- 4 Ağustos 2013
- 314
- 50
- 53
- Konu Sahibi adelebeyin
-
bayanlar lütfen yardım edin.
yapmaz olaydım bi internet sitesinden alışveriş yaptım. 1 haftadır gelicek ürün hala kargoya verilmedi. mesaj attım 10 günü bulabiliyor dediler. neyse akşam eve geldim baktım siparişi iptal etmişler.
şikayet vara baktım hep iade ile ilgili şikayet var ne yapıcam zaten sıkışık durumdayım bunlar da paramı göndermezse napıcam ya(
Keske alisverisi yapmadan sikayetvara baksaydin
İletişim bilgileri yokmu? Arayıp muhattap bulabileceğiniz? İnterneten alışverişlerde paynet vs gibi şeylerle alışveriş yapmanız daha doğru, bu gibi durumlarda paranızı karşı tarafa vermeden iade alabiliyorsun , hangi site acaba?
Bazı sitelerde alışveriş yaparken ödeme kısmında görebilirsin, kartını tanımlıyorsun, şifren ile direk alabiliyorsun , birde aklınızda olsun sanal kartla yapın bu tür şeyleri, hamgi site bilmiyorum ama merak etmeyin birşey olmaz paranızı iade ederler , en olmadı tüketici haklarına şikayet edersinizmesajla konustum telefonla arayacak pek vaktım olmadı ama yarın arayıp mahvetcem onları. paynet nedir acaba:?
Bazı sitelerde alışveriş yaparken ödeme kısmında görebilirsin, kartını tanımlıyorsun, şifren ile direk alabiliyorsun , birde aklınızda olsun sanal kartla yapın bu tür şeyleri, hamgi site bilmiyorum ama merak etmeyin birşey olmaz paranızı iade ederler , en olmadı tüketici haklarına şikayet edersiniz
Asla kapıda ödemesi olmayan şeyleri almam, bitek kedilerim için mama aldığım bi site var oradan kredi kartıyla alıyorum okadar
İnşallah paranızı geri iade ederler
E tsetturden sikayetci olmayanvar mi acaba? Alirsiniz umarim parasini sukur benim skntim olmadi o siteden. Kendim iade de yaptim parami geri yatirdilar umarimsiz de alirsinize tesettür diye bir firma ürün alıp memnun olanda var ama genel şikayet iadeyle ilgili. internet üzerinden şikayet edebileceğim yerler var mı aylarca parasını alamamış olanlar var
İnşallah paranın iade ederler.sinir oldugum sey kendı kendılerıne ıptal etmelerı urunden vazgectım keske paramı ıade etseler
Sizin çok sürdü mu iade almanız zaten paraya ihtiyacım var çok kötü zamanda oldu yaE tsetturden sikayetci olmayanvar mi acaba? Alirsiniz umarim parasini sukur benim skntim olmadi o siteden. Kendim iade de yaptim parami geri yatirdilar umarimsiz de alirsiniz
Kredi kartiyla yapmistim ben. Hesap kesim gelmeden hallolmustu. Para odemedim yani hic.Sizin çok sürdü mu iade almanız zaten paraya ihtiyacım var çok kötü zamanda oldu ya
Ay ne güzel inş benimde iade ederler yaKredi kartiyla yapmistim ben. Hesap kesim gelmeden hallolmustu. Para odemedim yani hic.
Ne dediniz de gönderdiler parayi sıkıntı çıkardılar miKredi kartiyla yapmistim ben. Hesap kesim gelmeden hallolmustu. Para odemedim yani hic.
Elbise geldi uzerime olmadi buyuk geldi baya. Kargoyu cagirdim evden aldi kargoyu. İadeyi kabul etti e tesettur kullanilmamis ve iade sartlarina uydugu icin 2 gun icinde de parayi iade ettiler.Ne dediniz de gönderdiler parayi sıkıntı çıkardılar mi
Şikayet varda aylarca iade alamayan var gözüm korktu umarım benimde sizin gibi olurElbise geldi uzerime olmadi buyuk geldi baya. Kargoyu cagirdim evden aldi kargoyu. İadeyi kabul etti e tesettur kullanilmamis ve iade sartlarina uydugu icin 2 gun icinde de parayi iade ettiler.
İste benim iade hikayem :)
bayanlar lütfen yardım edin.
yapmaz olaydım bi internet sitesinden alışveriş yaptım. 1 haftadır gelicek ürün hala kargoya verilmedi. mesaj attım 10 günü bulabiliyor dediler. neyse akşam eve geldim baktım siparişi iptal etmişler.
şikayet vara baktım hep iade ile ilgili şikayet var ne yapıcam zaten sıkışık durumdayım bunlar da paramı göndermezse napıcam ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?