E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi çerkez kxixzxix
Kendinizi yerine koymadan asla yorum yapmayın bence, siz kendi ilişkilerinizde böyle hadi bunu yaptın çat pat diye bitirip gidiyor musunuz?
Lütfen biraz empati yapın.
empati yapmama gerek yok,yaşadım bizzat,evet bitirdim.Kadın yapsa aynı şeyi namussuz der erkekler hemen ; ama erkek sitelere girip arkadaş arayınca yok canı sıkılmıştır,yok büyütecek birşey yok bilmem ne ,artık herşey normal görülmeye başlandı.Kadınlar herşeyi normal görmeye başlıyor ve ben buna üzülüyorum , derdim varda ki konularda sıkça görüyprum ,sitelere girer normal, küfür eder normal,hakaret eder normal ,artık herşeye aman canım ilişkilerde olur böyle şeyler deniliyor ,herkes kabulleniyor herşeyi. Ben bekarım evet bitirdim ,tamam bu arkadaş evli hemen gidemeyebilir ama aman canım büyütecek birşey yok araya soğukluk girmesin mantığını anlayamam.Ben zaten boşan demedim farkındaysanız ,hatta ilk yorumumda emin misiniz yazdım ,bitirmeyi siz söylüyorsunuz, bu bayan evliyse ve bir daha böyle şeylerle karşılaşmak istemiyorsa tabiki tavrını koyacak ,ne demek araya soğukluk girmesin ,girmesi gerekiyorsa girecek ,bir daha aynı şeyler yaşanmak istenmiyorsa tabiki tavrını görmeli.