Internet aski

Sen kalk problemli cinsellik yaşadığın evliliği bitir,sonra oğlunun sınıf arkadaşının babasıyla sexting yap. Valla oralardan buralara nasıl geldiniz,bu aşamaya nasıl eriştiniz 5000 sayfalık tez konusu olur

Yok artık sesinize mi tanıdı😬 bravo adama. Ama o bska bir sekilde biliyordur sizi ama caktırmıyordur4 bence.

Haklısın babaya da yüklemek lazim.babaya da yüklemek lâzım diye anneninki ortadan kalkmıyor ki.evde çocuk var çocuk.nereye cinselliğini özgürce yaşayacaksın? Nereye postalayacaksın çocuğu ? Sen milletin evine gitsen çocuk belli bir yaştan sonra anlamayacak mı annesinin ne işler karıştırdığını. Bırakın ya.kendi çocukluğunuzu düşünün.isterim annemin bazen onun bunun evine gitmesini diyen var mı gerçekten.elinizi vicadnınıza koyun.
Bakın banane sizin özgür cinselliğinizden ama benim eleştirim bu kadar erkek düşkünü kadınların ne akla hizmet anne olduğu.bu dünyada da herşey aynı anda olmuyor yani bunu herkes biliyor. Annelik demek fedakarlık demek, merhamet demek.ortalarda özgürce cinsellik yaşarım diye diye gezen pişkin bir kadın bunlara sahip olabilir mi sizce ?
Kişi kendinden bilir işi diyorum ve susuyorum.

Yahu neden ozgurce cinsellik yasamak diyince aklina cocugu ac sefil evde tek birakmis, cocuk acliktan perisanken suh kahkahalarla grup se*s yapan kadinlar geliyor ki? Bir anne hic mi cocugunu birilerine birakip bir kac saatligine disari cikmaz? Birakin sevismeye gitmesini, arkadaslariyla cay kahve icmeye de mi cikmiyor ki bu anneler? Cocuk nerden anlayacak, kadin her disari cikisinda sevismeye mi gidiyor demek? Vallahi pes. Sen pek aktif cinsel yasamdan anlamiyorsun galiba, bildiklerin flash tv tadinda kotu film dizilerden ibaret.

Valla senin zihnine gore, ayni kadin anne olunca da daha onceki aktif cinsel yasamindan utanmalidir cunku bir cocugun annesi nasil olur da daha once onlarca erkekle yatmis olabilir!!
Kendisi günde 3 4 adamla olduğunu yazmıştı ama. Valla okudum bdv de. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Pamuğu kınayacak son insan olmalı.

Haklısın babaya da yüklemek lazim.babaya da yüklemek lâzım diye anneninki ortadan kalkmıyor ki.evde çocuk var çocuk.nereye cinselliğini özgürce yaşayacaksın? Nereye postalayacaksın çocuğu ? Sen milletin evine gitsen çocuk belli bir yaştan sonra anlamayacak mı annesinin ne işler karıştırdığını. Bırakın ya.kendi çocukluğunuzu düşünün.isterim annemin bazen onun bunun evine gitmesini diyen var mı gerçekten.elinizi vicadnınıza koyun.
Bakın banane sizin özgür cinselliğinizden ama benim eleştirim bu kadar erkek düşkünü kadınların ne akla hizmet anne olduğu.bu dünyada da herşey aynı anda olmuyor yani bunu herkes biliyor. Annelik demek fedakarlık demek, merhamet demek.ortalarda özgürce cinsellik yaşarım diye diye gezen pişkin bir kadın bunlara sahip olabilir mi sizce ?
"İnnilik dimek fidikerlik dimek, mirhimet dimek" bidi bidi. Yok öyle bir dünya, sen anne olunca rahibe olursun, biz öyle değiliz, kadınız, cinsel isteklerimiz var, bazen sadece sevişmek isteyebiliriz. İnsanlar sadece anne, sadece çocuk, sadece eş vb. olmazlar. Hepsi aynı anda olur. Tabi sadece becerikliler hepsini birden yürütebilir. Senin gibi beceriksiz ve sabit fikirlilerin bu kadar komplike yaşaması zordur.

Tanışma yolu hiç yakışmıyor.günlük hayatta olağan akışta biriyle tanişsa tamam diyeceğim.bu arada çocuklu kadınların genç kız gibi ilişki peşinde koşması bence eleştirilecek bir nokta yine de.madem bu kadar ilişki peşindesin o zaman çocuk yaparken de 40 kere düşüneceksin.anneliğin bir onuru olmalı.öyle her aklına eseni yapamazsın.ben 30 yaşında ve bekarım.buna rağmen bağzı şeyleri kendime yakıştıramıyorum.millet de iyice kendini aştı.telefonda tanımadığı etmediği bir herifle cinsellik muhabbeti yapan bir anne.size hoş geliyor mu ?
Yahu size ne size ne? İsterse 10 adamla görüşür, bekar kadın, size ne? Pamuk u da savundurttunuz bana helal olsun.

Kızlar yalnızdım.gerek skype da sesli gerek mesajla sarak zevk aldim.o da keyif aldı.guzeldi.ama utanıyorum.aslinda doğru söylüyorsunuz sorumluluğunu almam lazim

Pamuk hanım neden rezil oluyorsunuz anlamadım. İkinizde bekar insanlar değil misiniz? Ya da bu evli servis şoförü olan mı, ben mi karıştırdım? Neyse cinsellik konustuysaniz tek başına konusmadin heralde karşı tarafta rezil oldu o halde

Pamuk hanım neden rezil oluyorsunuz anlamadım. İkinizde bekar insanlar değil misiniz? Ya da bu evli servis şoförü olan mı, ben mi karıştırdım? Neyse cinsellik konustuysaniz tek başına konusmadin heralde karşı tarafta rezil oldu o halde
O erkek daha önce yattığı kadınları evliligimdeki cinselliğini de anlattı.ben de anlattım.beni de anlatır gibime geliyor.vajinismus olduğunu da söyledim.çocuğumu kocamın kabullenmedigini vs herşeyi biliyor.ustune bir de cinsellik konuşmaları var.

Cinsellik konuşmayacaktım bana gelince mi namuslusun dedi.ne biliyim konuştum.keyif aldım.hosuma gitti.

O erkek daha önce yattığı kadınları evliligimdeki cinselliğini de anlattı.ben de anlattım.beni de anlatır gibime geliyor.vajinismus olduğunu da söyledim.çocuğumu kocamın kabullenmedigini vs herşeyi biliyor.ustune bir de cinsellik konuşmaları var.
Yapmayın ya artık şu erkkelere bu ayrıcalığı tanımayin. Siz böyle ezik ezik durursaniz adamın karşısında tabiki ezer sizi.

Yahu size ne size ne? İsterse 10 adamla görüşür, bekar kadın, size ne? Pamuk u da savundurttunuz bana helal olsun.
Pamuğu dindar olduğunu bildiğim arkadaşlar bile acımasızca eleştirmedi. Çocuğum oluyor mu diye hamile kalıp aldıran biri , sevgilileriyle rahatça tatillere gözden biri, günde 3 adamla oluyorum diye yazan biri pamuğu eleştiremez linç edercesine. Balık hafızalı değiliz çok şükür.ferhans unutmadık seni😃

Pamuğu dindar olduğunu bildiğim arkadaşlar bile acımasızca eleştirmedi. Çocuğum oluyor mu diye hamile kalıp aldıran biri , sevgilileriyle rahatça tatillere gözden biri, günde 3 adamla oluyorum diye yazan biri pamuğu eleştiremez linç edercesine. Balık hafızalı değiliz çok şükür.
Aslında onunki eleştiri değil, çocuklu kadını nasıl hala erkekler arzular diye kıskançlık yapıyor. Tanıyoruz artık kendisini.

Cinsellik konuşmayacaktım bana gelince mi namuslusun dedi.ne biliyim konuştum.keyif aldım.hosuma gitti.
O lafı edince hoşt köpek demen gerekirdi, ne demek bana gelince mi namuslusun, 7 mahallenin irspisi mi sandi seni, bana gelince mi namuslusun demek, önüne gelenle her halti yiyosun demek, bu lafi nasi yedin yuttun

Burası kucuk bir yer.biriyle flört sitesinden tanışmıştım.adam oğlumun okuldan arkadaşının babası.ve biz skype dan konuşuyorduk sadece.4 aydır.ben adama aşık oldum.adamla cinsellik konularını da konuştuk.su an çok utanıyorum ama.adam benim fotomu görmedi.sadece sesimi duydu.ve geçen gün oğlana yemek yerken yanımızdan geçti.ben oğluma yemek ye diyordum.goz göze geldik.anlamis.sesimi duydu.ve kim olduğunu biliyor artık.moralim bozuk.40 yasindayim.ona gerçekten ilgi duydum.ama şimdi hakkımda dedikodu yayarsa bittim demektir.birsuru şey anlattım ona.kizlar napicam ben
Ne hoş :) kalbiniz cidden bu yaşta bu kadar atraksiyonu kaldırabiliyor mu?

Kızlar yalnızdım.gerek skype da sesli gerek mesajla sarak zevk aldim.o da keyif aldı.guzeldi.ama utanıyorum.aslinda doğru söylüyorsunuz sorumluluğunu almam lazim
Ben adam seni görünce ilk fotoğrafı hatirlamistir diye düşünüyorum, sesi ayirt etmesi cok zor.

Back
X