internet sitesi ve hukuksal işlem

drkbrke

Prensnin&Prnsesnin Annsi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
741
106
38
Kızlar şimdi kendi işi düşünce sayfaya giriyor gibi olucak ama çalıştığım için cok fırsat bulamiyorum.Neyse mevzu ya geleyim benim kızımın bakıcısi internetten bir sayfadan siparis vermiş ama benim adımi kullanarak neyse kargo gelmemiş ertesi gün kagit birakmislar ve teline mesaj yollamislar kargonuzu almadığınıZ için hakkinizda yasal işlem baslatilacaktir diye (kargo kapıda ödemeli )bnde bugün aradım dedimki kargoyu iptal ettirmek istiyoruz vazgecmis arkadaş almaktan Hayır sizi avukata verdik siz dolandırıcılık yaptınız diyor ? Ne alaka sadece siparisi onaylamis kadın nasıl hukuksal bir işlem yapilabiliyor? Ayrıca kargoda benim adima ne yapmam gerekiyor şuanda .

Ilk defa duydum böyle bişey! Iyice araştırın
Vallaha ben bir çok siteden alışveriş yaptım bende ilk defa duydum ayrıca siparis kargoya verilirse iptal edilemezmis ne alaka ben adını vermiyeyim kapıya gelen kargoyu iptal ettim.

Siteyle ilgili bir çok şikayete baktım çoğu insana bu şekilde mesajlar ve sozler söylemişler elimizde siparisi onayladiginiza dair ses kaydı var bu nasıl saçmalık kadinada kizamiyorum yascada büyüğüm allahım bunca sıkıntı içinde bide bunla urasyorum bir avukata sorsammi diyorum

boyle sacmalık olmaz....cayma hakkı dıye bırşey var sonuçta...avukata verdıklerıde yalandır....

boyle sacmalık olmaz....cayma hakkı dıye bırşey var sonuçta...avukata verdıklerıde yalandır....

Bende öyle diye biliyorum ama bir yandanda böyle bir saçmalık yüzünden boş yere avukattır şudur budur ugrasmak istemiyorum boşa harcikacak param yok benim...offff

Bende öyle diye biliyorum ama bir yandanda böyle bir saçmalık yüzünden boş yere avukattır şudur budur ugrasmak istemiyorum boşa harcikacak param yok benim...offff

şimdilik hıçbırşey yapmayın....zaten onlarda yapmayacaktır.....yaparlarsa boşa uğraşırlar....durumu bıldrırsınız yardımcı olurum

Size karsi herhangi bir yasal isleme girisirlerse hemen burdan yazin ve yardimci olmaya calisayim. Sizin mesafeli satis sozlesmelerinde cayma hakkiniz var unutmayin.

hiç bir şey yapamazlar.
belki ben manyağım, deli gibi birilerinin adına kapıda ödemeli bir şeyler alıp gönderiyorum.

tüketici mahkemesine gideceğinizi söyleyin siz de.

ya da bakıcınız almaktan caydı mı anlamadım o kısmı?
neden teslim almıyorsunuz?

Size karsi herhangi bir yasal isleme girisirlerse hemen burdan yazin ve yardimci olmaya calisayim. Sizin mesafeli satis sozlesmelerinde cayma hakkiniz var unutmayin.

Bende öyle diye biliyorum ama bir anda şaşırdım kargo alınmadı diye böyle saçmalık olur mu

Ya kargo eve gelmedi ertesi gün akşam üzeri kagit birakmislar ve yine aynı gün kadına msj atmış lar kargonuzu teslim almadığınıZ için adınıza yasal işlem baslatilacktir diye kadinda korkusundan alamamış ben bugun aradım anlattım sitenin musteri hizmetlerine kargo gelmedi Siz böyle böyle msj atıyorsunuz bizde iptal ettirmek istiyoruz diye kadın bana avukata verdik sizi siz dolandirici siniz diyor

Senin adına kendi hesabına işlem yapmış. Dolaylı temsilci yani. Ama sen işlemi onaylamadığını hatta hatta işlemi bilmediğin için yetkisiz temsilci konumuna düşer. Bu sebeple yapmış olduğu işlemle hizmetciniz dahi bağlı değil. Karşı taraf tek başına bağlı, siz mali almayarak istemediğinizi beyan ettiğimize göre onları da baagli olmaktan kurtariyorsunuz. Kısaca birşey olmaz.

Sonuçta sizin hiç bir bilginiz yok avukata vermek öyle kolay değil. Tüketici hakları var 7 gün içinde iptal edebilirsiniz ki sizin elinize geçmeden hertürlü iptal edersiniz yani

Çok teşekür ederim... Ahh abla ya beni nelerle ugrastiriyorsun

Ürün kapıda ödemeli dahi olsa kesinlikle mahkemeye veremezler. Gel git parası bile kargo parasından çok olur bir kere.
Kaldı ki sen siteyi deşifre edebilirsin internette. Kaldı ki müşterinin her zaman cayma hakkı vardır.
Ürünü aldıktan sonra bile iade hakkı vardır.
Versinler bakalım mahkemeye kolaysa.
Ama sen de aç telefonla söyle onları deşifre edeceğini, reklam nasıl yapılırmış görsünler.

şimdi şöyle oluyor siz ürünü sipariş ediyorsunuz.. ama kapıda ödemeli olunca kargo parasını onlar verıyor..

siz istemem almayacagım dıyınce onlar gerı donus ıcınde zamlı kargo oduyorlar... ve tekrar kargo parası ödemek zorunda kalıyorlar..galiba zam gibi bişiler de oluyormus kargo tarafında neredeyse 3 kere kargo parası vermıs oluyorlar..

bu yuzden de sınırlenıp bu yollara basvuruyorlar..hukuk acısından nedır ne degıldır bılemem ama.. bıraz haksızlık etmıs olunuyor dıye dusunuyorum.. iade edeceksek kargosunu ödemek gerek kapıda ödemelı urunler ıcın

Kızlar yanlız sayfada söyle birsey yazıyor eft havale ve kapıda ödeme islemlerinde siparis teslim alınmadan işlem iptali yapılamaz..?

Öylemi bilmiyorum ama daha 3 gun olmuş kargo verileli ve ikinci günde böyle mesaj atmalari normal mi ? Kargonun elimize ulasmadigini söyledik ve 3 günde avukata verdik deniliyor bu mantiklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…