internetin kotu kullanimi

Benim eşim bir oyun oynuyor o oyunun aralarında çıkan her reklamda seksi kızların ateşli sahnelerine maruz kalıyor :KK70:

Geçen gün bi tanesi dikkatini çekmiş olacak ki telefondan hiç kafasını kaldırmadan ilk önce bi beni dürttü.
Sonra bana döndü saf saf "hayatım bu kızın poposu fotoşop dimi" dedi birdeee :KK57:

Peki ben bu durumda ne yapayım?? :işsiz::işsiz:
ya senin esin hadi oyun oynarken çıkıyormuş adam da sana sormuş senden saklamamış ama benim esim girmiş izlemiş ben görmesem söylemez asla

Sexi dans nasıl oluyo be :D
70 lik dedeyle bachata yapmak gibi mi ahahajaaha

İzlerken aklına illa öyle bir şey gelmeli mi ?

Ne yazıkki erkekler ve bizim fitratimiz bir degil..oyle bir sahneyi izleyipte tahrik olmayan erkek yoktur..haa sadece belli etmeyen vardir..adamin izleme amacı da tahrik olmak zaten ki ihtiyacını gidersin..

Ne yazıkki erkekler ve bizim fitratimiz bir degil..oyle bir sahneyi izleyipte tahrik olmayan erkek yoktur..haa sadece belli etmeyen vardir..adamin izleme amacı da tahrik olmak zaten ki ihtiyacını gidersin..
Ya evli erkek niye ihtiyacını öyle yerden gidersin ki karisi var

Konu sahibi demek istediğimi demiş

Abartiyorsunuz. Ben ogle sey gorsem guler gecerim. Merak etmis bakmistir ...

Ne yazıkki günümüz hastalığı gibi bir sey bende hic doğru bulmuyorum ama burdaki hemcinslerime göre cok doğal.. herkesin kendi bileceği bir sey

Az bile yapmışsın hepsi aynı B.k şu normal ne var bunda diyenlerde fazlaca gevşek geliyor bana

Back
X