canım bildiğim kadarıyla siyah beyaz çıkıyor
hem sayfada renkli yazı yok diye hatırlıyorum ben:26:
internetten önkayıt yapıp çıktısını al,bankaya yatırdığın paranın dekontunu,4 adet fotoğraf ve diplomanı alıp büroya gidiyorsun
Canım bırsey sorucam dıplomamız onlardamı kalıyor yoksa sadece bakıp gerımı verıyorlar?
yok diplomanın fotokopisini alıyorlar zaten
ben geçen sene sosyolojiye geçiş yaptım diploma hala bende ama bilmiyorum bazı sitelerde sosyolojiden mezun olunca önlisans diplomasını alacaklar diyorlar:26:
tşk ederim cnm ben kaydımı yaptım hepsi birlikte bir pdf dosyasına indi ben öğrenci bilgi formunu,fotoğraflı imzalı formu,İNTERNET BAŞVURU BELGESİNİ, BAŞVURU VE KAYIT BİLGİLERİNİ AYRI AYRI SAYFALARDAMI İNDİRİCEM YOKSA HEPSİNİ BİRLİKTEMİ İNDİRİCEM ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM YARDIM EDERMİSİNDiplomanızı açık öğretim büroları almıyor. Ama aslını yanınızda getirmek zorundasınız, fotokopilerini onaylamak için aslını göstermeniz gerekli.
İnternet çıktısınında renkli veya siyah beyaz olması sorun değil. İki türlü de kabul ediliyor.
başvuru ve kayıt bilgileri bizde kalacakmış diğerlerini onlar almak isterlerse ben hepsini aynı sayfada çıkarırsam nasıl alıcaklar peki sorun olmazmıfarketmiyo yani bende çıkarmadım daha iyi oldu okuduğum burayı
tşk ederim cnm ben kaydımı yaptım hepsi birlikte bir pdf dosyasına indi ben öğrenci bilgi formunu,fotoğraflı imzalı formu,İNTERNET BAŞVURU BELGESİNİ, BAŞVURU VE KAYIT BİLGİLERİNİ AYRI AYRI SAYFALARDAMI İNDİRİCEM YOKSA HEPSİNİ BİRLİKTEMİ İNDİRİCEM ANLATABİLMİŞİMDİR UMARIM YARDIM EDERMİSİNFarketmiyor, benimki renksizdi. Kayıt oldum canım.
hangi üniversite mezunusun hangi bölümkızlar netten şimdi şu yazıyı buldum
Kimler Sınavsız İkinci Üniversiteye Başvurabilir ?
Herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile iki veya dört yıllık örgün yükseköğretim bölümlerinde kayıtlı öğrenciler, Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin bölüm ve programlarının herhangi birine okudukları veya mezun oldukları programlardan/bölümlerden farklı olmak kaydıyla İkinci Üniversite kapsamında başvuru yapabilirler.
yani ben bu durumda başvuru yapabiliyorum değil mi yanlış anlamadığsam
hangi üniversite mezunusun hangi bölüm
evt okuyabilirsin bence 2.üniversite olarak önlisans olan bir bölüm büroya sorbilgisayar programlamadan aöf işletmeye geçip bitirdim şimdi 2 yıllık başka bir aöf okumak istiyorum geçebilirim değil mi
evt okuyabilirsin bence 2.üniversite olarak önlisans olan bir bölüm büroya sor
peki şimdi harç yatıracağım ya onu internetten yatırsam dekonta gerek varmı yada internet dekontunu yazdırsam kabul ederler mi böyle yapan varmı?
aöfyi ara sor okonu hakkında bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?