Canım bir okusalar mailleri saydırdım da ama mail okuyomuyorlar ki
Merhaba Bayanlar;
Kısaca şöyle anlatayım. Aslında bir nevi aceleci davranmamın sonucu oldu, Allahım niye ben böyleyim(( Ayın 23'unde istemeye gelicekler beni, 24 unde de nişanım var. Sevgilim tektaş alıcaktı bende internette bakayım bi göz atayım dedim( bakmaz olaydım ) Markaponda 0.25 karat bir tektaş gördüm fiyatı da uygundu söyledim sevgilime alalım tamam dedi verdi kart bilgilerini girdim aldım. Ben hiç bakmamışım incelememişim yüzük 8 ayarmış (( 1 saat sonra firmayı arayıp iptal ettim, fakat markapon yetkililerine sürekli mail atmama rağmen cevap vermiyorlar, paranın hesaba aktarılması gerek ki tekrardan alışveriş yapalım. Dünden beri bununla uğraşıyorum sonuç yok Bir telefon hatları da yok sadece mail olarak destek alabiliyorsun, daha doğrusu destek alamıyorsun . Ne yapcam şimdi ben bir akıl verin Nasıl böyle bir hataya düştüm. offffffffff (( Yardım derda derman olan bayanlar....
Öncelikle internet alışveriş mağduru değilsin :)
Kendi elinle,yanlış ürün almışsın.
Ve site,sana "iade edemezsin" demiyor.Diyemez zaten.
Mesafeli satış sözleşmesi var ve ürün eline geçse bile,cayma hakkın mevcut.
Yani Tüketici Mahkemesine filan gerek yok.
Biraz zaman alır ama paran iade edilir.
Noldu canım son durum haber var mı?
bende saat almıstım rengı cok farklı geldı...urun elıme ulasmıstı .maıl attım 3 gun sonra donus yaptılar maılıme.adreslerıne urunu gerı gonderdım .junk maıl de gelebılıyor ınbox da bellı olmuyor.20 gun sonra ıade yapıldı.bıraz zamn alıyor canım ya.ama ıade etmeyecek bı fırma degıl bılındık sıte senın kı.ben bıngomıngo dan yapmıstım.iade edıldı ama gec oldu...
olayı halletin mi
ben hiç internet alısveriş yapmadım güvenli bulmuyorum sizde yapmayın bence
bankayı arayın işlemi iptal etsinler...acık provızyon diye bişiy var cekmediyseler..
ben hiç internet alısveriş yapmadım güvenli bulmuyorum sizde yapmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?