Internet ortaminda kandirildim :(

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar,Youtube sitesinde biri var,ve bana bundan bir yil önce orada bi mesaj atmisti,yazismaya basladik,sorna senden hoslaniyorum dedi,telefonlastik bir yil boyunca,bulusmaya da hic gelmedi,sonunda bitirdim,sayfasina girdim,arkadas listesine baktim.Ve simdi anladim ki,bu herif youtube'da kizlari kandiriyor,senden hoslandim diyerek,kizlarin duygulari ile oynuyor,eminim ki o kizida ayni seyleri söylemistir.Bende ne yaptim bos durmadim.Kiza bi mesaj yazdim,herseyi anlattim,bakalim bana inanacak mi... CADIARZU

Son düzenleme:
Daha ne yanlis yaptigini gormus oldun neyin pesindesin ki keske iyice tanimadan kendini kaptirmasaydin, gecmis olsun, bundan sonra adimlarini daha siki atmaya calis:teselli:

Kandırıldım diye birşey yok,kendiniz fırsat vermişsiniz bu duruma.
Adamın huyu bu demek ki,gözüne kestirdiklerine mesaj atıyor karşı taraftan olumlu bir cevap gelirse her kıza aynı muhabbet ayakları yapıyor besbelli.
1 sene boyunca görmeye gelmemiş,yok hoşlanıyorum yok evlenmeyi düşünüyorum..telefon aracılığıyla egolarını tatmin etmiş adam sizde yardımcı olmuşsunuz.
Her kıza aynı numarayı yaptığını anlamışsınız madem,bırakın uğraşmayın boşuna.
Kimbilir kaç kıza aynı şeyleri yazıyor hepsine mesaj atmaya kalkamazsınız ki..
O kız olmaz başkası olur,yine bulacaktır adam mutlaka birilerini.
Neyse;bundan sonra dikkatli olmaya çalışın da kandırılmayın!!

yanı hiç görmedıgın bırının vaatlerıne ınandın,yalan oldunu örenıncede uzuldun mu???

:1shok:

kesinlikle üzüldüm,insan kendini kandirilmis hissedince cok fena oluyor, öz güveni yok oluyor,duygulariniz ile oynandi, zor birsey.Insallah kizlar kanmaz ona artik.

Son düzenleme:
bir kere şu internet aşkları bana hiç mantıklı gelmiyor kafamçokkarıştı
bir insan gormedigi goz teması kurmadıgı birine nasıl aşık olur aklım almıyor ...
hadi nette tanışırsın normal bi arkadaş dost olarak muabbet edersin ilerde real bir dostun olabilir sonrasında aşka donuşur ona bir ihtimal verebilirim ama netten aşk meşk saçma geliyor bana :umursamaz:

hala aklım almıyo internette 2 güzel cümle görünce aşık oldum diyenleri
yaa hiç mi etrafınızda insan yokta gidiyosunuz ne olduğu belirsiz adamların yorumlarına kapılıyosunuz
normal hayata dönün artık

görmeden etmeden tanımadan yüzyüze gelmeden nasıl sevgi duyuyorsunuz ya. nerden biliyorsun karşındakinin kadın olmadığını yada 15 lik biri olmadığını. yada yaşlı bir adam olmadığını...

Sen iki lafa kanacak kadar safsan adam ne yapsın ki o kandırmasa zaten başkası kandıracak...lmaz:

diğer konunda uzun uzun anlatmıştın ama bu konu daha iyi olmuş. en azından herkes okur, o kadar ayrıntıya gerek yok zaten söylemişsin, adam youtubeda kizları düşürüyormuş. herkese onu sevdiğini söylüyormuş falan..

aklıma ne geldi biliyomusun,
yılllaaaaaar önce, internetin daha Türkiyede yeni yaygınlaştığı dönemler internette okey falan oynardık,
chat mesajı atarlardı okeydeyken, senden çok hoşlandım tanışalım mı diye,
böyle bi kizarırdım falan, utanırdım,
ya da ben hacker ım bilgisayarın patlayacak birazdan derlerdi, bilgisayarı falan kapatırdım korkup.
sende o saflığı gördüm,

ben sana olacak olanları anlatayım, sen bu adamdan hoşlandığını sanıyorsun cünkü hayatında reel hayattan kimse yok.
internette kimsenin bir iki yazısıyla büyük bi aşk yaşayamazsın,
ve duygularını gözünde büyütüyorsun yapılan adiliği hazmedemiyorsun.
ama naap biliyomusun
kapat youtubedaki hesabını, görme görüşme.
iki paralık insanlarla muhatap oluyosun yoktan yere ve kendini üzüyorsun farkında değilsin.

yasın kac bılmıyorum ama yuzunu gormedıgın bır ınsana asık olunmaz yada bunun gıbı hısler duyulmaz sen oyle sandın sadece cahılllık de bu dusuncelerıne ama ınsan hep cahıl kalmaz pay cıkar kendıne ve dogru adımlar atmaya calıs bırde gorusseydın daha kotu seylerde olabılırdı korkakta ol demıyorum ama dusun dusun oyle karar ver duygularını yonet bı yerde

Gençlerimizi bu internetteki yalanlardan korumak için daha ne yapmalı bilmiyorum. Hiç görmediğiniz biri size evlenicem seninle diyor sizde inanıyorsunuz sonrada gerçek yüzünü görünce kırılıyorsunuz. Bunun sonunun başka türlü olması beklenemezdi zaten.
Geçmiş olsun, atlatırsınız boşuna üzülmeyin.

bari resmini felen görseydin in midir cin midir iki cam açmamışsın adam dolandırıcı girerdi bilg bilgilerini ele geçirirdi felan ama ders alıcı bi durum yan yana olmadıktan sonra cam açsa resimde koysa ne yazar yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…