- 8 Haziran 2020
- 33
- 4
- 86
- 24
- Konu Sahibi Emirasaf21
Baktiriyorum memnunum dedigi çıktı dediğiniz falcı varmı kızlar uygulama pek güven olmuyor varsa bilen söylesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bakarım beybisi. Özele gel iban vereyim önceBaktiriyorum memnunum dedigi çıktı dediğiniz falcı varmı kızlar uygulama pek güven olmuyor varsa bilen söylesin
Ekmeeeme mani olma lütven.Ben bakarım özele gel şu ara çok işsizim attığımda tutuyor bak harbi diyorum![]()
Yaa ben diyecektim önce neyse senin nasibinmiş napimBen bakarım beybisi. Özele gel iban vereyim önce![]()
Gelirim bak,belan olurumBen bakarım özele gel şu ara çok işsizim attığımda tutuyor bak harbi diyorum![]()
Ben bakarım cüzzi miktardaBaktiriyorum memnunum dedigi çıktı dediğiniz falcı varmı kızlar uygulama pek güven olmuyor varsa bilen söylesin
İkimizde bakalım hangimize inanırsa onunla yola devam etsin canısıEkmeeeme mani olma lütven.
Bedavaya olmaz amaGelirim bak,belan olurum![]()
Ne kadar cuzziBedavaya olmaz amaüç beş atarsan yedi ceddinin geleceğini dökerim ortaya
![]()
Kudra ile biz bakacaktık şimdi rakipler arttı işim zorlaştı offf ya bananeeeeğğğğ yhaaaaaBen bakarım cüzzi miktarda
Ben parayı peşin alırım ama ona göre.İkimizde bakalım hangimize inanırsa onunla yola devam etsin canısı![]()
Ekmeğimizin peşindeyizKudra ile biz bakacaktık şimdi rakipler arttı işim zorlaştı offf ya bananeeeeğğğğ yhaaaaa![]()
Benimki cüzi değil. Kaliteyi ucuza alamazsınızBen bakarım cüzzi miktarda