• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNET SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
Kızlar ben bir telefon almayı düşünüyorum, bu hepsiburada, gittigidiyor , n11 gibi bilindik sitelerden alan var mi acaba. Hep bir guvensizlik var icimde, heleki bu devirde kimin eli kimin cebinde belli değil o yuzden korkuyorum ama o sitelerde begendigim telefon modelleri biraz daha uygun. Yardımcı olursanız sevinirim

Hepsiburada dan zamanında almışdık telefon.Hala zaman zaman alışveriş ederiz.Sorun yok.n11 ve gg dende ettik ama daha az.Oralarda da sorun yaşamadım

Bence şans işi değil. İnsanlar 5 bin liralık telefonu 500 TL fiyat ile ne olduğu belli olmayan sosyal medya üzerindeki reklamlardan grüp almaya çalısıyor sıkıntı buradan kaynaklanıyor. Sonra Şansına ne gelirse :)

Kızlar ben bir telefon almayı düşünüyorum, bu hepsiburada, gittigidiyor , n11 gibi bilindik sitelerden alan var mi acaba. Hep bir guvensizlik var icimde, heleki bu devirde kimin eli kimin cebinde belli değil o yuzden korkuyorum ama o sitelerde begendigim telefon modelleri biraz daha uygun. Yardımcı olursanız sevinirim
ben elektronik değil ama giyim üzerine birkaç kez alışveriş yaptım pişman oldum, bence bir mağaan ne aldığını gerçekten görerek al ki sorun yaşama

Back
X