ınternet dolandırıcılarının yeni kurbanı oldum..

Bence sadece guvenilir sitelerden alisveris yapmaliyiz. Onun haricinde olan oluyo tabii...

Geçmiş olsun internetten pek bise alınmaz umarım bu size ders olur

Tüketici hakları...Kapıda ödeme bile olsa açmadan teslim almamak yada güvwnilir olmayan bilinmeyen yerlerden almamak lazım...
BENİM de başıma geldi ben de yapmam normalde.Bunalım alışverişleeimden biriydi.3d nevresim.Kapıda ödeme bir geldiki dandik bir nevresim.
Benim şikayet için vaktim yoktu o ara.Haram olsun dedim ahirete bıraktım.

Geçmiş olsun. İnternetten alışveriş yaparken dikkatli olmak lazım.

Canim cok geçmiş olsun

İyiki yazdınız ben de düşünüyordum o saatlerden almayı.Resimlerde baya kaliteli duruyordu,vazgeçtim sayenizde sağolun.

geçmiş olsun ama orjinal siteler dışında alışveriş yapılmamalı bence

Get yoksa bi satista asla almam buna mutlaka dikkat edin get varsa iade edebilir paranizi alabilirsiniz gecmis olsun

Geçmiş olsun ben de facebook ta reklamı çıkan çanta ve ayakkabidan sipariş vermiştim 80 TL di eve gelince bir baktım o kadar kötü ki hemen aradım iade için tamam gönderin dediler kargoya gittim kargo ücreti istediler itiraz ettim ama alışveriş yaptığınız site iade kargo ücretini karsilamiyor dediler neyse paramı alayım da vereyim dedim kargo ücretini gönderdim odemediler parayı aradım ulaşamadım tekrar tekrar arayıp ulaştım helal etmiyorum hakkımı paramı odeyin dedim tamam odeyecegiz dediler ama odemediler sonra internetten baktım çok kişi aynı şeyi yaşamış benimde ilk kez basima geldi şikayet edecektim ama doğum yaptım o sırada kaldı ve ben o çantanın gerçek markasını pahalı diye almamistim mağazadan çok beğendiğim halde ve kendime ceza verdim ondan sonra da almadim evet sadece çok güvenilir sitelerden alışveriş yapmak gerekiyor

bu bana ders oldu zaten,o reklamlara denk gelipte alma nıyetı olanlar benım düştügüm hataya düşmesın dıye yazdım:)
allayıp pullayıp tenekeyı postaladılar valla,kulagıma küpe,bilegime saat oldu bu:)

Aman ya, bende eşimin marka merakının kurbanı oldum. Armani saat + Armani Parfüm 99 TL+Kargo yazıyordu. İlla alalım dedi, bende sırf ders alsın diye aldım. Tabi ki saat sahte, parfüm desen aman Allah'ım Şimdi akıllandı, bir daha inanmam diyor

Sitelerin ismini yazmak yasak değilse yazarmisiniz

evet ya ben de ünlü ve güvenilir (ben öyle zannediyormuşum )bir siteden 3 yıl önce alış veriş yapmıştım spor ayakkabı almıştım ben beyaz istedim onlar kahverengi göndermişlerdi geri iade ettim ürünü yeni ürün istedim yok paramı iade edin dedim etmediler meğer batıyormuş firma olan 80 tl ye oldu.

Ucuz mal alacak kadar zengin degilim. {Henry Ford}

Su kislik bot hikayesine cok guldum. Bosverin ya arada oluyor boyle seyler. Onemli olan ders almak.

Gecmis olsun, ben birsey almadan once sikayetvar .com a bakiyorum.
Gerci camasir makinasi alirken arastirmistim ama HOTPOINT almak gibi bi aptallikta bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…