İnternette cevabini bulamadim

Zenannaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
368
267
103
37
Kızlar mrb ,ben de bebek istiyorum iki kaybim varkafama takilan bi şey var regl olduğumuzda içtiğimiz agri kesiciler yumurtlamayi falan etkiler mi ? Benim reglim sancılı ve adet bitene kadar 5-6 agri kesici alıyorum

Kızlar mrb ,ben de bebek istiyorum iki kaybim varkafama takilan bi şey var regl olduğumuzda içtiğimiz agri kesiciler yumurtlamayi falan etkiler mi ? Benim reglim sancılı ve adet bitene kadar 5-6 agri kesici alıyorum
Valla ben normalde kullanmıyordum. Bu ay kullandım ama adetimin 16.günü bile yumurta oluşmamış demişti doktor. Yine aynı ay gebe olduğumu öğrendim doktor da şaşırdı. Sanırım etki etmedi yumurtlamaya ya da yumurtlamıştım öncesinde ama ben 1 tane majezik aldım

Benim çok sancım oluyor ama içemiyorum çünkü regl kanaması duruyor bende bi iki gün filan sonra dvm ediyor ve düzensizleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…