Internette dolanan evli erkeklerle konusmaya basladim.

Ya size ne? Adamların karısı mısınız? Size ne oluyor? Koca koca adamlara yol göstermek, onları yola getirmek size mi düştü. Bir de bize öğüt vermişsiniz, eşlerinizin telefonunu karıştırın diye. Telefonunu karıştırmak zorunda hissettiğim adamı koca diye koynuma almam ben.
Yalnız dikkat edin eşiniz bu öğüdünüzü tutmasın çünkü sizin abuk sabuk sitelerde elin adamlarıyla mesajlaştığınızı görürse, başkasına öğüt verecek haliniz kalmaz.

Ne yardımınız dokunacak saçma sapan adamlara ya da onların eşlerine? Adam girmiş o yola sizin lafınızla mı dönecek? Hangi site bu? Facebooksa sizde tuhaflık var 8 senedir kullanıyorum. Daha öyle bir şey yaşamadım.
Kizlar soruyor diye bir site. Orada ozgur siyaset adina yorumlara rastlayip uye oldum olmaz olaydm birdaha girmeyecegm sanrm

Abaza erkekler aynen dediğin gibi kelimelik diye bir oyun vardi oynadigim yildim artik redetmekten oynamiyorum artik sinir bozucu derecede esini bole sosyal medyada aldatan kadin ve erkek sayisi cok fazlalasti allah sasirtmasin yardim falanda etmen mümkün değil riske girme sutu bozuklar yüzünden. ..

Offfff gercekten hakli gibisiniz ama blki iste
Şu adamlara bebe, toy, yularından çekilmesi gereken binek hayvanı mumalesi yaparsanız, aldatılırsınız.

Sanki onlar düşünemiyor, bilmiyor aldatılmak ne kötü.. Adam evdekinin üzülmesini, başkası ile düşüp kalkıp gidip karısının yüzüne gülebilmeyi dert etmiyor işte.. Sen veya eşi ne yapsa ne dese boş... Karakter meselesi bu..

Bizim kadınlar da zannediyor ki eğitirim, yola getiririm. Nasihatle adam olsunlar istiyorsanız bi tane bebe alacaksınız kendinize, gönlünüzce büyüteceksiniz, anası gibi yetiştireceksiniz . :anne:

Evet baslikta okudugunuz gibi bi siteye oylesine siyasi paylasimlar adina uye olduktan sonra baktim ki nicesi evli erkek ki genel anlamda paylasim sitesi bahsettigim yer ve erkeklerin hepsi sohbet pesinde bayanlarla.. ve hepsiyle konusmaya basladim cunku kendimi.eslerinin yerine koydum cnku blkide bnm esimde onlarn arasnda belkkde hepsinin syledigi yok aram iyi degil vs ki bende hepsine eslerine sahip cikmalarini soyluyorum o zaman niye cocuk yaptniz diyorum burda takilacaksaniz ve nice bahaneler goruyorum ama yazmaktan yilmiyorum esleriniz adamlarla konussa ne olur dedigimde sonuc hep ayni olamaz o zaman siz niyer oralardasinizz.. insallah bi iyiligim olmustur insallah eslerine sahip cikarlar. Zaman cok kotuu arkadaslar. Hicbiriniz esimiz yapmaz demeyinn. Tlfnlarini vs kontrol edin ben cok buyuk sok yasadim allah kimsenin basina vermesin.. elinizde oldugunca sizde kknusun belki bir kac bayana iyilik etmis oluruz :KK43: cok utanc verici gercekten.

Esin.gorse ne diyecek diyorsunuz eminim cok kizar ama yemin ederim ki o siteye uye oldugumdan beri gerckten hayattn sogudum ve bu bnm isimm degil.farkndym ama ne bilim iste blki biri bile yaotigi yanlisin darkina varir cunku ilerde ne olacagimiz blli degil..
Ve bn k sitede mesj bolumu oldugunu.bile bnlardn snra ogrendim yeni uye olduktn snra slm msjlari glmeye basladi bu seklde anlams oldum

ARKA ARKAYA GELEN YORUMLARA GORE YAPTIGIM SANIRIM CIDDEN SACMA.. BENDE BILIYORUM SACMA OLDUGUNU ASLINDA AMA BELKI ISE YARAR DIYE DUSUNMUSTUM.. K.BAKMAYIN ..
siz evlimisiniz

Back
X