• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet aşkı hikayelrimiz..

eerenozlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
16
0
86
Ankara
İnternet üzerinden tanıştığı kişiye bağlanıp ona yıllarını veren , onu herşeyi yapan ve sonunda evlenen var mı aramızda , internette tanıştığı kişiyle olan aşk hikayeleri :)
İnternet de oalbilecke bu tarz şeylere inanmayanlarıda hoş görmek gerek ama ben inanıp yaşamışlardanım :)

Bir ergenle karşı karşıya olmadığımızı varsayarsak belki çok küçük istisnalar dışında, böyle ilişkiler yaşamaya meyilli olan kişilerin psikolojilerinde yatan bir sorun olduğunu düşünmüşümdür hep...Düşünüyorum, bir neden bulamıyorum bu ilişkinin yaşanmasına olanak verecek gerekçeyi. Ya gerçekten saflık var iki tarafta da, ya da sosyal çevreleri zayıf ve sevgiye muhtaç insanlar.

Bir ergenle karşı karşıya olmadığımızı varsayarsak belki çok küçük istisnalar dışında, böyle ilişkiler yaşamaya meyilli olan kişilerin psikolojilerinde yatan bir sorun olduğunu düşünmüşümdür hep...Düşünüyorum, bir neden bulamıyorum bu ilişkinin yaşanmasına olanak verecek gerekçeyi. Ya gerçekten saflık var iki tarafta da, ya da sosyal çevreleri zayıf ve sevgiye muhtaç insanlar.

bence kesinlikle elektirik meselesi face gibi bi ortamda birisi ekler arakdas olrsnz konusursz arkadas gibi o insanla aranda elektirik tutablrr bulsr görüsürsnz sonra zamanla bi beraberlk olablr ama facei vb gibi siteleri sırf o maksatla kullanmam tesadüf kısmet nerden denk gelcegi blli olmaz illa sosyal cevresi zayıf dye nitelendirirlmemeli bu kadar ezik miş gibi lanse edilmemeli dısarıya tesadüftür kısmettr olurr evlenenlerde olabilir.

Bende katılıyorum ksımetinin nerede olduğu yada olacağı belli olmaz interneti bu amaçlada tabiki kullanamazsın ama bunu yaşamış olandda yok diyemezyi şahsen benim internet üzerinden dediğim, internet ile başlamış ilişkilerdi, internet ile başlayan 5 yıllık günlük yaşamdan ksıkanılan bir sevgilim oldu , ne benim sosyal çevrem zayıftı ne de onun..

Bende katılıyorum ksımetinin nerede olduğu yada olacağı belli olmaz interneti bu amaçlada tabiki kullanamazsın ama bunu yaşamış olandda yok diyemezyi şahsen benim internet üzerinden dediğim, internet ile başlamış ilişkilerdi, internet ile başlayan 5 yıllık günlük yaşamdan ksıkanılan bir sevgilim oldu , ne benim sosyal çevrem zayıftı ne de onun..

yani tabi canım arkadaslarımın hayvan gibi çevresi var ama böyle elektiriklernn tuttugu insanla görüsüolar hani öle çırkın kızlarda degiller smdi güzel degil netten bulr anca falan derler diye sölüorm.arkadsım 2 yıldır çıkıo tanıstıgı sevglisiyle.elektirimin ttuttugu bi insanla kız erkek farketmez grüsürm netten olursa arkadas ble olurum güvenrsem tamam dersem sevgili bile olablrm .

İş zaten güvende bitiyor birine güvendikten sonra nerede olursa olsun gözünün önündeki insan bile aldatabilirken seni :)

Ya aslında ben pek sağlıklı bulmuyorumm. Yani çevremde böyle var ama sağlıklı bir ilişki sağlıklı bir birliktelik olmuyor
İnsan kaç yıllık kocasını tanıyamıyor kaldı kii...
Bence eğer böyle bişe varsa temkinli davranın.

İş zaten güvende bitiyor birine güvendikten sonra nerede olursa olsun gözünün önündeki insan bile aldatabilirken seni :)

Evet kesinlikle haklısınız. Ama dediğiniz gibi işte güven çok önemli insan kaç yıllık kocasını kardeşini tanıyamıyo sanalda ınsan kendını çok iyi gizler.

sahsen ben eski esimle internnette tanistim evlendim sonuc bosandik diyecegim ister internet isterse normal yollarla olsun insan insan olmayinca olmuyor iste

Olabilir ,iyi insanlar da çıkabilir ama çok nadir.O nadiri bulacam diye de heba olur insan.Ben de bir deneyeyim dedim,adam gibi adama rastalamadım.Sağlam ayak değiller genelde,eğlence peşinde çoğu...

Bu yüzden işyerimdeki talibimi değerlendirmeye karar verdim,en azından tanıdık bildik,niyeti belli diye.Bakalım nasıl gidecek..

Son düzenleme:
Aşkın nerden çıkacağı belli olmuyor yani :) Çok iyi olabilirken çok kötüde olabiliyor ben internetten hayatımda bulabileceğim en doğru insanı bulmuştum ama benim de olmadı ama internetten kaynaklanması ile bitmesinin alakası yoktu anlaşamadık sadece yıllar sonra

ben internet aşkımla evlendim:)))
cok mutluyuzz
2006 da tanıştık 2009 da evlendik...

Ha bir yerde karşılşamışsın ha internette bi farkı yokkiiii
iyi inan heryerde iyi insan işte..
ama malesef internet genelde kötü amaclı kullanılıyordu bir zamanlar.
şimdiki zamanda internet artık günlük yaşamda oldugu için daha cok internet arakadaslıgı sevgili koca olayları yaygınlaştı...

tesadifen tanışmak la internet üzerinde tanışmak arsında bi fark yok bence,yinede gel gör ki güvenemiyorsun,benm kuzenim 2008de internetten tanıştığı insanla evlendi şuanda çok mutlular diyemecegim ama sorun kendileri değil ailerin müdahaleleri..

görücü usulunun modernleşmiş hali oluyor gunumuzde..

gunluk yaşamda yıllrca sevgili olunmuş kaç yıllık evlilikler var bır anda bıtıyor.. evlilik şanstır; annelerımız hep bunu der..

bır ınsanı tamamen tanımak gıbı bırşey yok..sadece sıze tanıtıldığı kadarını bılebılırsınız..

ben nette tanıştım..oyle çöpçatan sıtelerınde değil:20:bır arayış yoktu yanı..

pat dıye karşılaşıldı,arkadaş olarak görüüşüldü..tanımaya karar verdık..7. ayda buluşmayı kabul ettım..

4,5 yıl oldu..5 aydır nişanlıyız:nazar:

3 yıl önce internetten tanıştığım biriyle sevgili olduk. hiç görmedik birbirimizi ama o kadar bağlıydık ki çevrem hayret ediyordu. bu duruma karşı çıkanlarda vardı tabiki. 1 yıl sürdü. sonra ayrıldık yeni biriyle tanıştım (internetten değildi) aynı ildeydik. ama o internette tanıştığım bana uzak olan kişinin yerini çok aradım.. çünkü yeni sevgilim yanımdaydı ama uzaktaki kadar sevemedi beni bende onu sevemedim. ayrııldk.. şu an tekrardan internette tanıştığım kişiyle sevgiliyiz. askerde.. gelince nişan düşünüyoruz hayırlısıyla artık :)

Son düzenleme:
Back
X