Ablam sen kimden bahsedip duruyosun, hayalinde sevgilin mi var ne var anlaşılmıyoinstagramını dondurmuştu brkaç aydır. tekrar açmış. ben ordan kızlarla takipleşiyor diye söylüyodum bu kızı niye takip ediyosun şu kızı takip ediyosun diye. kapattı hesabını. yine açmış. ne yapmalıyım?
sen neden bahsediyosun? bende seni anlamadımAblam sen kimden bahsedip duruyosun, hayalinde sevgilin mi var ne var anlaşılmıyo
evetSanırım sevgilin. Ve ayrıldınız
Anladım ayrıldığınız için açmış, artık rahat hissettiği için. Ömür boyu kapalı duracak hali yoktu ki
Adamın eli böğründe aşkınızdan ölüp ömür boyu her şeye küsecek hali yoktu tabi yoluna bakacak.
biz ayrıyken bu kızları takip etmişti ben o zaman demiştim şu kızı takip ediyosun bu kim falan diye o zaman kapatmıştı ayrıydık zaten. şimdi tekrar açmış sinirlerim bozulduAnladım ayrıldığınız için açmış, artık rahat hissettiği için. Ömür boyu kapalı duracak hali yoktu ki
onun yolunu… öyle yol olmaz olsun sorunlu manyak oAdamın eli böğründe aşkınızdan ölüp ömür boyu her şeye küsecek hali yoktu tabi yoluna bakacak.
Bu kısım artık sizi ilgilendiren bi şey değil.onun yolunu… öyle yol olmaz olsun sorunlu manyak o
bu o kişi değil sanırım karıştırdınız. bu kişiyle ayrıyız zatenİstediğini yapar ellerine kelepce vuramazsınız. Size uymuyorsa ayrılırsınız. Ama ayrılmaya niyetiniz hem yok hem sikayetleniyorsunuz.
egonu mu besledin bu yorumla :)Senden ayrıldı diye bir daha hiç sosyalleşmeyecek falan diye mi düşündün sen, kıyamam
E malum öğle vakti egomu besleyeyim dedim, kötü mü ettim?egonu mu besledin bu yorumla :)
Ben samimiyetle soruyorum artık ayrılmış olduğunuz birinin hesabını aktif hale getirmesi size neden garip geldi.İnsanlar siz çok ayrıntı vermeyince saçma buluyorlar haliyle tavrınızı.egonu mu besledin bu yorumla :)
kıyamam sanaa ihtiyaç duyuyosun yap tabii :)E malum öğle vakti egomu besleyeyim dedim, kötü mü ettim?
beş sene ve bir sürü anı. hiç yaşanmamış gibi olması normal mi? bana göre değil.Ben samimiyetle soruyorum artık ayrılmış olduğunuz birinin hesabını aktif hale getirmesi size neden garip geldi.İnsanlar siz çok ayrıntı vermeyince saçma buluyorlar haliyle tavrınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?