eskiden şimdi olduğundan çok daha iyiydi aslında internet aşkları. internetten tanışıp evlenen çok kişi oldu tanıdığım. hatta bende ilk evliliğimi internetten yaptım görüştüğümüz süre içinde hiç cinsel yaklaşımı olmadı bana zarar gelsin üzüliyim istemedi iyi bi insandı saygılıydı aslında ama anlaşamadık bu yüzden yollarımızı ayırdık
:))) ınternet askları ıyımı kotumu aylar sonra tecrubelerımı sonuclarımı yazıcam dostlar :* suan hersey cok ıyı. öptum:*
eskiden şimdi olduğundan çok daha iyiydi aslında internet aşkları. internetten tanışıp evlenen çok kişi oldu tanıdığım. hatta bende ilk evliliğimi internetten yaptım görüştüğümüz süre içinde hiç cinsel yaklaşımı olmadı bana zarar gelsin üzüliyim istemedi iyi bi insandı saygılıydı aslında ama anlaşamadık bu yüzden yollarımızı ayırdık
inşallah herşey yolunda gider hep
:))) ınternet askları ıyımı kotumu aylar sonra tecrubelerımı sonuclarımı yazıcam dostlar :* suan hersey cok ıyı. öptum:*
bbenimde internet aşkı deneyim de arkadaşlıklarım oldu ama her zaman güvenmemeye güvendiğim için pek de birşey kaybetmedm zaten kaybedeceğimi kaybetmiştim. Her zaman güzelin güzeli iyisin iyisi olduğu sürece ve erkekler de çok yalancı olduğu sürece internet aşkları ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
evet genelde haklısın ama istisnalar var mesala biz internetten tanıştık evlendik ve bebek bekliyoruz çok şükür rabbim bozmasın çok da mutluyuz. ama gerçekten çok dikkat etmek gerekli senin dediğin gibi korkulacak tiplerde var
İnternet ilişkileri bana sağlıksız geliyor bilemiyorum...
Düşünsenize karşınızdaki insan doğru biri olsa ne işi var internette chat sitelerinde kız bulma çabalarında? Allah herkese hayırlı kısmetler versin amiin
bence internet aşklarından UZAK DURUN.....
bi çok yönden çok tehlikeli.....
normal hayattada bi çok insan var değilmi?, acele etmeyin evlenmek için, dua edin derim acele ediyorsanız şayet.....
geç olsun güç olmasın kızlar.....
evlilik çok mühim bi konudur, insanın hayatının önemli dönüm noktalarından biridir, evlilik öncesi kılı kırk yararak düşününde öyle evlenin, evlendikten sonra bazen bazı şeylerin geri dönüşü mümkün olmuyor.......
hayatta her zaman elden gelen doğruyu yapın sonrada tevekkül edin, tevekkülden sonrada çokta takmayın.......
"AKIL = TECRÜBE + ZEKA" dır.....
hayatta akıllı davranmaya bakın her daim, bunları sizleri sevdiğim için yazdım, aynen bu sözler banada hitap ediyor......
sevgiler.......
Bikere şunu standartlaştırabilirim. eskilerin tarık akan ferit gibi zamane yakışıklısı kaslı falansa sadakat beklememeliyiz. ben hep yakışıklı olanlara gidiyorum malesef daha hareketli daha neşeli komik. İşlerini sorarsanız orta hallice 2000 ayda getirecek işleri vardı . kariyer öyle vauvv dedirtecek değil ama kör cahil de değillerdi. Sonuç olarak yakışıklı ise sadakatli olması çok daha zor bağlanmak istemiyorlar. fazla oturaklı inek tipleri de ben istemiyorum. bu sefer demiştim ki bak yakışıklı hareketli ele avucasığmıyor. sakın seni kırarsa giderse hiçbişi olmamış gibi hayatına dewam edeceksin. Ama olmuyor işte duygulu bi kızsanız etkileniyorsunuz. bugün şuan bunu yazıyor olmam bile olumsuz etkisi.
bu konuda kendimden çıkarımım olacak. bu konuda katılmayabilirim. Ben çok yoğunum iyi bi işim var ve gidip de bi erkeğe sulanamam ilk adımı atabilen kur yapabilen biri değilim. yani biraz burnu havada olan benim. zaten etrafımdakilerin ya sevgilisi eşi var yada artık o gözle bakmıyoruz. e iki iş yapıyorum işten eve geliyorum bide kpss ye hazırlanıyorum. sıkılınca sanalda ben de konuşuyorum aynı şehirden olanlarla tabi 5000 mesaj geliyorsa üçüne yazmışımdır oda seviyeli konuşarak. kız bulmak yada erkek bulmak o kadar kötümü. mesela işim var yaşım gelmiş kardeşim evlenmiş çook severek aldığım çeyizlerim var. yuva kurmayı istemek kötümü sizce. Annnem babam hala aşk yaşıyor 30 yıldır. kardeşimle eşi keza.( ya bennn
çok doğru sözler sağol samimi duyguların için ama etrafıma bakıyorm benim kadar kılıkırk yaran yok kardeşim arkadaşlarım küçüklük dostum yani daha kasmadan fazla düşünmeden ilişki yaşadı evlendiler. mutluular da brnim gibi yok buna dikkat etmeliydi yok şunu yapmalıydı ailesi böyle parası şöyle güvrnsemmi aldatıyormu sınayım sınavdan geçireyim derken. el de var sıfır. çok değer verdiğim adam da zaten biyeri kalktı çekti gitti bni kıskançlıkla yedi bitirdi önce posamı çıkarınca da kavga gürültü yapamadık. üzülüyorum gerçekten..
evet genelde haklısın ama istisnalar var mesala biz internetten tanıştık evlendik ve bebek bekliyoruz çok şükür rabbim bozmasın çok da mutluyuz. ama gerçekten çok dikkat etmek gerekli senin dediğin gibi korkulacak tiplerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?