Cok kotu bir bakis acisi. Bir cocuk dogurunca evliya falan olmuyor insanlar. Alt tarafi bir tane bebek buyutup karnimizdaonu dunyaya getiriyoruz ve artik bir cocugumuz olmus oluyor. Babalara yuklenmeyen 'agir ol, babasin sen sorumlulugunu sirf anne diye kadina yuklemek dupeduz erk zihniyettir, sen bir de bekar rahat modern bir kadinsin, bu laf yakismadi. Sahsen ben anne de olsam hayatimda sadik olmam gereken bir erkek olmadigi surece cinselligimi istedigim gibi rahatca yasarim. Insanlarin hayat tarzina annesiniz siz diyerek limit koymaya calismak korkunc. Annelik gorevleri ayridir, annenin ayni zamanda hala bir insan oldugu da unutulmamalidir.
Konu sahibine donersem, ben eski konularinizi bilmiyorum arkadaslar ona gore yorum yapmis, ama bence bir sey yapiyorsaniz sonrasinda ay rezil mi oldum demeniz cok sacma. Bile isteye adamla konusmussunuz cinsel sohbet etmissiniz. Sonra ay adim cikar bilmem ne gecin bu ayaklari. Sizinki herkesi elestirip, kendi deyimiyle 'namuslu' takilip kapali kapilar ardinda yemedigi halt kalmayan guya muhafazakarlarin yaptiklarina benziyor.