Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar mrb ,ben de bebek istiyorum iki kaybim varkafama takilan bi şey var regl olduğumuzda içtiğimiz agri kesiciler yumurtlamayi falan etkiler mi ? Benim reglim sancılı ve adet bitene kadar 5-6 agri kesici alıyorum
Kızlar mrb ,ben de bebek istiyorum iki kaybim varkafama takilan bi şey var regl olduğumuzda içtiğimiz agri kesiciler yumurtlamayi falan etkiler mi ? Benim reglim sancılı ve adet bitene kadar 5-6 agri kesici alıyorum
Valla ben normalde kullanmıyordum. Bu ay kullandım ama adetimin 16.günü bile yumurta oluşmamış demişti doktor. Yine aynı ay gebe olduğumu öğrendim doktor da şaşırdı. Sanırım etki etmedi yumurtlamaya ya da yumurtlamıştım öncesinde ama ben 1 tane majezik aldım