İnstagramdan güzel kızları takip etmesi?? Yardım kızlar :((

Senin hoslandigini biliyor, onun ilgisi baska taraflara zaten. Ben olsam hic gorusmem.

Herkese merhaba, hoşlandığım bey sürekli instagramdan vücudu güzel kızları takip ediyor hani böyle bikinili olanlar..
Gelelim konuya; yurtdışına gezmeye gittiğimde tanışmıştık, kendisi orada öğrenci. gayet mütevazı yardımsever güler yüzlü bi insandı kendisi. Daha sonra ben Türkiye’ye döndüm ve sürekli telefonda konuşmaya mesajlaşmaya başladık ama öyle sevgili filan hiç olmadık bi ara flört konuşmalarımız oldu ama daha sonra normal arkadaş olarak devam ettik (çünkü o yurtdışında ben Türkiye’de) Ama benim ondan hala hoşlandığımı biliyor. Neyse.. geçen mesaj attı Türkiye’ye geliyor benim bulunduğum şehire, seni de görmek isterim dedi, bende kabul ettim. Sonuçta hala iyi arkadaşız.. Buraya kadar her şey normal...
Gelelim benim soruma; Şimdi hoşlandığım bu bey in sürekli instagramda yarı çıplak seksi kızları takip etmesi (özellikle az takipçisi olanları seçiyor ki dm den yürüdüğünü düşünüyorum) beni acayip soğuttu, tamam genç bekar bi erkek belli ki güzel olan şeylere zaafı var. Ama ne bileyim nasıl davranması gerektiğini bilemedim. Tabiki de bu durumu kendisine sormam. Ama kafamda bazı şüpheler belirdi. Sizce erkeklerin böyle şeyler yapması normal mı? Sizin yeni tanıştığınız biri böyle yapsa ne düşünürsünüz?

Demek ki adam o hanımları beğeniyor. Sonuçta bekar, bir ilişkisi de yok. Hem millet farklı şehirlerde bir ilişki sürdüremezken siz nasıl farklı ülkelerde sürdürebileceğiniz umudunu taşıyorsunuz?

Demek ki adam o hanımları beğeniyor. Sonuçta bekar, bir ilişkisi de yok. Hem millet farklı şehirlerde bir ilişki sürdüremezken siz nasıl farklı ülkelerde sürdürebileceğiniz umudunu taşıyorsunuz?
Öyle bi umudum hiç olmadı, maalesef hoşlanmak insanın elimde olan bir şey değil, neyse tipik bir ikizler burcu erkeği. Kaçın derlerdi de inanmazdım.

Öyle bi umudum hiç olmadı, maalesef hoşlanmak insanın elimde olan bir şey değil, neyse tipik bir ikizler burcu erkeği. Kaçın derlerdi de inanmazdım.
İkizler burcunun hakkını yememek lazım ama ikizler erkeği olup karakteri sağlam olan kişiler de gördüm ama bu çocuk belliki ergen boşver hiç değmez 😁

sonuçta bir şeyiniz değil iyi arkadaşsınız şu an sadece.yani banane beni ilgilendirmez :halay:

Ya bunu çok yapıyorlar artık instagram sağ olsun herkes aynı anda 10kişiyle flört ediyor, sizinle de flört ediyor çok ciddi bir durum yok sonuçta 😟 genelde bu adamlardan bir cacık olmuyor ama adam iyi olup ilişki kafasında olmayabilir vs vs, o durumda da uğraşcaksınız. Yani çok hoşlandıysanız istemem yan cebime modundaysanız buna göre hareket edin bence. Buluşmaya da gidin ama öyle şaka yapmayın, şunu sorun kendinize: böyle bir şey deme hakkınız var mı? Yok. Gidin, eğlenin cool olun, sizden neden hoşlandığını hatırlatın ona. Diğer türlü hesap sormalara falan gelemiyor artık şakayla bile olsa kimse.

Back
X