- 16 Ağustos 2016
- 3.736
- 9.602
- 158
- Konu Sahibi therewillbeaday
-
Ayrıca 3g sim kart mobil oluyor :)Mobil ve wifi olmadan girmek midaha öyle bir teknoloji yok bacım
Mobil ve wifi olmadan
Şu an kullandığınız internet cep telefonunuzun interneti değil mi? Paylaşıma açmak istemiyor musunuz tam anlamdım.Merhaba hanımlar. Benim tabletten internete girmem gerekiyor. İnternetten biraz bakıntım sim kartı tablete takarak veya 3g bağlantısı kurularak kullanılabilir yazıyor ama yapamadım. Mobil ve wifi olmadan tabletten internete girmem gerekiyor.Bilen biri yardımcı olabilir mi?
Ayrıca 3g sim kart mobil oluyor :)
hava ile mi gireceksiniz bunlar olmadan?
Dalga geçerek cevaplamasaydınız iyi olurdu. Tablette sim kartı kullanarak oluyormuş. Her tablette değilde sim giriş yeri olan tablette oluyor bu da. Konuyu açtıktan sonra öğrendim. Kastettiğim buydu.Bu kadar da internet hakkında bilinçsiz olunmaz ki
Hiçbir şey olmadan nasıl gireceksiniz internette anlamadım.
Bu şartlarda dumanla haberleşebilirsiniz ancak :)
Dalga geçerek cevaplamasaydınız iyi olurdu. Tablette sim kartı kullanarak oluyormuş. Her tablette değilde sim giriş yeri olan tablette oluyor bu da. Konuyu açtıktan sonra öğrendim. Kastettiğim buydu. Sim kartı kullanarak nasıl yapabilirim diye.
En azından dalga geçerek cevaplamadınız teşekkür ederim. :) Tabletten direkt internete bağlanmak istiyordum sim kartı kullanarak.Şu an kullandığınız internet cep telefonunuzun interneti değil mi? Paylaşıma açmak istemiyor musunuz tam anlamdım.
Haklısın :)Ayrıca 3g sim kart mobil oluyor :)
Sim kartı kullanarak yapmak istiyorum bende. Özelden yazabilir miyim?Sim kartı kullanarak telefona çevriliyor bir nevi tabletler, 3G kullanılabiliyor böylece, modelini yazar mısınız tabletin internetten inceleyeyim.
Bir de wi-fi olmaması çok olası gelmedi bana tabletlerin olayı bu çünkü. Modeli söylerseniz daha yardımcı olabiliriz. Ama dedikleri gibi ikisi de olmadan girmek imkansız internete.
Sim kartı kullanarak yapmak istiyorum bende. Özelden yazabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?