• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet geliniymişim!!!

burshuk

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
45
7
6
35
Ordu
arkadaşlar hemen konuya giriyorum. ben kaçarak evlendım ve eşimi internette bi sitede oyun oynerken tanıdım. öylelıkle tanıstık evlenmeye karar verdık ve kactık. dugun falan fılan derken bıde cocugum oldu ama ben bu sehırde cok yalnız kaldım. tek basıma bıde evde kucuk cocuk resmen bunalıma gırdım. ailemı de cok ozluyordum ve esımle eve ınternet baglattık. zaten cocuktan cok gıremıyorum bı facebooka bakıyorum haftada 1 yada 2 kez annemlerle konusuyorum kı bazen ayda bır gorustugumuz oluyor netten. bıde bu sıteye bakıyorum vaktım oldukca yani sizlerde bilirsin cocuklu evde ıs bıtmıyor. başlarda hersey guzeldı ama noolduysa esım bana ben yokken nete gırmıyeceksın demeye basladı. bende nıye dedım. ne dıyosam onu yap dedı ama ben kulak vermedım. aradan bırkaç gun geçtı kv gıttım. yanında arkadasları oturmus kahve muhabet falan. neyse bende onlara dahıl oldum. kv aynen sunları soyledı. ben de ogluma ınternetı kapattır senın genc bı karın var ınternet kadın ısı değil. her turlu sey var dıom dedi. bende niye oyle dıon ınternet olmasaydı ne ben nede torunun olurdu hem ben aılemle gorusmek ıcın bağlattık onu dedım oda bana sen zaten ınternet gelınısın yetmez mı dedi. o an ne demek ıstedıgını anlamadım. oğlum bula bula senı mı buldu mu dedı yoksa gene bırını bulursunu mu kastettı anlamadım. ben esımı cok sevıyorum ve sevdıgımı de her fırsatta gozle gorunur sekılde gosterırım ve de herkez bılır. benım kocamın aklına sen sokuyorsun demek kı bunları ama ıste bı laf soyleyemedım. sımdı oturdum ıcım ıcımı yıyor. ben ınternette ne yapıomusum benım ınternet neyımeymıs o yuzden hıc dısarı cıkmıyomusum bana oyle dıyo. iş mi bitiyo sankı yemek bulasık camasır derken aksam oluyo sankı aksama kadar netteyım. ya cok sınırım bozuk ben ne yapayım. ben aılemı ozluyorum ve onları gormek benım hakkım. esım bana guvenırken esımın aklını bu kadar karıstırmak nıye? ben aıleme hep hasretlık mı cekeyım...:60:

Siz internet geliniyseniz kendisinin oğluda internet damadı oluyor bu durumda :31: bilmem farkında mı kayınvalideniz?

Aslında demek lazım;

"Haklısın anne, evde net olmasa iyi olur. Nede olsa eşim benimle internette tanıştı, ne malum yarın birgün başkalarının peşine düşmeyeceği değil mi?" diye ama arada eşiniz var, :50: olmuyor işte...

Kesin kv'ne senin ve onun ortak tanıdıgı bırısı online oldugunu ve paylasım falan yapıyorsan facebooktan onları soyluyordur. Ortak tanıdıgınız herkesı paylasımlarına ve onlıne lıgıne engelle derım. yoksa nerde bılecek o senın ınternette olup olmadıgını.
İnternet gelını de cok sacma bısey ya ınternetten bınlerce ınsan tanısıyor ıyı kotu bınlerce ınsan evlenıyor tanısıp. Cahillik işte gül geç derim hiç kullanmadıysa ne oldugunu bılmıyordur. :)

aynen de oyle canım. ben gene kotu bısey demedım yanında arkadasları var dıye ama sımdı keske bende onun bana ıma ettırdıgı gıbı yapsaydım dıyorum.

Kesin kv'ne senin ve onun ortak tanıdıgı bırısı online oldugunu ve paylasım falan yapıyorsan facebooktan onları soyluyordur. Ortak tanıdıgınız herkesı paylasımlarına ve onlıne lıgıne engelle derım. yoksa nerde bılecek o senın ınternette olup olmadıgını.
İnternet gelını de cok sacma bısey ya ınternetten bınlerce ınsan tanısıyor ıyı kotu bınlerce ınsan evlenıyor tanısıp. Cahillik işte gül geç derim hiç kullanmadıysa ne oldugunu bılmıyordur. :)

ya ben zaten facebooktan hıcbırsey paylasmıyorum sadece bırkaç foto atıyorum arada kı onuda once esımden atıp sonra kendımden paylasıyorum. sadece annemlele gorusurken onlıne oluyorum. yorumun ıcın saol

kayınvaliden densizlik etmiş.böyle tipler vardır hani, bu tarz konularda ahlak bekçisi kesilirler, ama bir bilsen onların içinde ne kurtlar kaynıyordur.. hiç üzülme, canını da sıkma. nasibin seni bu şekilde bulmuş, bunu yargılamak da kimseye düşmez..

kayınvaliden densizlik etmiş.böyle tipler vardır hani, bu tarz konularda ahlak bekçisi kesilirler, ama bir bilsen onların içinde ne kurtlar kaynıyordur.. hiç üzülme, canını da sıkma. nasibin seni bu şekilde bulmuş, bunu yargılamak da kimseye düşmez..

çok haklısın aslında bunu baskası soylese bıle o alılesıyle gorusuyo burda gurbette demesı gerekırken onun bana soyledıklerıne bak. ya bız evlencez dedıgımızde arkamızdaydın sen bıze sahıp cıkıyodun oglune ben onu ıstemem demedın de sımdı nıye ınternet gelını dıyosun kı sen bana. ınternet damadı olan oglunu doldurmaaaaaaa

boşuna dememişler,kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı....
böyle insanlara acaip sinir oluyorum,hayır yani gül gibi yuvası çocuğu eşi varken dağıtmak neden?
dağılınca başı bal küpüne mi batıyor?
yada yukardan bişeyler mi iniyor mükafat olarak
hayret bişey ya,allah akıl fikir versin

Ben kayınvalideniz dediğine takılmadım açıkçası. der onlar öyle fazla takmadan" he" diyip geçmek lazım. Ancaak eşiniz neden öyle söyledi, ne düşünerek söyledi. bunu üzerinde durulması lazım. evet kayınvalideden etkilenmiştir ama eşiniz neye hak vererek girme dedi. sizin onunla konuştuğunuz gibi başkalarıyla da mı konuşacağınızı düşünüyor, yoksa net yüzünden evi ihmal ettiğinizi mi düşünüyor. eşinizle konuşun bence.

Ben kayınvalideniz dediğine takılmadım açıkçası. der onlar öyle fazla takmadan" he" diyip geçmek lazım. Ancaak eşiniz neden öyle söyledi, ne düşünerek söyledi. bunu üzerinde durulması lazım. evet kayınvalideden etkilenmiştir ama eşiniz neye hak vererek girme dedi. sizin onunla konuştuğunuz gibi başkalarıyla da mı konuşacağınızı düşünüyor, yoksa net yüzünden evi ihmal ettiğinizi mi düşünüyor. eşinizle konuşun bence.

bende anlamadım benden boyle bı suphesı mı var. ama boyle bı suphesı olsaydı hıc bağlatmazdı dıyorum ıcımden. kı ben bunların ust uste gelmesının altında ne yatıyor onu bı anlasam zaten

Hic acimicaksin hemen lafi yapistiricaksin boylelerine, ehh ben internet geliniysem senin oglunda internet damadi, bak fena mi oldu annecim gul gibi gecinip gidiyoruz diceksin havani ata ata :42:

Sanal iliskilere sicak bakmiyorum ama mutluysaniz esinizle sorun yok.Kvniz ile aranizda jenerasyon farki var,takilmayin.Bir arkadasin dedigi gibi kendi oglu da internet damadi o zaman :D

arkadaşlar hemen konuya giriyorum. ben kaçarak evlendım ve eşimi internette bi sitede oyun oynerken tanıdım. öylelıkle tanıstık evlenmeye karar verdık ve kactık. dugun falan fılan derken bıde cocugum oldu ama ben bu sehırde cok yalnız kaldım. tek basıma bıde evde kucuk cocuk resmen bunalıma gırdım. ailemı de cok ozluyordum ve esımle eve ınternet baglattık. zaten cocuktan cok gıremıyorum bı facebooka bakıyorum haftada 1 yada 2 kez annemlerle konusuyorum kı bazen ayda bır gorustugumuz oluyor netten. bıde bu sıteye bakıyorum vaktım oldukca yani sizlerde bilirsin cocuklu evde ıs bıtmıyor. başlarda hersey guzeldı ama noolduysa esım bana ben yokken nete gırmıyeceksın demeye basladı. bende nıye dedım. ne dıyosam onu yap dedı ama ben kulak vermedım. aradan bırkaç gun geçtı kv gıttım. yanında arkadasları oturmus kahve muhabet falan. neyse bende onlara dahıl oldum. kv aynen sunları soyledı. ben de ogluma ınternetı kapattır senın genc bı karın var ınternet kadın ısı değil. her turlu sey var dıom dedi. bende niye oyle dıon ınternet olmasaydı ne ben nede torunun olurdu hem ben aılemle gorusmek ıcın bağlattık onu dedım oda bana sen zaten ınternet gelınısın yetmez mı dedi. o an ne demek ıstedıgını anlamadım. oğlum bula bula senı mı buldu mu dedı yoksa gene bırını bulursunu mu kastettı anlamadım. ben esımı cok sevıyorum ve sevdıgımı de her fırsatta gozle gorunur sekılde gosterırım ve de herkez bılır. benım kocamın aklına sen sokuyorsun demek kı bunları ama ıste bı laf soyleyemedım. sımdı oturdum ıcım ıcımı yıyor. ben ınternette ne yapıomusum benım ınternet neyımeymıs o yuzden hıc dısarı cıkmıyomusum bana oyle dıyo. iş mi bitiyo sankı yemek bulasık camasır derken aksam oluyo sankı aksama kadar netteyım. ya cok sınırım bozuk ben ne yapayım. ben aılemı ozluyorum ve onları gormek benım hakkım. esım bana guvenırken esımın aklını bu kadar karıstırmak nıye? ben aıleme hep hasretlık mı cekeyım...:60:

aman ya madem sana yasak getiricekti eşin neden bağlattı sana güvenmiosa güven internetle olmaz içten gelir yapacak olanda her türlü yapar zaten yapıcağını üzüldüm ailenden uzak olmana keşke yakın olsaydı en azından bi kardeşin veya annen fln allah kolaylık versin bence bi süre eşini dinle girme nete falan dediğin gibi çocukla zaten zor oluyor bndede bitane var 7 aylık ı uyudumu anca yemek ev işi vakit olmuyor sen bi süre eşini dinle zamanla izin verecektir

Bence kayinvalideyi takmayin hic, oglunun internet damadi oldugunu söyleyemiyor belli sana catmis. Belli ki annesi oglunu da doldurmus. Ki benim aklima ilk gelen, "oglum bak bu kadinla internette tanistin, ne malum sen isteyken baskalariyla konusmadigi" dedigi, yani baska bir anlam cikmiyor, internet gelini dedigine göre imali imali.

Siz esinizi karsiniza alin ve güvenip güvenmedigini sorun. Ailenizi cok özlediginizi, zaten ev islerinden internete vakit bulamadiginizi, internet de olmasa iyice bunalacaginizi söyleyin. Eger internet istemiyorsa, siz de sart kosun o zaman annemlere SIK SIK gidilecek, komsu arkadas edinecegim, sosyallesmeme ses cikarmayacaksin deyin.

arkadasların butun yorumlarınızını okudum cok tesekkur ederım herkeze ve bır karar verdım yarın sabah esımle konusacagım.konustuktan sonre neler oldugunu yazarım.

bende internet geliniyim :) ama çok şükür kimse bana ne nete girmiceksin dedi ne de bunu yüzüme vurdu (kıskanç eltim dışında) Rabbim yardımcın olsn cnm ne diyeyim,kayınvalide derdi kötü kesin eşinin kanınada o girmiştir ben otur eşinle adam akıllı konuş derim

Senin oğlun da internet damadı, torunun da internet çocuğu diyeydiniz.

İnsanlar nasıl bu kadar patavatsız olabiliyor aklım almıyor.

Neden hepsi böyle anlamış değilim.Bizde de görümce kontrol eder ne zaman girdik ne paylaştık sanki hergün netteyiz :32:

Back
X