İnternet Alışveriş Mağduru :(((

zerdem85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2012
106
4
116
Merhaba Bayanlar;

Kısaca şöyle anlatayım. Aslında bir nevi aceleci davranmamın sonucu oldu, Allahım niye ben böyleyim(( Ayın 23'unde istemeye gelicekler beni, 24 unde de nişanım var. Sevgilim tektaş alıcaktı bende internette bakayım bi göz atayım dedim( bakmaz olaydım ) Markaponda 0.25 karat bir tektaş gördüm fiyatı da uygundu söyledim sevgilime alalım tamam dedi verdi kart bilgilerini girdim aldım. Ben hiç bakmamışım incelememişim yüzük 8 ayarmış (( 1 saat sonra firmayı arayıp iptal ettim, fakat markapon yetkililerine sürekli mail atmama rağmen cevap vermiyorlar, paranın hesaba aktarılması gerek ki tekrardan alışveriş yapalım. Dünden beri bununla uğraşıyorum sonuç yok Bir telefon hatları da yok sadece mail olarak destek alabiliyorsun, daha doğrusu destek alamıyorsun . Ne yapcam şimdi ben bir akıl verin Nasıl böyle bir hataya düştüm. offffffffff (( Yardım derda derman olan bayanlar....

Markapon Bilgi Teknolojileri A.Ş.
Uphill Court, A/57 Batı Ataşehir, İstanbul Ofis iletişim: 216 688 81 06
şöyle birşey buldum ama bir ara istersen.
yardımcı olmazlarsa istanbuldaysan yada istanbulda tanıdığın varsa yüzyüze konuşun.

Arıyorum sadece dün cevap verdiler o da bir kez, telefondan yardımcı olayamayacaklarını mail ile destek hattından yardımcı olacaklarını söylediler. Teşekkür ederim...

internetten TÜKETİCİ DERNEGİ nin telefonunu bulup ara ve onlardan yardım iste.

bu konuda çok ilgililer. durumun aciliyetini de belirt.

Tüketici Derneği devreye girince işlemi daha da hızlandırabilirler.

üzme kendi...

en kötü ihtimalle Tüketici Mahkemesine başvurursun.
iade talebini belirtirsin.
mesafeli sözleşmeler diye yaz google'a.
madde 5 te cayma hakkın var.
onu referans ederek cayma hakkını kullanabilirsin.

Teşekkür ederim. Biraz beklicem haber çıkmazsa başvurucam artık

şikayetvar.com a derhal yaz şikayetini..gün içinde çözerler emin ol,sıkma canını

internet alışverişinde iptal yapılınca hemen ödeme olmuyor nedense.biz de bir alışverişi iptal etmiştik.1 hafta sonra para iadesi yapıldı

Arkadaşlar benzer bir sitenin arkaplanında çalıştım ben de ve sana tavsiyem Tüketici mahkemesine başvurduğunu veya başvuracağını falan yaz, sinirli olduğunu ve çözüm için pes etmeyeceğini mutlaka sitede görüştüğün kişilere belirt.İnan canım her gün onlarca iptal geliyodu ve baştan savmak için "10 gün sonra ancak olabilir" falan diye söyleniyodu kişilere... Yer yer 15 günü geçiyodu para ödeme gecikmesi....Ama böyle müşterilere "arıza" başlığı altında öncelik veriliyo sorun çıkmaması için..en azından benim çalıştığım yerde öyleydi:) o yüzden biraz cazgırlık yap tavsiyem:)

Mesela bi kere Samsundan üni de öğretim görevlisi bi bayana ürün gitmemiş, kadının maillerine cevap verilmiyodu pek, kadın başladı sizi şuraya şikayet ettim bugün yarın size bildirimi gelir falan demeye.Bu sefer bizimkiler başladı kadını aramaya, peşinde koşmaya:) Hatta parası 3 günde geri iade edildi(bu zaten bankanın en geç verebileceği tarih) bir de üzerine, sitedeki hesabına puan eklendi alışverişlerinde kullanabilmesi için:))

Son düzenleme:
Kaç günde hesaba geçtiler parayı brokenangel?

Kredi kartına iade işlemlerinde, internet alışverişi de olsa normal alışveriş de olsa bankaya bağlı olarak birkaç gün içinde para iadesi gerçekleşir. Ama iade alan firmanın size maille iade işleminin gerçekleştiğini bildiren ve iade bilgilerini içeren bir imail atması gerekir. Mail kutunuzu ve JUNK mailinizi iyi kontrol edin.

Canım bir okusalar mailleri saydırdım da ama mail okuyomuyorlar ki

2 mail attılar onun haricinde herhangi bir şey yok, gönderdikleri mail de size kısa süre de döneceğiz bu kadar. sanırım onlar otomatik mail.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…