- 1 Eylül 2021
- 5.089
- 19.222
- 198
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bencede neden normal bir iliski kurmadan cinsellik konusuna girdiniz ki?bilemem.peki neden tanışıp kahve falan içmediniz de sadece sesiniz duyularak cinsellik sohbetine kadar daldınız?hiç normal değil üzgünüm.
Şaka mı buuAdam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
Bak bekar bir kadınım.adami da tanıyordum.telefonda bir sohbet oldu.ondan sonra cinsellik muhabbetti oldu.ve o an hoşuma gittiBencede neden normal bir iliski kurmadan cinsellik konusuna girdiniz ki?
Nereden eminsin onu yazsana?Adam bekar eminim.sorun bu değil.keske evli olsaydı.en azından ağzı kapalı olurdu
pamuk bu ne yazsa şaşmıyoruz artık.Şaka mı buu
Bana sank8 ben bir sokak kadınıymışım gibi bakacak.canim sikiliyorİnkar yiğidin kamçısıdır. Inkar edeceksiniz duyarsanız , var mı yapacak başka bişey.
Bi de Allah akıl versin, iyi ki apartmandan değilmiş.
Denk geldiİnternette bu kadar yakından birini nasıl buldunuz?
Her geçen zamanda iyice dibini sıyırıyor kafatasının.pamuk bu ne yazsa şaşmıyoruz artık.
Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
Kesin kadin aranıyor dicekPamuk pamuk pamuk. Artık hayatına erkek alma ilk önce erkeksiz yaşamayı öğren. Kaç yaşındasın evladın var az akıllı davran
Şaşırdım açıkçası. Şansınıza demek ki. İnkar edeceksiniz birilerinden duyarsanız, yapacak bir şey yok.Denk geldi
Bekar kadin olmaniza birsey demiyorum. Cinsellikte konusabilirsiniz ancak bu sekilde tanisip yuz yuze gelmeden gercek bir iletisim kurmadan yapmaniz biraz ergence degil mi?Bak bekar bir kadınım.adami da tanıyordum.telefonda bir sohbet oldu.ondan sonra cinsellik muhabbetti oldu.ve o an hoşuma gitti
Olan olmus artik pismanligin birseye faydasi yok. Dusunupte kendinizi harap etmeyin.Çok özel şeyler konuştuk. Çok pismanim
O değil adam artık baktığında bakışından rahatsız olacam.aklindan ne geçecek.rezil oldumŞaşırdım açıkçası. Şansınıza demek ki. İnkar edeceksiniz birilerinden duyarsanız, yapacak bir şey yok.
Adam boşanmış ve arayışı cinsellikti.ben bulusmadim
Haklı bir yorum. Tek başınıza sexting yapmadınız ya? Sağa sola yayarsa çiğ biri olduğunu belli eder.Tek başına konuşmadın nihayetinde o da konuştu.
Lütfen artık yaşına göre davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?