ınternet dolandırıcılarının yeni kurbanı oldum..

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
selam hanımlar
hayatımda ilk kez dolandırıldım,kendımı cok uyanık sanardım ama bu gaflete düşmek bir anlık bişeymiş onu anladım..
belkı facebookta denk gelenlerınız olmustır swatch saatte sok kampanya 2 saat 99tl+kargo ücreti diye
bi an arkadasım için hediye alacaktım aa dedım ındırımde madem saat alayım
halbukııı o paraya o saatı verırlermı hiç nekadar ındırımde olursa olsun boş bulundum
neyse verdım sıparısı,ertesi gün geldi tabi emınonu sokakta satılan 5tl lık saatlerden..geri iade için aradım güya maılle kayıt actılar bız sizi ararız zırvaları..
sonra netten bi arastırdım ki yüzlerce magdurdan sadece biriymişim meğer...
olmaz olmaz dememek lazımmış,insanları telefonda nasıl dolandırıp paralarını tıpış tıpış hemde ayaklarına getırterek alırlar derdim,meger ben kendım tıpış tıpış gitmişim dolandırıcıların ayagına..:)
kıssadan hisse,denk gelırsenız falan aman benım düştügüm hataya düşmeyinn

geçmiş olsun kul hakkı diye birşey var bunu benimsemiş olsalardı yapmazlardı.Alla islah etsin ne diyelim..

Neyse ki büyük meblağ değilmiş, geçmiş olsun.
Bazen basireti bağlanıyor demek insanın.

çok geçmiş olsun canım
internetten alışveriş yaparken çok dikkatli olmak gerekiyor
kaldıki resmlerindeki gibi bile gelmiyor bazen ürün

allahtan cok büyük bi para değil ucuz atlatmıssınız geçmiş olsun

valla bellı baslı siteler dısında hiç alışveriş yapmam netten ama işte anlık bişey insanın hakkaten basireti baglanıyor..
hemde tam dogumgunumde geldi,güzel bi hatıra oldu benım için 107 liracık cebimden çıkacagı varmış nediyim

Ayy ben çok güldüm yaa :)) Affına sığınıyorum tabi.

İnsanlar nasıl beleş para elde edilir öğrenmiş. .

bidahamı sipariş versem acaba diyorum en azından arıyolar ozaman kargo elıne gecene kadar:)o ara fırçalarım bari içimde kalmaz

Bir şey gerçek olamayacak kadar güzelse gerçek değildir derler.
Bir de tamahkarla sahtekar iyi anlaşırmış derler.
Okuyunca bunlar aklıma geldi.
Geçmiş olsun çok paranız gitmemiş yine de. Milyarlar kaptıran var.

gecmiş olsun.. kapıda ödeme olmadıkça internetten sipariş vermem..

Netten sipariş vermeden önce en bilinen sitenin bile şikayetlerine göz atarım.
Sadece bir kez şikayetleri dinlemeyip sipariş verdim ve ürünler günlerce tedarik edilmeyip para iadem çok geç yapıldı. Ben insanların parasını işletip geri yatırdıklarıni da düşünüyorum bazı sitelerin.

bidahamı sipariş versem acaba diyorum en azından arıyolar ozaman kargo elıne gecene kadar:)o ara fırçalarım bari içimde kalmaz

Bununla uğraşana kadar gidin şikayetçi olun

Çok geçmiş olsun canım boş ver üzülme cana gelen mala gelsin.
bende kendimi uyanık sanan biriydim benim bile başıma geldi...

Geçmiş olsun Bu kadar indirime giriceğini nasıl düşündünüzzz... Neyse canınız sağolsun artık Allah beterinden saklasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…