• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet

vmpre

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
18
0
16
Ankara
merhaba arkadaşlar.ben bundan 4 ay önce internet üzerinden biriyle tanıştım şans eseri.o zamanlar benim sevgilim vardı ama ayrılmak üzereydik.bana benden hoşlandığını söyledi bende sevgilim olduğunu söyledim bunu duyunca arkadaşça yaklaştı.zevklerimiz çok uyduğu için hep konuşuyoduk.biz o ara sevgilimlede ayrıldık ama ben hayatımda birini istemiyodum.sevgilimle ayrıldığımızı hemen söylemedim çünkü onu o anlamda hiç düşünmemiştim.aradan 1 ay falan geçti bende hoşlanmaya başladım ama bu bana cok mesafeli hep soğuk davranıyo sevgilimin olduğunu sandığı için.neyse ben dedimki biz ayrıldık onunla falan.hala benden hoşlanıyomuş ama sevgilim olduğunu sandığı için mesafeli durmuş.sonra biz konuşmaya başladık biraz daha 2 hafta falan geçti bana beni sevdiğini söyledi bana sordu seviyomusun beni diye bende duygularımdan emin olmadığımı söyledim.biraz zaman istedim.bu zaman içinde biz konuşmaya devam ettik.telefon numaraları alındı ve bende artık onu seviyodum ama farklı şehirlerdeyiz birlikte olmamız imkansız.ben okuyorum o çalışıyo.o kadar anlayışlı beni hep anlıyo,insanlara karşı çok iyi,zevklerimiz bire bir uyuyo.birimiz cümleye başlıyo diğerimiz tamamlıyo :) aynı anda aynı şeyleri yapmayı istiyoruz.telefonda konuşurken aynı anda aynı şeyi söylemeye başlıyoruz falan :) herşey çok iyi.ama tabiki yüzde yüz güven olamıyo görmeden.birbirimizide görmek istiyoruz ve ben onu çok seviyorum artık aşık oldum ya.hep aklımda o var böyle kötü bi özelliği bile olsa gözüme batmıyo onu çok sevdiğim için.onunda beni sevdiğine inanıyorum.çok farklı bi duygu gerçekten aşka inanmazdım internetten aşık olacağıma hiç inanmazdım ama oldu.şimdi sorun farklı şehirlerde olmamız ben her dakika onu düşünüyorum ve bu hasret beni bitiriyo yolda bi cift görünce hüzünleniyorum.yüz yüze görüşmek istiyoruz o gelemediği için beni çağırdı ve ben bilet almıştım oraya gitmek için.şimdi de gitsem mi gitmesem mi.çok mu acele ediyorum yanlış mı yapıyorum.onu çok seviyorum ama bizim nasıl bi geleceğimiz olcak ki farklı yerlerdeyiz hiç birlikte olamıcaz.bide benim gitmem doğrumu bilmiyorum.ona çok güveniyorum ama insan bazen diyo acaba diye yüzde yüz olamıyo.şimdi bana bi akıl verin nolur gitmeli miyim bu ilişki beni çok yıpratcak biliyorum göze almalı mıyım.

bugün seninle netten tanışır yarın bi başkasıyla sonu yok bunun bence reelde ara istediğin kişiyi, ayrıca sevgilin varken senin netten biriyle görüşmen mantıklı ve doğru mu? neyse yargılama kısmını geçiyorum chat hastalığı denen bişi var dikkat et tam evlilik aşamasındayken hüsrana uğrama ben gibi!!! sözlerimide yabana atma 7 yıllık tecrübe konuşuyor

ben sevgilim varken onunla flört etmedimki konuştuğumuz şeyler müzik sinema gibi şeylerdi hep ve samimi konuşmadık.ben internetten tanışma kısmında değilim aynı şehirde olsaydık şimdiye düşünmeden görüşmüştüm ama farklı şehirler ve yanyana olma ihtimalimiz yok beni düşündüren bu kısmı

bence gitmemelisin neyle karsılasacagını bılmıyosun tuzakta olabılır onu tanımıyosun henuz belkı kotu bı ınsan hem calıssa bıle ızın alıp gelebılır senınle gorusmek ısterse yada bı hafta sonu kacabılır cok dıkkatlı olmalısın bana kalırsa sen atesle oynuyosun adam ne cıkacak nerden bılıyosun kı p.zevenk mi katil mi hırsız mı arsız mı organ mafyası mı ne hıc bısey bılmıyosun ve ayagına kadar gıdeceksın oyle dusun he ıyı bırı ısınde gucunde bırı de olabılır ama bı dusun rısk aldıgına degermı ,.
hadı dıyelım cok ıyı gıttın hersey yolunda devam ettı hayat sızı nıkah masaasına oturttu ılk kavgada duyacagın soz neyıne guvenıp geldın baska bı sehre bu kadar mı meraklıydın... sen bana gelmek ıcın su kadar yol geldın ben senı atlatıyodum falan fılan herseye hazırlıklı olmalısın bu durumda karar senın.:15:

Ben de sevgilimle netten tanıştım ama herkesin karşısına da benimki gibi biri çıkacak diye birşey de yok netten.. ben şanslıydım biraz sanırım. :nazar: genelde ben internete hiç güvenmezdm, zaten erkek ark.ımı da çok tarttım zamanında ve zamanla güvendim. Sen şimdi bu çocuğu ne kadar tanıyosun nasıl biri belli değil güvenip onun yanına gidebilirmisin gerçekten? ayrıca sen neden gidiyomuşsun ki o gelemiyo falan dedin bahane yaratıyor olabilirmi? tanımıyosun daha sonuçta herşey olabilir. Dikkatli ol lütfen ve mantıklı hareket et...

Son düzenleme:
Canım beni yanlış anlama ama yüz yüze görüştüğümüz birine güvenemiyoruz internetten tanıştığımız birine nasıl güvenebilirizki ? Haberlerde neler görüyoruz neler.. hem madem çok seviyo o gelsin sende bi arkadaşını yanına al öyle görüş bence

merhaba arkadaşlar.ben bundan 4 ay önce internet üzerinden biriyle tanıştım şans eseri.o zamanlar benim sevgilim vardı ama ayrılmak üzereydik.bana benden hoşlandığını söyledi bende sevgilim olduğunu söyledim bunu duyunca arkadaşça yaklaştı.zevklerimiz çok uyduğu için hep konuşuyoduk.biz o ara sevgilimlede ayrıldık ama ben hayatımda birini istemiyodum.sevgilimle ayrıldığımızı hemen söylemedim çünkü onu o anlamda hiç düşünmemiştim.aradan 1 ay falan geçti bende hoşlanmaya başladım ama bu bana cok mesafeli hep soğuk davranıyo sevgilimin olduğunu sandığı için.neyse ben dedimki biz ayrıldık onunla falan.hala benden hoşlanıyomuş ama sevgilim olduğunu sandığı için mesafeli durmuş.sonra biz konuşmaya başladık biraz daha 2 hafta falan geçti bana beni sevdiğini söyledi bana sordu seviyomusun beni diye bende duygularımdan emin olmadığımı söyledim.biraz zaman istedim.bu zaman içinde biz konuşmaya devam ettik.telefon numaraları alındı ve bende artık onu seviyodum ama farklı şehirlerdeyiz birlikte olmamız imkansız.ben okuyorum o çalışıyo.o kadar anlayışlı beni hep anlıyo,insanlara karşı çok iyi,zevklerimiz bire bir uyuyo.birimiz cümleye başlıyo diğerimiz tamamlıyo :) aynı anda aynı şeyleri yapmayı istiyoruz.telefonda konuşurken aynı anda aynı şeyi söylemeye başlıyoruz falan :) herşey çok iyi.ama tabiki yüzde yüz güven olamıyo görmeden.birbirimizide görmek istiyoruz ve ben onu çok seviyorum artık aşık oldum ya.hep aklımda o var böyle kötü bi özelliği bile olsa gözüme batmıyo onu çok sevdiğim için.onunda beni sevdiğine inanıyorum.çok farklı bi duygu gerçekten aşka inanmazdım internetten aşık olacağıma hiç inanmazdım ama oldu.şimdi sorun farklı şehirlerde olmamız ben her dakika onu düşünüyorum ve bu hasret beni bitiriyo yolda bi cift görünce hüzünleniyorum.yüz yüze görüşmek istiyoruz o gelemediği için beni çağırdı ve ben bilet almıştım oraya gitmek için.şimdi de gitsem mi gitmesem mi.çok mu acele ediyorum yanlış mı yapıyorum.onu çok seviyorum ama bizim nasıl bi geleceğimiz olcak ki farklı yerlerdeyiz hiç birlikte olamıcaz.bide benim gitmem doğrumu bilmiyorum.ona çok güveniyorum ama insan bazen diyo acaba diye yüzde yüz olamıyo.şimdi bana bi akıl verin nolur gitmeli miyim bu ilişki beni çok yıpratcak biliyorum göze almalı mıyım.

o gelsin önce. bence gitme

canım sen hangi şehirdesin o hangi şehirde ayrıca bence aşk değilde bi tutulma ve yüksek dozda hoşlantı olabilir yani aşk daha görüp etkilenmediğin birisinden çok olcak bişeymi bilemiyorum . erkek olarak o gelse çok daha iyi olur bence. ve sonu olmayan birşey olduğunu düşünüyorsan kendini kaptırmasaydın keşke. mutlusun anlatmışsın senin adına çok sevndim ama sonunda olmucak diye bi anda çok iyiyiz ama böyle yürümeze bağlamayın daha çok üzülürsün bence hepsini o gelsin konuşun falan .

bende internetten tanıştığım birine aşık olmuştum. ben avusturyadaydım o ise kocaelide. ailemin izin vermeyeceğine kesinlikle emindim. onada sonsuz güveniyordum. acaba bile yoktu içimde. ve sonunda ailemden habersiz 1 bilet alıp istanbula uçtum beni almaya geldi. 2 saat sonra evine ulaştık. annesi ve kardeşi karşıladı beni. bu arada ben 22 o 34dü neyse. her şey çok güzeldi 40 yıllık evime gidiyomuşum gibi hissediyordum yolda :) nisan 2014de 6 yıl olacak evleneli :) çok mutluyuz oğlumuz var 3 yaşında.

lütfen yanlış anlamayın ben sadece kendi hayatımdan en önemli kesitlerden birini anlattım sizlere. yoksa kesinlikle interneti onaylayan bir insan değilim. ben gittim evet ama bana göre erkek gitmelidir kızın yanına. benim durumum farklıydı eşim gelemezdi malum vize olayı :) eğer erkek gelirse kız için daha iyi olur. kız rahat hareket eder çünkü en ufak bi hatasında nereye gidebileceğini bilir. fakat kız giderse erkeğin yanına bu kötü bir durum çünkü nereye gideceğini bilemez. beni otogara götür dese bile erkek götürmeyebilir veya tamam deyip farklı bir yere götürebilir. neyse uzatmayım kısaca; BEN ETTİM SİZ ETMEYİN :nazar:

Back
X