Zaten kalabalık biyerde olucaz uyumlu olduğumuza inanıyorum ama deneyip denememekte kararsızım acaba gözümün önünde değil sonuçta bilmiyorum çok kafam karışık görşünü bildirdiğin için teşekkür ederim.İnternetten tanışmanın bir farkı yok bence. Ama farklı şehirlerde ilişki işi zor. Görüşme konusuna gelince, insanların olduğu nispeten kalabalık bir ortamda görüşebilirsiniz.
Öylemi olur gerçekten ya fikrini paylaştığın için sağol peki senin hiç uzak mesafede sevgilin oldu mu ?tatlım öncelikle güvenme bana kalırsa buluşmada ve ayrı şehirlerde olmaz yürütemezsiniz kısa sürede ilişkiniz biter bilgine ...GÜVENME
Öylemi olur gerçekten ya fikrini paylaştığın için sağol peki senin hiç uzak mesafede sevgilin oldu mu ?
şuan sevgilm askerde tatlım 3 ayı kaldı bitirmesine ve biz ayrı yapamadık 3 ayda bir hep izne geldi bazen çok büyük tatışmalarımız bile oldu canım yıprandık kimiz zaman yanında olmalı ya insanın sevdiği tatlım başta tamam dersin ama sonra özlemden aşktan başlar mesafe soğukluğuda getiriyor kimi zaman mesele bir konuda atıştınız yüzyüze olmadığı için dahada büyüyor daha rahat oluyo tartışmak duygularını yeterince ifade edmiyor insan ama yüzyüzeyken olurmu öyle uzatmaz hemencecik barışı veririsiniz tatlım ...
seçim senin
Ne kadar güzel keşke herkesin karşısına iyi insanlar çıksa mutlu olun bi ömür inş. canımAyrı şehirlerdeydik internetden tanıştık eylülde evlenıyoruz.Tabi hepsı bu kadar guvenlı guzel olur demek saçma olur.Netde tanıdıgın insana guvenmek gercekten zor canım görüşeceksen kalabalık ortamları tercıh et gerçi gunumuzde neler olmuyor dikkatlı olmak gerekır
Ne yazıkki benim babamda onlardan biri bu başka bi konu gerçi ama insanlar görmeklede tanınmıyor ne yazıkkiÇocuk yaşadığım şehirdeymiş:) Bak güzelim sana abla nasihati.ben 25 yaşındayım.İnternetten kim olursa olsun sakın ama sakın kimseye güvenme.
Neler gördüm ben neler..Kimlerin ne yaşadığına şahit oldum.Karısı colugu cocugu varken gönül eğlendirmek isteyen kart zamparalarmı dersin, karı parası yemek için binbir kılıga girenlermi dersin, kendi alçak karakterini kanıtlamak için kızları ağına düşürmek isteyenler mi dersin..
Daha dolu dolu şeyler..Bu sanal aleme girdinmi çıkamazsın.Yol yakınken dön canım oldu mu bebeğim..
Canım öyle aşırı duygusal biri değilim yaşadıklarım dolayısıyla koyvermem inş. kendimi şu anda muhabbet falan işte ilerde ne olur bilmem ama başlayıp başlamama konusunda kararsızım gerçekten yakınındada tanıyorum sandığın insanların nasıl çıktığı malum malesef tam olarak tanıyamıyosun kimseyiinternetten tanışmayla günlük hayatta tanışma arasında çok fark göremiyorum ben. ha yakınındaki birini araştırma imkanın var ama nettekini yok maalesef.
ve uzaktan uzağa ilişki yürütmek gerçekten büyük özveri istiyor. yaşın da küçükmüş bence bir kez daha düşün, hemen koyverme kendini.
ya bende öyle olsun isterdim ama çevremde ilgi alanlarımın müzik tarzımın düşünce tarzımın vs. uyumlu olduğu kimse yok bu kişiylede tam aynıyız diyebilirim o yüzden böyle bişeyi düşünüyorum zaten keşke çevremde böyle biri olsa ama yok ne yazıkki :/canım 17 yaşındasın ne gerek var macere aramaya okulunda dersanende bul birini gezersinuzak mesafe internet hep yıpratıcı ve ilerde ciddiyete taşınması çok zor. Bekle daha üni vs var yorma kendini
ya bende öyle olsun isterdim ama çevremde ilgi alanlarımın müzik tarzımın düşünce tarzımın vs. uyumlu olduğu kimse yok bu kişiylede tam aynıyız diyebilirim o yüzden böyle bişeyi düşünüyorum zaten keşke çevremde böyle biri olsa ama yok ne yazıkki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?