sevgili de yapsa, silmem ama duygularım var kaldıramam muhtemelen. hayatıma devam edemem çünkü. ben ilişkiye hazır değilmişim diye benden giden insanın ilişki yapmasını kaldıramam yani.

gelir bence de :)
benimki gelir mi bilmiyorum ya. bizim aramızdaki paylaşım çok azdı. evet yarım kaldı ama azdı da sonuçta. az. AZ. yani büyük de yazsam küçük de yazsam öyle. ben ne kadar yer etmiş olabilirim onda? bilmiyorum. ben tutup da sevgili yapıp resimler paylaşırsa sileceğim kendime söz verdim. onu kaldırabilecek bir insan değilim. ben de öfkeleniyorum. al işte sana dedim ya hani bende geçmişten kimse yok diye. bu huyum yüzünden yok :KK70: sen seviyor musun mesela o oğlağı? ben bu ikizleri sevmeye başlamıştım... salt cinsellik olsa, arzulaşma vs olsa ne bileyim çok derin düşünmesem tutarım sevgili de yapsa, silmem ama duygularım var kaldıramam muhtemelen. hayatıma devam edemem çünkü. ben ilişkiye hazır değilmişim diye benden giden insanın ilişki yapmasını kaldıramam yani.
Ask mı dersin… sevda mı dersin… sevgi mi dersin… sevmek mi dersin? Ama hicbiri degil. Biter bunlar. Ona karsı icimde sonsuz bi’ tutkum var. İcimi titretiyor bu duygu bir an olsun beni terketmiyor. Zaafım oldu, bitmeyen seylerden biri zaaf ve saygı. Zaafım var ona karsı. Asla mutlulugunda gözüm yok, mutlu olsun daima her ne kadar öfkelensemde. Epeydir tanıyorum hayatında bir baskası varkende konusurduk ama normal iste, o da bana dedi deliriyorum zaafımsın bitmiyor bu diye. Tutku besledigim insana ömrümün sonuna kadar bakabilirim hatta hic doyamam ama bu özelligimin yanında flört etmeyide bırakamam :( bak kadınlar dayanamaz siler eder sende onlardan birisin dayanamazsın duyguların var. Benim olsa bile asla silmiyorum karşı silerse o onun kararı. Ben dayanıyorum, kendi kendimi yesemde. Aşırı odun bir kadınımdır her seyi dalgaya mizaha vururum. Ama ruhuma dokunan tutkuyu hissettiğim biri olunca tüm yelkenler uçup gidiyor. Şu zamana kadar toplam 3 tutku besledim. Biri akrep oğlu akrepti. Biri kova, biri oğlak. Offff anlatırken kadının yüz karasıymısım ben ya. İkizleri sevmeye mi baslamıstın? Onu anladım aslında çözmeye çalışmışsın bazı seyleri, istemissin.

Pfff merak ettim şimdi bu herifleri. Sana dayan silme görsende diyeceğim ama sen dayanamazsın biliyorum.

Ask mı dersin… sevda mı dersin… sevgi mi dersin… sevmek mi dersin? Ama hicbiri degil. Biter bunlar. Ona karsı icimde sonsuz bi’ tutkum var. İcimi titretiyor bu duygu bir an olsun beni terketmiyor. Zaafım oldu, bitmeyen seylerden biri zaaf ve saygı. Zaafım var ona karsı. Asla mutlulugunda gözüm yok, mutlu olsun daima her ne kadar öfkelensemde. Epeydir tanıyorum hayatında bir baskası varkende konusurduk ama normal iste, o da bana dedi deliriyorum zaafımsın bitmiyor bu diye. Tutku besledigim insana ömrümün sonuna kadar bakabilirim hatta hic doyamam ama bu özelligimin yanında flört etmeyide bırakamam :KK43: bak kadınlar dayanamaz siler eder sende onlardan birisin dayanamazsın duyguların var. Benim olsa bile asla silmiyorum karşı silerse o onun kararı. Ben dayanıyorum, kendi kendimi yesemde. Aşırı odun bir kadınımdır her seyi dalgaya mizaha vururum. Ama ruhuma dokunan tutkuyu hissettiğim biri olunca tüm yelkenler uçup gidiyor. Şu zamana kadar toplam 3 tutku besledim. Biri akrep oğlu akrepti. Biri kova, biri oğlak. Offff anlatırken kadının yüz karasıymısım ben ya. İkizleri sevmeye mi baslamıstın? Onu anladım aslında çözmeye çalışmışsın bazı seyleri, istemissin.

Pfff merak ettim şimdi bu herifleri. Sana dayan silme görsende diyeceğim ama sen dayanamazsın biliyorum.
kendim için silerim silersem. tabii bu sevgiliyi ne zaman yaptığına da bağlı bir durum. sonuçta hayatımda yok ve yokluğuna da alışıyorum. sevgilisi ile gördüğümde ona karşı bişey hissetmiyor olursam silmem. ama hala duygularım devam ediyorsa silerim. duygularla alakalı. yoksa o vakte kadar ben başka birine yelken açmışsam umrumda bile olmaz doğal olarak.

evet çözmeye çalıştım. benim gibisini de bulamaz ama o. sadece yaşanmış çok az, pek derinliği olmayan şeyler olduğu için beni unutması kolay olur diye düşünüyorum. aslında bu durum benim için de geçerli olmalı. hep çabalayan kişi ben olduğum için tekrar yazamıyorum da. sadece neyin ne olduğunu anlattım ve kenara çekildim. naparsa yapsın. kendisi kaybetti. belki hayatına başkaları girince anlar benim kıymetimi. belli olmaz çıkar gelir belki bir gün. ama eski wurst'ü bulamaz. eğer aynı ortamda çalışan insanlar olsaydık şimdiye dek çoktan düzelmiştik aslında. biraz bu aptal uzaklık tutuyor bizi, engel oluyor. hadi görüşelim demezsek görüşme olasılığımız, denk gelme, karşılaşma olasılığımız yok yani. evlerimiz 15 dk ama böyle :D

kendim için silerim silersem. tabii bu sevgiliyi ne zaman yaptığına da bağlı bir durum. sonuçta hayatımda yok ve yokluğuna da alışıyorum. sevgilisi ile gördüğümde ona karşı bişey hissetmiyor olursam silmem. ama hala duygularım devam ediyorsa silerim. duygularla alakalı. yoksa o vakte kadar ben başka birine yelken açmışsam umrumda bile olmaz doğal olarak.

evet çözmeye çalıştım. benim gibisini de bulamaz ama o. sadece yaşanmış çok az, pek derinliği olmayan şeyler olduğu için beni unutması kolay olur diye düşünüyorum. aslında bu durum benim için de geçerli olmalı. hep çabalayan kişi ben olduğum için tekrar yazamıyorum da. sadece neyin ne olduğunu anlattım ve kenara çekildim. naparsa yapsın. kendisi kaybetti. belki hayatına başkaları girince anlar benim kıymetimi. belli olmaz çıkar gelir belki bir gün. ama eski wurst'ü bulamaz. eğer aynı ortamda çalışan insanlar olsaydık şimdiye dek çoktan düzelmiştik aslında. biraz bu aptal uzaklık tutuyor bizi, engel oluyor. hadi görüşelim demezsek görüşme olasılığımız, denk gelme, karşılaşma olasılığımız yok yani. evlerimiz 15 dk ama böyle :KK70:
İlk kıtada yazdıkların sen daha çok net davranıyorsun bu konuda. İste ben böyle değilim coollugumdan ödün vermemek haltına silemiyorum. Sürdürmeyeceğim illa kadınlıga o b*ku anlayacagın. :(

Yaşanmışlıklarınız az diye derinliği fazla olmayabilir düsüncesi yanlıs bana. Ruhların birleşiminde yaşanmışlık ve zaman geçirmek yatmaz bence. İlk önce ruhun birleşmesi lazım. Sen bir takım mücadeleler göstermissin fakat o oralı olmamıs. Ama kesinlikle aklından benim gibisini bulamaz, kıymetimi bir baskası çıkarsa düsüncelerini yok. Bunları düsünmen bile onun uzaklasması icin bir neden cünkü kafanın icindeki enerjin onu sarıyor. İçinde istemsiz bir merak var senin o durum seni sinirlendiriyor tabi. Bir insanın merakını doyurmak iyi yemek, iyi şarap veya iyi seks kadar tatmin edici bir duygu yaratabilir. Bazı şeyler böyle doyulmayınca güzel :dondurma:

Tanımadığınız arkadaşınız olmayan biri neden kalsın ki oh olmuş :KK53:

iyi de o ortak arkadaslar da hemen nasil fark etmisler cikardiginizi,
enteresan geldi bu bana.
zaten o kisinin yorumu da enteresan,
ben bu arkadastan killandim :KK64:

Back
X