Internet üzerinden sevgili bi bakabilir misiniz ?

Yeni gördüm kusura bakma canım konuşuyoruz hep zaten telefonla yazışarak bende tanımalımıyım daha şans vermeliyim diye düşünüyorum hemen buluşmam zatende

Çok teşekkür ederim moral oldu ne bileyim sanki olmaz mı acaba dedim olumsuz yorumları görünce ama belkide şans vermeliyim sizede mutlu beraber güzel bi ömür dilerim canım.

Ben internetten tanışılan kişiye güven olmaz laflarına katılmıyorum; her türlü insan interneti kullanıyor. Sapığı da var karakterli, düzgün insanı da var. Sadece internet üzerinden insanlar daha rahat oldukları için güvenmek zor oluyor. Arkadaşların dediği gibi görüşmekte bir sorun yok; görüşürsünüz, konuşursunuz, zaten az çok nasıl birisi olduğunu anlarsın. Dikkatli ol ama çok ta paranoyak olma.

Çok doğru dediklerin.Defalarca konuştuk uzun zamandırda yazışıyoruz yalan söyliceği de pek konu yok aslında üni öğrencisi sıradan bi genç işte bende kızılay gibi kalabalık bi yerde gezip tanımayı istiyorum öyle şey bi ortamda falan güvenemem zaten.

elif haklı kı eger her ınternettekı sapık olsaydı suan bızde sapıgız unutmayalım
hıcbısey bu kadar basıt degıl ne yazıkkı...

Çıkmalımıyım onunla yani :)

canım bız bahsettıgın kısıyı tanımıyoruz, paylasımın nedır bılmıyoruz. yanı kımsenın cık yada cıkma deme hakkı yok burda.
bız genel olarak sadece sana denenebılır oldugunu ancak cokta rahat olmadan en basından ıtıbaren tam guvendıgıne ınanana kadar dıkkatlı olmanı ıstıyoruz. Daima cok yakın olduklarınada bundan bahsettı bılgılerı olsn ve konuya hakım olabılsınler ok? :)

Siz hicbgazete okumuyormusunuz konu sahibi bayan ne bileyim neti sadece iliski icinmi kullaniyorsunuz azcik arastirin sorusturun insanlara guven olurmu sakinha cikmayin biryere gitmeyin nette tanismak icin yasin cok kucuk degilmi bir erkek arkadas icin bile yasin kucuk canim benim dunya cokvkotu bir yer sizin yasinizdaki bireyler icin tehlike ve disari dunya kavramlari farkli millet lin tecavuzcusu sapigi psikopati var....azcik mantklivol cnm oku gez eglen etrafndan birinle gorus ...net neden bukadarmi oldu iliskilerimiz valla oyle telle netle iliski olmaz sonu evlilik olsada arastr bakalm kaci devam ettiriyor gormeden dokunmadanda iliski olmaz....sana tavsiyem kendini koru kimseye cok guvenme

Aslında iyi biri olduğuna inanıyorum belki biraz daha bekleyip iyice tanıdıktan sonra çıkmalıyım :)

Gazete okuyorum gözü kapalı güvenen bi insanda değilim doğrusu iyice tanıdığıma inandıktan sonra belki bi seferliğine güvenebileceğim kalabalık bi yerde gezebiliriz sadece çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum bidaha başkasından hoşlansamda sevsemde ikizim gibi aynı biriyle karşı karşıya geliceğimi düşünmediğim için bi şans vermelimiyim diye düşünmüştüm aslında.Görüşünüz için sağolun.

canım nerde karşılaştığının değil hayatının aşkını bulmak önemli olan bence.. ama daha yaşın küçük dikkat et.. güvenme yani internet üzerinden bir sürü fake hesap var üstelik bunlara da dikkat et

yadırgamak istemem ama etrafındaki erkeklerin suyumu cıktı yok etrafımda hoşlandığım biri diyosan daha yaşın kaç güzelim ya yapma allah askına gördüklerinden ne fayda görüyo insanki uzaktakinden ne fayda görsün ben derim güvenme ama tabi karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…