• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstagramdan görüldü bile atmadı

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Staj yapıyorum orada biri var baya bana karşı ilgili gibiydi yanında çalışıyordum neyse dün akşam üstü bir mesaj attım onu eklemeden yarım saat cevap vermedi geri aldım neyse bugün izin almış sanırım işe gelmedi bugünde iyi tatiller gibisinden bir mesaj attım 1 buçuk saat durdu cevap vermedi bende anladım bilerek vermediğimi mesajı geri aldım 5 dakika sonra durum atmış çok çok üzüldüm neden bir insan sağolun sizede yazmaz ki işte farklı burada farklı

Belki tam o beş dakika sonra insta'sını açtı. Mesaj yazıp yazıp geri almak çocukca.

Ama herkesin instagramı açıktır ki ve mesaj atılınca bildirim gider görmemesi imkansız
Sevgilisi vardır. Belkide siz 'ilgisini' tamamen yanlış anladınız, sonuçta staj yapıyorsunuz, size yardım amaçlı yaklaşmıştır. Birde böyle düşünün.

Ama iyi yaklaştı bi sizede iyi tatiller diyebilirdi demi ama
Ama demedi. Kabullenin lütfen. Yaşınız kaç? İş hayatınızdakı insanları'da özel hayatınıza sokmaya çalışmayın.. Merak ediyorsanız tatil dönüşü kendisine sorabilirsiniz. Ama mantıklı olan sormamanız.

Belli ki yazmanizdan hoslanmamis. Salın gitsin

Ya siz ekli değilseniz ve mesaj attıysanız karşı tarafa bildirim gitmez ki kapalıysa bildirimleri, mesela bana da çok mesaj geliyor ekli olmayanlardan o Mesajlar yazışma kısmında ayrı bir yerde birikiyor.. adam anca yazışma bölümüne bakacak orada 1 istek vs görecek ona tıklayacak ta anca mesajı görecek, belki adam o esnada görmedi daha ne bu acele 1 saat diyorsunuz ya.

Ya siz ekli değilseniz ve mesaj attıysanız karşı tarafa bildirim gitmez ki kapalıysa bildirimleri, mesela bana da çok mesaj geliyor ekli olmayanlardan o Mesajlar yazışma kısmında ayrı bir yerde birikiyor.. adam anca yazışma bölümüne bakacak orada 1 istek vs görecek ona tıklayacak ta anca mesajı görecek, belki adam o esnada görmedi daha ne bu acele 1 saat diyorsunuz ya.
Ekli olmayanlarin mesajlari da sesli bildirim olarak geliyor ve ana ekranda sürekli gözukuyor ama.Ben de öyle yani

Ekli olmayanlarin mesajlari da sesli bildirim olarak geliyor ve ana ekranda sürekli gözukuyor ama.Ben de öyle yani
Ama bildirimleriniz açıksa olur. Benim insta bildirimleri kapalı mesela bana biri yazınca ekli olmayan hiç bir belirti görmüyorum, ekli olan yazarsa da instanın içine girince kırmızı 1 görüyorum mesela anlatabildim mi ☺️

Ama bildirimleriniz açıksa olur. Benim insta bildirimleri kapalı mesela bana biri yazınca ekli olmayan hiç bir belirti görmüyorum, ekli olan yazarsa da instanın içine girince kırmızı 1 görüyorum mesela anlatabildim mi ☺️
Evet anlatabildiniz :) ya karsı tarafinda bildirimleri benim gibiyse .Bilemeyiz yani bunu

Ya eskiden benimde öyleydi ama artık öyle değil

Sizin için üşenmedim yaptım bakın sağ üst köşede 1 yazıyor ona tıklayınca anca gözükür 🤣

Eklentiler

• D1956EBD-643D-47D6-8AA9-346602AE91A7.webp
    D1956EBD-643D-47D6-8AA9-346602AE91A7.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 106
Çok teşekkür ederim ❤ Peki bu neye göre değişir neyi açıp kapamamız lazım
Rica ederim. Sizin birşey yapmanız gerekmiyor çünkü karşı tarafın ayarlarıyla ilgili bir durum. Dediğim gibi bildirimleri kapalıysa görmemiş olabilir. Telefon markasıyla alakası var mı onu bilmiyorum maalesef.
Çok acele edip silmişsiniz mesajı bir yazıp bekleseydiniz cevap verilmezse o zaman haklısınız demek istedim

Rica ederim. Sizin birşey yapmanız gerekmiyor çünkü karşı tarafın ayarlarıyla ilgili bir durum. Dediğim gibi bildirimleri kapalıysa görmemiş olabilir. Telefon markasıyla alakası var mı onu bilmiyorum maalesef.
Çok acele edip silmişsiniz mesajı bir yazıp bekleseydiniz cevap verilmezse o zaman haklısınız demek istedim
İnşallah kapalıdır bildirimleri keşke bunu öğrenmenin bir yolu olsaydı

Back
X