Internet üzerinden yurt dışından alış-veriş

delimaviii

bayan değil kadınım
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
694
123
323
Ankara
Bu konu hakkında daha önce konu acıldımı bilmiyorum yardımcı olursanız cok sevinirim.
ebay ve amazonda cok fazla almak istediğim sey var ama bir turlu cözemedim ebay da kargo ücreti olmayan ürünler varmış mesela onlar hangileridir vergi olayı nasıl oluyor daha önce buralarda alışveriş yapan arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

sizden istediğim yurt dışından alışverişin -tabi internet üzerinden- püf noktaları şimdiden cok teşekkürler..

Ay yardımcı olamayacağım ama iyi bir konu açmışsınız, ben de amazonda bir çok ürün begenmiştim ama işin püf noktalarını bilemediğim için alamamıştım begendiklerimi.

Ay yardımcı olamayacağım ama iyi bir konu açmışsınız, ben de amazonda bir çok ürün begenmiştim ama işin püf noktalarını bilemediğim için alamamıştım begendiklerimi.

ben asos tan ara ara alışveriş yapanlardanım, 75 sterlin(yanlış hatırlamıyosam) üzerine çıkmayın gümrük vergisi biner, mümkünse 10 sterlin daha ödeyip kuryeyle hızlı teslimat isteyin, başıma gelmedi ama standart kargo tercih edildiğinde kargo kaybolabiliyomuş öyle okumuştum, standart kargo elinize türkiye de ptt kargoyla ulaşır; tabi mutlaka paypal hesabınız olsun ve oradan ödeme yapın... memlekette ptt kargodan pek memnun kalmamıştım,zili bile çalmadan aşağı kapı açık diye merdivenin kenarına koyuvermişler akıllılar;ama diğer illerde böyle mi bilemicem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…