Internette dolanan evli erkeklerle konusmaya basladim.

Elbette ne zannediyosunuz? Size mesajı tek elleriyle yazıyo adamlar o an. Diger elleri nerede söylemiyim isterseniz.
Orda önemli olan bir "kadın"la konusmak onlar için. Üstelik siz onları ikna etmeye çalışan bir kadınsınız. Her türlü sizden malzeme cıkarırlar emin olun.

Bana facebootan mesaj atmisti biri böyle. ben de tabi saf iyi niyetle yapma etme bak karin çocukların var falan diye anlatmaya çalışıyordum. Hani sözde faydam dokunacak ya. Sonra bir baktım adamn sözleri lafları bildigin baska yone gidiyor. Hemen engelledim sildim.

Siz de yapmayn bir daha

Evet baslikta okudugunuz gibi bi siteye oylesine siyasi paylasimlar adina uye olduktan sonra baktim ki nicesi evli erkek ki genel anlamda paylasim sitesi bahsettigim yer ve erkeklerin hepsi sohbet pesinde bayanlarla.. ve hepsiyle konusmaya basladim cunku kendimi.eslerinin yerine koydum cnku blkide bnm esimde onlarn arasnda belkkde hepsinin syledigi yok aram iyi degil vs ki bende hepsine eslerine sahip cikmalarini soyluyorum o zaman niye cocuk yaptniz diyorum burda takilacaksaniz ve nice bahaneler goruyorum ama yazmaktan yilmiyorum esleriniz adamlarla konussa ne olur dedigimde sonuc hep ayni olamaz o zaman siz niyer oralardasinizz.. insallah bi iyiligim olmustur insallah eslerine sahip cikarlar. Zaman cok kotuu arkadaslar. Hicbiriniz esimiz yapmaz demeyinn. Tlfnlarini vs kontrol edin ben cok buyuk sok yasadim allah kimsenin basina vermesin.. elinizde oldugunca sizde kknusun belki bir kac bayana iyilik etmis oluruz :KK43: cok utanc verici gercekten.

Esin.gorse ne diyecek diyorsunuz eminim cok kizar ama yemin ederim ki o siteye uye oldugumdan beri gerckten hayattn sogudum ve bu bnm isimm degil.farkndym ama ne bilim iste blki biri bile yaotigi yanlisin darkina varir cunku ilerde ne olacagimiz blli degil..
Ve bn k sitede mesj bolumu oldugunu.bile bnlardn snra ogrendim yeni uye olduktn snra slm msjlari glmeye basladi bu seklde anlams oldum

ARKA ARKAYA GELEN YORUMLARA GORE YAPTIGIM SANIRIM CIDDEN SACMA.. BENDE BILIYORUM SACMA OLDUGUNU ASLINDA AMA BELKI ISE YARAR DIYE DUSUNMUSTUM.. K.BAKMAYIN ..

Ya bir de şöyle bir durum var. Eşiniz bir sürü adamla sanalda konuştuğunuzu görse ona durumu açıklamaya çalışsanız ne kadar inanır. Hani aynısını bir erkek yapsa eşi de buraya konu açsa deseki internetteki kadınların evliliklerini kurtarmayı kendine misyon edinmiş benim kocam dese biz ona burda neler sayarız. Yapmayın etmeyin. Böyle şeylere hiç bulaşmayın.

Anladiginiz yada anlamak istediginiz icin tsk ederim haklisniz birdaha grmeyi dusunmuyorum siteye
Elbette ne zannediyosunuz? Size mesajı tek elleriyle yazıyo adamlar o an. Diger elleri nerede söylemiyim isterseniz.
Orda önemli olan bir "kadın"la konusmak onlar için. Üstelik siz onları ikna etmeye çalışan bir kadınsınız. Her türlü sizden malzeme cıkarırlar emin olun.

Bana facebootan mesaj atmisti biri böyle. ben de tabi saf iyi niyetle yapma etme bak karin çocukların var falan diye anlatmaya çalışıyordum. Hani sözde faydam dokunacak ya. Sonra bir baktım adamn sözleri lafları bildigin baska yone gidiyor. Hemen engelledim sildim.

Siz de yapmayn bir daha

Ya bir de şöyle bir durum var. Eşiniz bir sürü adamla sanalda konuştuğunuzu görse ona durumu açıklamaya çalışsanız ne kadar inanır. Hani aynısını bir erkek yapsa eşi de buraya konu açsa deseki internetteki kadınların evliliklerini kurtarmayı kendine misyon edinmiş benim kocam dese biz ona burda neler sayarız. Yapmayın etmeyin. Böyle şeylere hiç bulaşmayın.
Haklisinjz aslinda dusunemedim

Bu meseleyi eşiniz duyduğunda size kim yardım edecek? Önce kendi aile bütünlüğünüzü tehlikeye atmayın eşiniz belki bu açıklamanıza bile inanmayabilir Allah korusun...

Kadını herkes ayıplamış . Dogru bısey degıl evet yaptıgı ama cok yuklenmış herkes kadına . Kötü bır nıyetı yok sonuçta . Konu sahıbı zaten anladı yanlış olduğunu bir daha girmez olur biter . Bi sürü laf sayıldı hgereksız

Kadını herkes ayıplamış . Dogru bısey degıl evet yaptıgı ama cok yuklenmış herkes kadına . Kötü bır nıyetı yok sonuçta . Konu sahıbı zaten anladı yanlış olduğunu bir daha girmez olur biter . Bi sürü laf sayıldı hgereksız

Kahraman mi ilan etmeliydik?

Kız bacım o adamları sen yola getiremezsin salla gitsin işin mi yok allasen bi gün kocana yakalanırsın sonra ayıkla pirincin taşını

Belki de o evli erkeklerin asıl niyeti evli kadınlarla konuşup, akıllarını başlarına getirmektir. Belki onlar da evli kadınların kocalarının yerine kendilerini koyuyorlardır. Belki birilerine bir faydaları olur. Hatta bazısı "İnternette dolanan evli kadınlarla konuşmaya başladım" diye konu bile açmıştır bir yerlerde. Olamaz mı? :KK53:

Belki de o evli erkeklerin asıl niyeti evli kadınlarla konuşup, akıllarını başlarına getirmektir. Belki onlar da evli kadınların kocalarının yerine kendilerini koyuyorlardır. Belki birilerine bir faydaları olur. Hatta bazısı "İnternette dolanan evli kadınlarla konuşmaya başladım" diye konu bile açmıştır bir yerlerde. Olamaz mı? :KK53:
olabilir neden olmasın :D:D:D:D

Dönün kendi hayatınıza. Kendi hayatınızı düzeltmeye çalışın. Size ne elin adamlarından elin kadınlarından. Cidden hayatımda duyduğum en saçma hareket.

Ay evet itraf ediyorum eskiden benim de oyun oynadigim bir sitede
bazen kasinan evliler yaziyordu ben guzin ablaya bagliyordum :)
Ki simdi de olsun aynisini yaparim...

Back
X