Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yapmaz olaydım bi internet sitesinden alışveriş yaptım. 1 haftadır gelicek ürün hala kargoya verilmedi. mesaj attım 10 günü bulabiliyor dediler. neyse akşam eve geldim baktım siparişi iptal etmişler.
şikayet vara baktım hep iade ile ilgili şikayet var ne yapıcam zaten sıkışık durumdayım bunlar da paramı göndermezse napıcam ya (
sanmıyorum sıkıntı yaşayacağını. Şikayet vara bakarsan orada neyden şikayet etmiyorlar ki her şeyle ilgili mutlaka var şikayet. Bilindik bir siteymiş iletişime geç merak etme bi iki güne iade ederler. hatta müşteri memnuniyeti filan diye sıkıştırırsan hediye kuponu bile verebilirler özür dilemek için
ben 1000 liralık bilgisayra bile getirdim netten hatta tohum, hatta şampuan, hatta spor aleti,çouğumun bezi maması
internet alışverişi en güvenilir en pratikalışveriş