İntermittent fasting ile zayifliyorum

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba, uzun suredir uzerime yapismis olan kilolarimdan kurtulmak icin en kolay takip edebildigim sey olan intermittent fastingi sectim. Gunde 8 saat yiyip 16 saat ac kaliyorum. Bu 8 saatte ne yedigime cok da dikkat etmiyorum acikcasi. Diyete 5 gun once 72.3 kg ile basladim. Su an guncel kilom 71.6. Hedefim 55. Ayda 4-5 kg arasi vermeyi hedefliyorum. Gun gun yediklerimi ve haftada bir de kilomu guncelleyecegim. Umarim guzel bir deneyim olur

merhaba,
Ben de aynı yöntemi deniyorum başarılar dilerim.

Rica ederim, tahmin etmiştim. Benim saat aralığım 16 ama sanırım 15 gün sonra 18 yapacağım çünkü acıkmıyorum artık.
Kusura bakmayin is yogunlugundan oturu ancak yazabiliyorum. Ben 16-8 yapiyorum. İs seyahatinde 4 gun yapamadim ama doner donmez tekrar basladim. Su anda guncel kilom 70.8. Her sey harika ama sekeri kesemiyorum :(

71,06 dan bu kiloya düştüğünüzü görünce harika bir gidiş olduğu kesin. Şekeri kesmek kolay değil yerine bal kullanabilirsin.

Ben de aynı diyeti yapiyorum su an geçen tesadüf gazetede okudum aklıma yatti. Clockwork diyet diye yazmışlardı.

Kızlar intermittent fastinge hala devam ediyor musunuz?
Bi sorum olacak hatta demin forumda başka bir arkadaşa da sordum.
intermitten fasting te o kadar video izleyip, o kadar yazı okumama rağmen anlayamadığım bir şey var. Şimdi yeme süresi içerisinde atıyorum bu benim için 9-16 saatleri olsun, bu süre içerisinde;
ne kadar yiyebiliyorum,
ne yiyorum,
Kaç defa yiyorum.
Hani bi sabah 9 da yedim sonrasında 16' da son yemeğimi yedim o arada geçen sürede yiyebiliyormuyum.
Kalori hesabı var mı , yani günlük ihtiyacım atıyorum 1500 onun fazlası oluyor mu?

Back
X