İnstagramdan tanıştığım kişi ve sonrası....

İnstagramdan tanıştığım kişi ve sonrasında olanlar arkadaşlar ben bdv den çıkmayan biriyim şimdi bu derdimi paylaşmak istedim.bundan 5 hafta önce instagramda birisi dikkatimi çekmeye çalışıyordu özetlemeye çalışayım beni ileriye yönelik tanımak istediğini söyledi bende olabilir tanışabiliriz diye düşündüm. Mesajlaşmaya başladık 2 hafta sonra yaşadığım şehire yüzyüze görüşmeye geldi.dış görünüş olarak hoşuma gitmişti.o da beni beğenmiş.daha sonra yaklaşık 3 hafta sonra dün yine dışarda buluştuk.anlatayım olayları.oturuyoruz telefon geldi ona telde konuşuyor -siz gittiğinizden beri hayatımda büyük değişiklikler oldu.çok mutluyum.yanımda sevdiğim var.yakında nişanlanıcaz...telefondaki kişi bi türlü inanmamış dediklerine o da dedi ki istersen görüntülü arayayım ya da al konuş benle konuşturdu.konuştum merabalaştık bir kadındı tlfondaki tebrik ederim falan dedi.neyse kapattık teli.kim bu falan dedim dediği şu.abisinin eski sevgilisiymiş şimdi evliymiş 2 çocuğu varmış.abisi bu kadını engellemiş bu kadında abisine ulaşmak için bunu arıyormuş!!!!!!!!!!!!!!!inanmadığı şeyde abisinin yanında olmadığına inanmamış kadın!. Aklım almadı bi türlü resmen beni 2 yaşında bebek yerine koydu .sesimi çıkarmadım orda.eve döndüm 4 ayrı arkadaşıma anlattım hepsi arkana bakmadan kaç bile bile başını yakma dediler.karısı bunu terketmiş heralde dediler yalancı vs.bende aynılarını düşünüyorum. Sizce???? Başka bir soru daha başımdan ne diyerek def etmeliyim okuduğunuz için tşkler

4 arkadasina beni de ekle. 5 olsun... Hemen kes gorusmeyi. Belki bosanmadi bile...

Bu internette tanışma olayi tehlikeli. Tekrarlama bence. Hic kimsesini tanimaz, cevresini bilmezsin. Buyuk risk... Gördüğün gibi...

düzgün adam öyle sosyal medyada kız bulma peşinde olmaz zaten. farklı ortamlar olur sosyal medya üzerinden olur ama bu şekilde nasıl yani?

bırakın geçsin gitsin belli ki sorunlu tipler.

Nedense bana nisanlanicaz vs. Diyerek senin guvenini kazanmaya calisiyormus gibi geldi...
Bur daha ki gelisinde ise daha da yakinlasacak kendi aklinca ...
Bilmem ben mi cok fesat dusunuyorum acaba :olamaz:

acıklama yapmanıza gerek mı var
yalancı bı adamı terk edıceksınız sonucta
gorusmeyı tamamen kesın engelleyın hıc cevap vermeyın kendısıne
gerekırse gorusmek ıstemıyorum deyın
bırı benı boyle bı durumun ıcıne cekmek ıstese ona uymazdım alet olmasaydın oyununa keske ya...

Ben yazardım ki yalan konusunda ve zeka konusunda kendini daha fazla geliştireceğine inanıyorum ve sana hayatında başarılar diliyorum ben yemedim başkası yet belki by yazardım engelleydim

Gercegi anlat guvenmedigini gorusmek istmedigini sole mecburmusun aciklama yapmaya. Bosver.
Kimse senden kiymetli deil :KK54:

bence o kadın her kimse önceden ayarlanmış. yani aklınca size güven vermeye çalışmış. amacı ne olabilir bilemem ama uzaklaşman daha iyi olur

İkinci kez görüştüğüm Ada'mın teliyle tanımadığım bi hatunla neden yüzyüze görüşme yapıyorum

Sizin özgüven probleminiz mi var? Bazı şeylere hayır demeyi öğrenmeniz lazım. Hayır telefonda konuşmicam demeliydiniz. Sizi saçma sapan insanlarla muhattap edemez. Ayrıca bahaneye gerek mi kalmış. Kimseye bahane sunmanız gerekmez. Görüşmek istemiyorum dersiniz açık açık. Konuşmayı da uzatmazsınız.

Artık numaranızı mı değiştirirsiniz, instagram hesabınızı mı kapatırsınız bilemem ama tez elden hatta mümkünse hemen şimdi olayı kapatıp rafa kaldırmakta fayda var.
Normal gelmedi bana arkadaş!

Adam eski sevgilisini kıskandırmış işte gayet açık. O an siz de boş bulunup konuşmuşsunuz. Senin saçma kıskandırma planlarına alet olamam hadi güle güle dersiniz biter gider. İnternetten tanışmalara da güvenmeyin.

Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ne yaptigimi yazayim.Butane anlattigim olay yuzunden artik sana guvenmiyorum.gorusmek istemiyorum yazdim cevap yazmasina firsat vermeden engelledim Ve tumden numara mi degistirdim

Arkadaslar hepinize yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Ne yaptigimi yazayim.Butane anlattigim olay yuzunden artik sana guvenmiyorum.gorusmek istemiyorum yazdim cevap yazmasina firsat vermeden engelledim Ve tumden numara mi degistirdim

Cok iyi yapmışsın.

Durduk yere basina dert almana gerek yok..

Back
X