Şuan yorumlarınıza muhtacım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abla zaten onlar korkundan besleniyor. Bu evliliğin hayırlı bi sonu yok zaten. Ailenden hiçbir büyüğün sahip çıkcak biri yokmu konuşacak maftayla mı evlisin afedersin. Konuyu tam bilmiyoruz gerçi ama. Kocandan gizli bi şekilde kurtulmanın yolunu bulman lazım kendini garantiye alıp. Allah yardımcın olsun

Görğmcem bigün bize geldi ve kocamla bizi birbirimize düşürdü yemediğim dayak kalmadı kocam o sınırle öfkeyle bana erkeklerle konusuyosun dedi namusuma lsf ettı ve hiç bi delili ve doğruluğuda yok arkasından görümcem sen erkeklerle konusuyosun demeye başladı ve tamamen iftira günahı nedır
Gidebileceğiniz bir yer varsa ya da işiniz mesleğiniz boşanma. Yoksa suyuna gidin, görümceyle kocayla iyi geçinin de şiddet görmeyin.

Konu sahibine kızamıyorum. Maalesef adalet sistemi yeterince caydırıcı değil. Katiller bile elini kolunu sallayarak geziyorken nasıl kızılır ki? Herif psikopat belli.

Eşkiyalar aramızda ve biz sistem yüzünden zorbalığa maruz kalıyoruz. Hayat sevincim az bu yüzden.

Konu sahibine kızamıyorum. Maalesef adalet sistemi yeterince caydırıcı değil. Katiller bile elini kolunu sallayarak geziyorken nasıl kızılır ki? Herif psikopat belli.
Yemeği, çayı, suyu önlerine getiren kadınken bir gr ile geberebilme ihtimalleri varken erkekler çok cesurca davranıyor.

Yemeği, çayı, suyu önlerine getiren kadınken bir gr ile geberebilme ihtimalleri varken erkekler çok cesurca davranıyor.
E elifinizzzzz boşanamıyorsun madem söyleyeyim için rahat etsin, Allah ın affetmem dediği en büyük günah kul hakkıdır, haklı hakkını haksızdan talep edecek. Sana vurduğu elleri her milisaniye kül olup tekrar yanacak. Görümcen cehennem zebanilerinin sonsuz odanlarından biri olacak. Umarım eli ayağı kırılır kocanın, görümcenin de dili tutulsun sana haksız yere bunları yaşatan bin mislini yaşasın.

😃evet ondan duymuştum. Kanıt diye bir dizi vardı, kadın kocasına bir madde içiriyordu , kanda çıkmıyor havayla temasta buharlaşıp uçuyor vs vs adam günden güne ölüyor ama nedeni bilinmiyor o adam da konu sahibinin kocası gibi biriydi.

E elifinizzzzz boşanamıyorsun madem söyleyeyim için rahat etsin, Allah ın affetmem dediği en büyük günah kul hakkıdır, haklı hakkını haksızdan talep edecek. Sana vurduğu elleri her milisaniye kül olup tekrar yanacak. Görümcen cehennem zebanilerinin sonsuz odanlarından biri olacak. Umarım eli ayağı kırılır kocanın, görümcenin de dili tutulsun sana haksız yere bunları yaşatan bin mislini yaşasın.
O durumda bile ikisine yine bu kadının bakacağına, başlarında bekleyip hizmet edeceğine o kadar eminim ki...

Karısının kolunu catallayan koca...
Günah mı diye soran karısı...
Yani siz bu kadar vahşi bir insanı yanınızda bulundurmaktan korkmuyorsanız bize ne diye soruyorsunuz? Devam edin biz ne diyebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X