internet sorunu

therewillbeaday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3.702
9.391
158
Merhaba hanımlar. Benim tabletten internete girmem gerekiyor. İnternetten biraz bakıntım sim kartı tablete takarak veya 3g bağlantısı kurularak kullanılabilir yazıyor ama yapamadım. Mobil ve wifi olmadan tabletten internete girmem gerekiyor.Bilen biri yardımcı olabilir mi?

Şu an kullandığınız internet cep telefonunuzun interneti değil mi? Paylaşıma açmak istemiyor musunuz tam anlamdım.

Bu kadar da internet hakkında bilinçsiz olunmaz ki
Hiçbir şey olmadan nasıl gireceksiniz internette anlamadım.
Bu şartlarda dumanla haberleşebilirsiniz ancak :)

Ayrıca 3g sim kart mobil oluyor :)
hava ile mi gireceksiniz bunlar olmadan?
Bu kadar da internet hakkında bilinçsiz olunmaz ki
Hiçbir şey olmadan nasıl gireceksiniz internette anlamadım.
Bu şartlarda dumanla haberleşebilirsiniz ancak :)
Dalga geçerek cevaplamasaydınız iyi olurdu. Tablette sim kartı kullanarak oluyormuş. Her tablette değilde sim giriş yeri olan tablette oluyor bu da. Konuyu açtıktan sonra öğrendim. Kastettiğim buydu.

Sim kartı kullanarak telefona çevriliyor bir nevi tabletler, 3G kullanılabiliyor böylece, modelini yazar mısınız tabletin internetten inceleyeyim.
Bir de wi-fi olmaması çok olası gelmedi bana tabletlerin olayı bu çünkü. Modeli söylerseniz daha yardımcı olabiliriz. Ama dedikleri gibi ikisi de olmadan girmek imkansız internete.

Bazı tabletlere sim kart uyar ama sim kartınız kesilmiştir muhtemelen ona uygun bir aparat gerekabilir.
Onun yerine cep telefonunuzda (iPhone için) ayarlar-hücresel-kişisel erişim noktası-paylaşıma aç şeklinde sırayı izleyerek internetimi kullanabilirsiniz sim kartı takıp çıkarmaya gerek yok. Tüm cep telefonlarında benzer sıralama vardır muhtemelen.

Sim kartı kullanarak yapmak istiyorum bende. Özelden yazabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…