Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
internet aracılığıyla arkadaş veya belki de sevgili edinen kimler var? :D
Bende eşimle nette tanıştım. Önce arkadaştık, sonra aşık olduk birbirimize ve 4 yıldır evliyiz. Ve dünyanın en mutlu insanlarından biriyim. Sanırım çok şanslıyım
evett çook uyumlu sakin biri :) güzel vakit geçirdk fetihi izledk bu arada güzel filmdi tavsiye ederm.
ama ben henüz eski erkek arkdşımı tam olarak aklmdan ve de kalbimden çıkaramadığım için bu çocuğa hiç odaklanamadm :/ bilmiyorum ne olacak böyle. eski erkek arkdşmdan da beni aldattığı içn kendm ayrılmştm kaldıramayıp :S of ya neden sanki erkekler böyle her şey yolnda giderken hr şeyi berbat ederler. şmdi hçbişe umrumda değil sanki, sadece o iyi biri ve oturup eskisini düşünmektense ondan biraz sıyrılmaya çalışmak bana iyi geliyor. :/ Allah hakkmzda hayrlısını versn :)