internet başvuru belgesi yazıcıdan renklimi çıkıcak renksizmi yardım edermisiniz

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
internet başvuru belgesi yazıcıdan siyah beyazmı çıkacak yoksa renklimi yardım edermisiniz arkadaşlar

canım bildiğim kadarıyla siyah beyaz çıkıyor
hem sayfada renkli yazı yok diye hatırlıyorum ben:26:
internetten önkayıt yapıp çıktısını al,bankaya yatırdığın paranın dekontunu,4 adet fotoğraf ve diplomanı alıp büroya gidiyorsun

Son düzenleme:

Canım bırsey sorucam dıplomamız onlardamı kalıyor yoksa sadece bakıp gerımı verıyorlar?

Canım bırsey sorucam dıplomamız onlardamı kalıyor yoksa sadece bakıp gerımı verıyorlar?

yok diplomanın fotokopisini alıyorlar zaten
ben geçen sene sosyolojiye geçiş yaptım diploma hala bende ama bilmiyorum bazı sitelerde sosyolojiden mezun olunca önlisans diplomasını alacaklar diyorlar:26:

Son düzenleme:

yok diplomanın fotokopisini alıyorlar zaten
ben geçen sene sosyolojiye geçiş yaptım diploma hala bende ama bilmiyorum bazı sitelerde sosyolojiden mezun olunca önlisans diplomasını alacaklar diyorlar:26:

Canım ben ınsaat teknıkerlıgı mezunuyum bende kamu yonetımıne gecmeyı düşünüyorum ama KPSS ye gırdım bu dıploma bolumunden tercıh yapıcam eğer yerlesırsem falan kürüm dıplomayı ıstıyor o yüzden bende alırlarsa dıye vazgececektım kımıştı bu ıptal olacak bölümü tamamlayınız dıyor kımısı 2 dıploman olacak dıyor benımde kafam karıstı:26:

Diplomanızı açık öğretim büroları almıyor. Ama aslını yanınızda getirmek zorundasınız, fotokopilerini onaylamak için aslını göstermeniz gerekli.

İnternet çıktısınında renkli veya siyah beyaz olması sorun değil. İki türlü de kabul ediliyor.

tşk ederim cnm ben kaydımı yaptım hepsi birlikte bir pdf dosyasına indi ben öğrenci bilgi formunu,fotoğraflı imzalı formu,İNTERNET BAŞVURU BELGESİNİ, BAŞVURU VE KAYIT BİLGİLERİNİ AYRI AYRI SAYFALARDAMI İNDİRİCEM YOKSA HEPSİNİ BİRLİKTEMİ İNDİRİCEM ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM YARDIM EDERMİSİN

farketmiyo yani bende çıkarmadım daha iyi oldu okuduğum burayı

Farketmiyor, benimki renksizdi. Kayıt oldum canım.
tşk ederim cnm ben kaydımı yaptım hepsi birlikte bir pdf dosyasına indi ben öğrenci bilgi formunu,fotoğraflı imzalı formu,İNTERNET BAŞVURU BELGESİNİ, BAŞVURU VE KAYIT BİLGİLERİNİ AYRI AYRI SAYFALARDAMI İNDİRİCEM YOKSA HEPSİNİ BİRLİKTEMİ İNDİRİCEM ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM YARDIM EDERMİSİN

kızlar ben 2 yıl örgün okuyup dikey geçiş ile aöf işletme okudum bitirdim fakat şimdi 2.üniversite okumak istiyorum aöf den ama bu mümkün mü acaba netten başvuru yaptım para mı yatırcam ama emin olamadım bide parayı yatırırım kabul edilmezse falan diye size danışayım dedim benim durumum da olup da okuyan varmı 2.üniversitesini

kızlar netten şimdi şu yazıyı buldum
Kimler Sınavsız İkinci Üniversiteye Başvurabilir ?
Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile iki veya dört yıllık örgün yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin bölüm ve programlarının herhangi birine okudukları veya mezun oldukları programlardan/bölümlerden farklı olmak kaydıyla İkinci Üniversite kapsamında başvuru yapabilirler.
yani ben bu durumda başvuru yapabiliyorum değil mi yanlış anlamadığsam

hangi üniversite mezunusun hangi bölüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…