arkadaşlar merhaba,3 ayönce biriyle tanıştım ve birbirimizi çok sevdik,başlarda sürekl olarak evlilikten hatta yazsonu gibi evlenmekten bahsediyodu,bir süre sonra face'den ekledim onu..bizim çok mutlu olduğumuz günlerde sanki birilerine gönderme yapar gibi acıklı cacıklı aşk şarkıları paylaştığını gördüm ve bozuldum,ona da söyledim,o da öylesine paylaştığını söyledi,sonra ikimiz için de bir şarkı paylaştı ve ben de altına güzel bir seçim dye yorum yaptım,herkesin yorumlarına yanıt veren adam bana gıkını çıkarmadı..bu da güvenimi zedeledi,ailesi ş.dışında yaşıyo ve biz başladığımızda bir süreliğine onun yanında kalmaya gelmişlerdi,o arada ailesiyle tanıştım,onlar da biz gitmeden yüzük takalım,çok sık gidip gelemiyoruz filan dediler.neyse,d.günümden bikaç gün önce artık ayrı olduğum bu eski sevgilim parmağımdaki yüzüğü çıkarttı,parmağına denedi,ben de d.günümde evlenme teklif edicek diye beklerken ailesinin acil bi nedenle memleketine dönmesi gerektiğini söyled,ben de kızdım ama bu sebeple olduğunu bilmiyo ve d.günümde ailemle vakit geçiriceğimi söyledim,o da çok ısrar etti mutlka görüşelim diye,ben de d.günü sabahında kabul ettim ama hediye olarak saat almıştı.evlilik teklifi filan olmadı...sonra ailesi gittikten 2 hafta sonra filan bana eve gelme muhabbeti yaptı..ben de zatengüven sorunum olduğu için iyice çığrından çıktım,o günden sonra sık sık kapışır olduk ve sonunda önce ben ayrılalım dedim,o da kabul etti.sonra ben dönmek istedim ve asla barışmadı...çok mutsuzum ve halen bileemiyorum ben mi hatalıyım,çok mu güvensiz davrandım,yoksa bu adamda var mı bir terslik?sizler ne düşünürdünüz bunları yaşasanız?