Markapon Bilgi Teknolojileri A.Ş.
Uphill Court, A/57 Batı Ataşehir, İstanbul Ofis iletişim: 216 688 81 06
şöyle birşey buldum ama bir ara istersen.
yardımcı olmazlarsa istanbuldaysan yada istanbulda tanıdığın varsa yüzyüze konuşun.
internetten TÜKETİCİ DERNEGİ nin telefonunu bulup ara ve onlardan yardım iste.
bu konuda çok ilgililer. durumun aciliyetini de belirt.
Tüketici Derneği devreye girince işlemi daha da hızlandırabilirler.
üzme kendi...
şikayetvar.com a derhal yaz şikayetini..gün içinde çözerler emin ol,sıkma canını
Yazıyorum şuan canım tşkkler
şikayetvar.com a derhal yaz şikayetini..gün içinde çözerler emin ol,sıkma canını
en doğrusu direk ararlar için rahat olsun benim de başıma gelmişti daha önce
en doğrusu direk ararlar için rahat olsun benim de başıma gelmişti daha önce
internet alışverişinde iptal yapılınca hemen ödeme olmuyor nedense.biz de bir alışverişi iptal etmiştik.1 hafta sonra para iadesi yapıldı
Bir haftaya da razıyım ama daha uzun sürmez inş
1 haftadan uzun sürmez benim de bir iadem 3 gün içinde yapılmıştı,o biraz da bankaya bağlı.
Kaç günde hesaba geçtiler parayı brokenangel?
Arkadaşlar benzer bir sitenin arkaplanında çalıştım ben de ve sana tavsiyem Tüketici mahkemesine başvurduğunu veya başvuracağını falan yaz, sinirli olduğunu ve çözüm için pes etmeyeceğini mutlaka sitede görüştüğün kişilere belirt.İnan canım her gün onlarca iptal geliyodu ve baştan savmak için "10 gün sonra ancak olabilir" falan diye söyleniyodu kişilere... Yer yer 15 günü geçiyodu para ödeme gecikmesi....Ama böyle müşterilere "arıza" başlığı altında öncelik veriliyo sorun çıkmaması için..en azından benim çalıştığım yerde öyleydi:) o yüzden biraz cazgırlık yap tavsiyem:)
Kredi kartına iade işlemlerinde, internet alışverişi de olsa normal alışveriş de olsa bankaya bağlı olarak birkaç gün içinde para iadesi gerçekleşir. Ama iade alan firmanın size maille iade işleminin gerçekleştiğini bildiren ve iade bilgilerini içeren bir imail atması gerekir. Mail kutunuzu ve JUNK mailinizi iyi kontrol edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?