- 20 Ocak 2021
- 1.972
- -134
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Adam anlamış.napicam ben.ismimi de öğrenmiş.bittim bennaptın pamuk sen gene?
ya adam evliyse ovvv seyreyle gümbürtüyü.Biliyor mu sizin bir oğlunuz olduğunu ?
Bu adam birde evliydi değil mi pamuk onu atlamışsın.Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
EvetBiliyor mu sizin bir oğlunuz olduğunu ?
madem netten sevgili edineceksin koca ülkede bambaşka şehirlerden neden bulmadın da çocuğunun arkadaşının babasını buldun?Adam anlamış.napicam ben.ismimi de öğrenmiş.bittim ben
Adam boşanmış ve arayışı cinsellikti.ben bulusmadimya adam evliyse ovvv seyreyle gümbürtüyü.
Şu küçücük yerde konuşmadığın adam kalmadı hala adın çıkmadı mı anlamadım nasıl oluyor bu pamuk??Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
Adam bekarBu adam birde evliydi değil mi pamuk onu atlamışsın.
Sence dedikodu yapar.mimadem netten sevgili edineceksin koca ülkede bambaşka şehirlerden neden bulmadın da çocuğunun arkadaşının babasını buldun?
Emin misin? Eşinin mesleğinden bahsetmişti daha ilk konuşmanızda.Adam bekar
bilemem.peki neden tanışıp kahve falan içmediniz de sadece sesiniz duyularak cinsellik sohbetine kadar daldınız?hiç normal değil üzgünüm.Sence dedikodu yapar.mi
Ben de anlamadım.yasimi çocuğumu kilomu biliyordu.uzerine öyle bir baktım ki adama cozmusYani telefondaki ses tonuyla normal hayattaki ses tonu genelde farkli oluyor nasil anlamis bravo.
Adam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurduEmin misin? Eşinin mesleğinden bahsetmişti daha ilk konuşmanızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?