• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagramdan/ internetten ciddi bir iliskiye sahip olmak?

B
Merhabalar kizlar!
Uzun aradan sonra, yine bir derdim var :KK70:,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer kucuk bir kasaba ve hic turk cevremiz yok, turkiyeye de gelemiyoruz kac senedir ekonomik durumlardan dolayi. Yasim 25 universite okuyorum. Su ana kadar hic iliskim olmadi ve bende artik sevmek sevilmek istiyorum. Ama tanidigim hic bir erkek yok. (bu gidisle cok zor gorunuyor)

Sosyal medya hesabim var ve orada bazen kendi fotograflarimi paylasiyorum ve hesabim gizli, sadece tanidigim kisiler gorebiliyor, arada ekleyen konusmak isteyen kisiler oluyor ama ben hep cekimserim, sosyal medyadan ciddi bir iliski olabilir mi diye ?
Soyle bir dipnot ekliyim. Ben yabanci bir sevgili istemiyorum turk istiyorum tum cabam bundan öturu :)

Acaba sosyal medyadan internet uzerinden iliski yasamis kisiler deneyimlerini paylasabilirmi, özel mesajda gönderebilirsiniz isterseniz.

Hepinizi kokulu kokulu öptum:KK36:, cok özlemisim buraya yazmayi:KK36:
Ben sevdiğimle internetten tanıştım gayet ilişkimiz ciddi . internet sanal real diue ayırım yapmak saçma bence.kisilikle karakterle alakalı sana nasıl yaklaştığı ona bakarsan normal tanstgn kişilerde iyi cikmaya bilir

Hanimefendi, siz ironi denen seyin ne oldugunu henuz anlamamissiniz, turkceyi ne kadar iyi kavradigimi size kanitlamak gibi bir cabaya hic girismiycem, o muhtesem zekanizi ve alt etme cabanizi baska yerlerde harcayin.
Sevgiler...
Önce ironinin anlamını öğrenmekle başla. Zaten ironi bile yapmak istesen, orada ironilik bir şey yoktu. Kurtarma çabası başarısız. :))

Kkda neden bu kadar agresif yorumlar yapılmaya başlandı anlamak mümkün değil. İnsanca önerini yazıp çekilmek vardı eskiden. Çokta güzel muhabbetler olurdu. Son zamanlarda herkes çatacak yer arıyor sanki. Bir kendileri mükemmel adam bulabiliyor sanki bu sitedekilerin. Geri kalan erkekler imkanı yok kötü niyetli hemde %99.999 %0,001 ihtimal ne hikmetse onları buluyor.

Neyse, konu sahibi arkadaşım. Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum önce. İnan bu işin artık sanalı, reeli kalmadı. En güzel insanı netten tanıdığımda oldu, nalet olsun dediğim reel tanıştığımda. Bu işler şans meselesi. Reelden tanınan keşke kötü niyetli olmasaydı. O zaman herşey daha basit olurdu. Bu karakter meselesi. İyice tanımaya çalışırsan neden olmasın. İlişkinin başlaması değil süreci önemli zaten.

İnternet üzerinden ilişki yaşamak ile interneti ilk etapta tanışma amaçlı görmek farklı bence.
Yani sizin farklı ülkede olmanız bu işi imkansız kıldı benim gözümde. İnternette rastlantı eseri tanışıp sonra normal bir sevgililik yaşayıp evlenen arkadaşım oldu ama sizin durumda bence bu zor. Ne kadar sıklıkla görüşebileceksiniz ki? Kamerayla vs gerçekten tanıyabilmeniz çok zor. Bence oluru yok...

İnternetten tanışıp evlenen insanlar elbet vardır.
Bir arkadaşının hesabında görüp beğenir ekler tanışırlar falan ama plansız gelişir bunlar.
Yani oturup instagramda sevgili beklemek oldukça saçma.
Kaldı ki Türk erkeği.
Türk erkekleri kötü demiyorum iyileri muhakkak vardır ama internetten dalgasına sevgili olmak isteyen duygularınla oynayacak çok erkek var.
Kaldı ki aşık olursan yanında olamamaktan hüzün duyarsın nerede ne yapıyor bilemezsin sana dürüst mü nerede yaşıyor emin olamazsın sen yapmasan da o surat yapar uzaksın diye soğuk davranır yine üzülürsün. Kısacası yıpratıcı olur.
Önerim hiç bulaşma. Çevrenden ya da şehrinden birini tanımaya çalış.

Olaya istatistiksel yaklastiginda bir derdim var forumunun 40 milyonluk erkek nufusunu temsil ettigini nasil iddia edebiliriz bilmiyorum, aklimda deli sorular:KK64:
40 milyonunun tamamını temsil etmiyor tabikiii. bdv de komple erkekleri temsil etmiyor.
İşte bu birazda gen meselesi diyim :KK51:

Kkda neden bu kadar agresif yorumlar yapılmaya başlandı anlamak mümkün değil. İnsanca önerini yazıp çekilmek vardı eskiden. Çokta güzel muhabbetler olurdu. Son zamanlarda herkes çatacak yer arıyor sanki. Bir kendileri mükemmel adam bulabiliyor sanki bu sitedekilerin. Geri kalan erkekler imkanı yok kötü niyetli hemde %99.999 %0,001 ihtimal ne hikmetse onları buluyor.

Neyse, konu sahibi arkadaşım. Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum önce. İnan bu işin artık sanalı, reeli kalmadı. En güzel insanı netten tanıdığımda oldu, nalet olsun dediğim reel tanıştığımda. Bu işler şans meselesi. Reelden tanınan keşke kötü niyetli olmasaydı. O zaman herşey daha basit olurdu. Bu karakter meselesi. İyice tanımaya çalışırsan neden olmasın. İlişkinin başlaması değil süreci önemli zaten.
Malesef herkesde bir hor görme, azarlama cabasi! Biraz nezaketli olsunsa halbuki..
Yorumun icin tesekkurler yine farkini gösterdin:KK68:. Karakter meselesi evet haklisin, zaten eger turkiyede olmus olsaydim bunlarin hic birine gerek kalmayacakti belkide ama buda benim sansim :(

İnternet üzerinden ilişki yaşamak ile interneti ilk etapta tanışma amaçlı görmek farklı bence.
Yani sizin farklı ülkede olmanız bu işi imkansız kıldı benim gözümde. İnternette rastlantı eseri tanışıp sonra normal bir sevgililik yaşayıp evlenen arkadaşım oldu ama sizin durumda bence bu zor. Ne kadar sıklıkla görüşebileceksiniz ki? Kamerayla vs gerçekten tanıyabilmeniz çok zor. Bence oluru yok...

+1

İnternetten tanışıp evlenen insanlar elbet vardır.
Bir arkadaşının hesabında görüp beğenir ekler tanışırlar falan ama plansız gelişir bunlar.
Yani oturup instagramda sevgili beklemek oldukça saçma.
Kaldı ki Türk erkeği.
Türk erkekleri kötü demiyorum iyileri muhakkak vardır ama internetten dalgasına sevgili olmak isteyen duygularınla oynayacak çok erkek var.
Kaldı ki aşık olursan yanında olamamaktan hüzün duyarsın nerede ne yapıyor bilemezsin sana dürüst mü nerede yaşıyor emin olamazsın sen yapmasan da o surat yapar uzaksın diye soğuk davranır yine üzülürsün. Kısacası yıpratıcı olur.
Önerim hiç bulaşma. Çevrenden ya da şehrinden birini tanımaya çalış.
Haklisin, tesekkurler yorumun icin :KK24:

:( Tesekkurler yorumun icin

Türkiyede kurulu bir işi olan yada devlette daimi bir işi olan birisi yurt dışına çıkıp belirsizliğe yelken açmak istemez. Şöyleki mesela bir polis neden işini gücünü bırakıp dilini bilmediği bir memlekette zorluklarla mücadele etsin ki. Olmaz çok zor. Ama diyorsanız ki ben gelirim o zamanda şöyle derim Türkiyenin durumu malum binlerce işsiz varken sizinde burada tutunmanız zor olur. O kadar okumussunuz yazık olur. Ama bir baltaya sap olamamış birilerini kolaylıkla bulursunuz ee oda size uymaz. Yani diyeceğim o ki olur olmasına ama çok zor..

Canm benim yakın arkadaşım bi İslami evlilik sitesinde tanıştılar kizda memur cocukta. hemde suan ciddi düşünüyorlar maddi anlamda kazançları olduğu için farklı şehirlerde olsalarda iki hafta da bir bulusuyorlar. ama bizim enişte iyi çıktı dini bütün dört dörtlük biri zaten çekingen harama bakmayan bir tip olduğu için dışardan bulamamış. İyiside oluyor gördüm yani hatta biz ilkin yadirgamistik

Back
X