internetin kotu kullanimi

Ya ama o kadına bakınca cinsi hisseleri o kadına karşı uyanıyor
Sexi dans eden kadınlara baktı diye mi bu
Zaten içinde varsa vardır
Bunun adı merak farklı bir bakış olabilir fantazi olabilir
Çokta şey yapmamak lazım

Eşiniz beceriksizmiş sanırım.

Yani youtube üzerinden yabancı pop veya latin müzik dinlese zaten tamamında yarı çıplak çok güzel kızlar dans ediyor.

Özellikle aratmaya ne gerek var ki?

Kaldı ki bakılır yani, eşim de çok izler bahsettiğim tarz klipleri, hiç de aklıma gelmedi kıskanayım diye.

Sizin düşündüğünüz niyetlerle izliyorsa cinsel açıdan sıkıntısı yok ve sizinle olmak istemiyordur; işte bu oturup ciddi ciddi konuşulacak bir mesele.

Aksi takdirde haftalarca konuşmamak da aşırı bir tepki bana göre.

Son olarak; eşinizle konuşmadınız diye izlemeyi kesecek değil ki, yakalanmamanın yolunu öğrenir.

İnsan ilişkilerinde iletişim önemlidir, her şeyi konuşun.

Evet bana gelince setlesme sorunum var diyor ama gidipte o kadınları izliyor

Doğum yapalı zaten 40 gün olmuş. Adam da doğumdan önce ve sonra izlediyse Size hangi ara yanaştı da sertleşme sorunum var dedi ?

Eşiniz beceriksizmiş sanırım.

Yani youtube üzerinden yabancı pop veya latin müzik dinlese zaten tamamında yarı çıplak çok güzel kızlar dans ediyor.

Özellikle aratmaya ne gerek var ki?

Kaldı ki bakılır yani, eşim de çok izler bahsettiğim tarz klipleri, hiç de aklıma gelmedi kıskanayım diye.

Sizin düşündüğünüz niyetlerle izliyorsa cinsel açıdan sıkıntısı yok ve sizinle olmak istemiyordur; işte bu oturup ciddi ciddi konuşulacak bir mesele.

Aksi takdirde haftalarca konuşmamak da aşırı bir tepki bana göre.

Son olarak; eşinizle konuşmadınız diye izlemeyi kesecek değil ki, yakalanmamanın yolunu öğrenir.

İnsan ilişkilerinde iletişim önemlidir, her şeyi konuşun.
Konuştum neden baktın dedim nefsine uydum dedi peki dedim bir şeyler hissettinmi diye sordum heye canlanıyor sun dedi ama özür dilerim dedi ben seni seviyorum dedi ama yanıma yaklasmiyor

Doğum yapalı zaten 40 gün olmuş. Adam da doğumdan önce ve sonra izlediyse Size hangi ara yanaştı da sertleşme sorunum var dedi ?
Yani kendi dedi hani birlikte olmasakta dokunuyordu sana önceden dokununca uyandırdı hisselerin dedi simdi olmuyor diyor

Yani kendi dedi hani birlikte olmasakta dokunuyordu sana önceden dokununca uyandırdı hisselerin dedi simdi olmuyor diyor
Ama hamileydin ve doğum yaptın bunlar çok normal. Eşiniz bu durumu çok kutsal buluyordur, sizi şuan bi eşten ziyade anne olarak görüyordur. Ergenlikte de kendi ihtiyaçlarını bu şekilde gideriyorsa alışkanlık yapmıştır. Sonuçta senle birlikte olamıyor e bi şekilde bunu yapmak zorunda, o da alıştığı gibi yapmış..

Biraz zaman ver, sen de toparlanırsın bu sürede. Eğer hala seni ihmal etmeye devam ederse birlikte terapi görebilir, yahut eşiniz tedavi olabilir.

Back
X