- Konu Sahibi 2bebe1anne
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar kolay ulasılacagını bile bile hic silmemis olmasıda enteresan ondan baska pcyi kullanan varmı kız kardesi falan ne biliyim bu kadar rahat olması sasırtıcı geldi bana
ben de ona sasırıyorum ya nasıl sakladı bu kadar zaman esınden diyeevde tek esı ve kendısı var kardesı falan yok tek cocuk zaten
eşine sakın söyleme,bu sana düşmez.bişey yapma, kendisiyle konuşmaya çalış bakalım anlatacak mı
burda hep erkek aldatması hikayesi okuduk, biraz da kadınlar aldatsın bence
![]()
ne yapılırki boyle bir durumda:26: eger cok yakınsanız ilk once onunla konus bu konuyu bence
Aman diyim sakın karışma sonra başına büyük dertler alırsın tecrübe ile sabittir kalkar konuşursun kendine çeki düzen ver dersin oyalnış yerlere çeker.Ben bir arkadaşıma böyle bir konuşma yaptım sonu mahkemede bitti 5 yıl ceza ilebaşını ağrıtmaya değmez elini ayağını çek kurtul.
Aman diyim sakın karışma sonra başına büyük dertler alırsın tecrübe ile sabittir kalkar konuşursun kendine çeki düzen ver dersin oyalnış yerlere çeker.Ben bir arkadaşıma böyle bir konuşma yaptım sonu mahkemede bitti 5 yıl ceza ilebaşını ağrıtmaya değmez elini ayağını çek kurtul.
kusura bakmayın ama anlayamadım tam olarak
bayan mı kocasını aldatıyor?
Bence her ıkı durumda da karışmamanız sızın ıçın daha ıyı olur
sonra bırşey olur olay sızın üstünüze kalmasın
aa başlıkta kocasını aldatıyor yazıyormuş yenı fark ettım
bence karışmayın araya bıraz mesafe gırsın, en azından görünce zorlanmazsınız
unutun gıtsın bence
Arkadaşın senin sandığın karekterde biri değilmiş demekki ilginç olanıda bunca sene bu yüzünü nasıl saklamış.Değişik geldi bana bir kişi değil diyorsun bir kaç kişi ile böyle msj laşmaları vardı diyorsun demekki bu kişiler bile önemli değil bunun için öylesine bir oyalanma eğlenme yolu seçmiş kendine ama hem çok tehlikeli bir yol hemde iğrenç evli bir kadına yakışmayacak şeyler.Bu durumda eğer eminsen arkadaşının msj ları olduğuna bu mesele hiç karışmazdım senin yerinde olsam eşine söylemeyi falan asla düşünmezdim çok kötü şeylere sebep olabilirsin kalksa karısını vursa naapacaksın bence bu durumda yapılacak en doğru şey eğer zamanla durumu sindiririm diyorsan böyle birşey olmamış gibi davranmak yok yüzüne bile bakamam diyorsan yavaş yavaş mesafe koyup araya uzaklaşmak
Canım iyimisin sen hepimiz zaman zaman boşluğa düşeriz o boş zamanlarımızı başkalarıylamı dolduracağız?![]()
Baştan sona yazmıştım hepsi silindi özet geçicem birara zaman varken konu açarım tartışırız orada.Arkadaşım gayet ıyı denılebılecek eşinı aldattı hemde bunu yaparken bızlerı kullanmış mısal ayseye gıdıyorum ama aysede degıl adamla fatmada degıl adamla ben bu kızla konustum sorunu varsa evlılık bıter hayatına yenı bırını öyle koyarsın dıye.Aradan kısa bır zaman sonra bırı benım telefonuma mesajlar atmaya başladı bende esıme anlattım durumu esım uzun ugraslardan sonra bırgun boş anında adamın telefonu acmasını fırsat bılıp sen atıyorum ahmetmısın dıyor adamda evet dıyorya çok merak ettim neler yaşandı ?
ay canım ınanamıyorum ya ben de bundan korkuyorum zaten ben onu kaybedemem kardesım o benım ya cok uzuluyorum ama bunu esının bılmesı gerekmezmı ne bıleyım adamcıgın ne sucu var sana da gecmıs olsun canım
Baştan sona yazmıştım hepsi silindi özet geçicem birara zaman varken konu açarım tartışırız orada.Arkadaşım gayet ıyı denılebılecek eşinı aldattı hemde bunu yaparken bızlerı kullanmış mısal ayseye gıdıyorum ama aysede degıl adamla fatmada degıl adamla ben bu kızla konustum sorunu varsa evlılık bıter hayatına yenı bırını öyle koyarsın dıye.Aradan kısa bır zaman sonra bırı benım telefonuma mesajlar atmaya başladı bende esıme anlattım durumu esım uzun ugraslardan sonra bırgun boş anında adamın telefonu acmasını fırsat bılıp sen atıyorum ahmetmısın dıyor adamda evet dıyorsonra ben kızla konusuyorum benle derdın ne elalemın adamına numaramı verıyosun ben vermıyorum dıyor bende mahkemeye verıyorum 9-10 ay sonra ınkar edıyorlar savcılıkta guya ben vermısım numaramı adama hemde facebooktan bende dan dıye ses kayıtlarını cıkarıyorum ve 5 yıl ceza alıyor adam kadın dersen gununu gun edıyor sagda solda konusmaya devam edıyor benım ıcın bende esını arayıp hanımına söyle kendını toparlasın dıyorum ve ıkıncı bır sok meger adamın 10 ayda hıcbırseyden haberı olmamış üstune karısı bırde benım ıcın ıftıralarda bulunmuş kendını aklayabılmek ıcın ama tabıkı ses kayıtları mahkeme dosyası ve aramızda gecenlerı bılen bır akrabası ıle konuşmasından sonra karısı ıle ayrılmış dıye duyduk.
Kımse ıcın ne evımı bozarım nede çocuklarımın gözunde kötu olmayı göze alırı alna surulen leke kolay kolay temızlenmez ya bır ıftıraya ugayıp akllıca davranamasaydım ve o leke benımle ölene kadar gıtseydı bunun hesabını kım verecektı.Herkesın hak ettıgını bulmasından yanayım
canım cok gecmıs olsun hakıkaten sasırtıcı bır durum ne kadar kotu boyle ınsanlara camur atılması ne acı
Yani siz onu kardesınız gıbı görebılırsınız ama demekkı o sızı görmemıs sorunu olsa sorununu paylaşır ınsan akrdesı gıbı gördugu bırıyle.Kaldıkı kocasına oynayan başkasına haylı haylı oynar.Dikkatli olun.
çay kahve filan derken o markete gitti ben de internete gireyim dedim bilgisayarı açtım ve msn açıldı hemen otomatik bir kişi yazdı beni hatırladın mı şu siteden felan yazıyor ama çevrimdışıyken yazmıs herhalde cunku o kısı engellıydı içimi bi telaş sardı yapmamam gerek biliyorum ama geçmişe baktım ve bunun gibi birsürü mesajlar seviyesız konusmalar vardı cok uzuldum resmen dunya basıma yıkıldı ve hemen kapattım zaten bu zamana kadar esınden nasıl gızledı bılemıyorum gercekten ama cok uzgunum cunku bız aynı sene evlendık ve ıkımız de bebek ıstıyorduk esı ve o cok ugrasıyorlardı bunu esıne nasıl yapar bır turlu aklım ermıyor esıde oyle ıyı bır ınsan kı ensesıne vur lokmasını al cok duzgun bırı ben ne yapıcamı bılemıyorum kızlar bı akıl verın bunu esıne nasıl soylerım