Ya bana karşıda uzak evet şeyleşme sorunum var dediSürekli mi oluyor ?
Size karşı uzak mı cinsel açıdan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana karşıda uzak evet şeyleşme sorunum var dediSürekli mi oluyor ?
Size karşı uzak mı cinsel açıdan
Erkek dansçı da izliyorum
Hiç böyle bir şey aklıma gelmedi
erkek danErkek dansçı da izliyorum
sen erkek dansçıyı zevk almak için izlemiyorsundur amaErkek dansçı da izliyorum
Iste erkek ve kadinlarin fitratlari farkli oldugu icin..
E
erkek dan
sen erkek dansçıyı zevk almak için izlemiyorsundur ama
Sizden uzaklaşıyorsa sıkıntılı bir durum.Ya bana karşıda uzak evet şeyleşme sorunum var dedi
Sexi dans eden kadınlara baktı diye mi buYa ama o kadına bakınca cinsi hisseleri o kadına karşı uyanıyor
aman Allah a bu erkeklerin hepsini cehennemde yaksın bakıyorlar ne yapacaksınYa iste kadın çıplak dans ediyor seksi olarak
İğrenç birşey lakin netçen boşa deyecek halimiz yok şmdi sana.[/QUOTE ya tabikids boşanacak kadar bir durum yok ama iste benden başkasına bakmış olmasına tahammül edemiyorum
Geçmişi her gün silse neden siliyorsun diye sorarım bu seferdeKüstünüz sonuç ben oldu adam bakacaksa bundan sonra geçmişi silmeyi de öğrenir bakar ne yani
Evet bana gelince setlesme sorunum var diyor ama gidipte o kadınları izliyorSizden uzaklaşıyorsa sıkıntılı bir durum.
Evet bana gelince setlesme sorunum var diyor ama gidipte o kadınları izliyor
Konuştum neden baktın dedim nefsine uydum dedi peki dedim bir şeyler hissettinmi diye sordum heye canlanıyor sun dedi ama özür dilerim dedi ben seni seviyorum dedi ama yanıma yaklasmiyorEşiniz beceriksizmiş sanırım.
Yani youtube üzerinden yabancı pop veya latin müzik dinlese zaten tamamında yarı çıplak çok güzel kızlar dans ediyor.
Özellikle aratmaya ne gerek var ki?
Kaldı ki bakılır yani, eşim de çok izler bahsettiğim tarz klipleri, hiç de aklıma gelmedi kıskanayım diye.
Sizin düşündüğünüz niyetlerle izliyorsa cinsel açıdan sıkıntısı yok ve sizinle olmak istemiyordur; işte bu oturup ciddi ciddi konuşulacak bir mesele.
Aksi takdirde haftalarca konuşmamak da aşırı bir tepki bana göre.
Son olarak; eşinizle konuşmadınız diye izlemeyi kesecek değil ki, yakalanmamanın yolunu öğrenir.
İnsan ilişkilerinde iletişim önemlidir, her şeyi konuşun.
Yani kendi dedi hani birlikte olmasakta dokunuyordu sana önceden dokununca uyandırdı hisselerin dedi simdi olmuyor diyorDoğum yapalı zaten 40 gün olmuş. Adam da doğumdan önce ve sonra izlediyse Size hangi ara yanaştı da sertleşme sorunum var dedi ?
İzlerken aklına illa öyle bir şey gelmeli mi ?
Ama hamileydin ve doğum yaptın bunlar çok normal. Eşiniz bu durumu çok kutsal buluyordur, sizi şuan bi eşten ziyade anne olarak görüyordur. Ergenlikte de kendi ihtiyaçlarını bu şekilde gideriyorsa alışkanlık yapmıştır. Sonuçta senle birlikte olamıyor e bi şekilde bunu yapmak zorunda, o da alıştığı gibi yapmış..Yani kendi dedi hani birlikte olmasakta dokunuyordu sana önceden dokununca uyandırdı hisselerin dedi simdi olmuyor diyor