• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternette tanışılan eski sevgili..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Meliscik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O sana tek tek anlatacak mı kiminle çıkmış, nasıl tanışmış, neler yapmışlar vs... ?
Anlatmazlar, sen bir yerden öğrenirsen de önemsemediğim için anlatmamıştım derler..
Dürüstlük en büyük meziyet tabii ki.
Yalan söyle demiyorum ama anlatmanın sana bir artısı olacağını sanmam.
Unut bence..

bence saklama eski erkek arkadaşını.
ama tanışma durumunuzu farklı anlatabilirsin, ne bilim bi arkadaşım vasıtasıyla tanışmıştık, şimdi o arkadaşımlada görüşmüyorum falan diyebilirsin

Çok gereksiz bir konu bence bir erkeğin sevgilisine, eski erkek arkadaşınla nasıl tanıştın ne yaptın diye sorması:kızgın:
Adı üstünde "eski sevgili".
Benim de 7 yıldır süren bir ilişkim var ve sevgilim değil nasıl tanıştın ne yaşadın diye sormak, bu konuların bahsini duymaya bile tahammül edemiyor.
Kız olsun erkek olsun kimseye bir artısı olmaz bu konuları irdelemenin. Ne kadar eskiden de yaşanmış olsa insanın canını acıtır bence.
Ne sen sor ne de anlatma taraftarı ol.
Ayrıca yaptığın kötü bir şey değilki neden bu kadar telaşlanıyorsun.
Ben olsam bu konuda eğer ısrar ederse anlatırdım, yalan söylemez yaptığımın arkasında dururdum.sengözlerimebaksanab

bende bunu anlamıyorum nedense...
karşındakini salt olarak beğeniyorsun,sonrada eskileri deşip mulakata sokuyorsun...
mulakat değil yenetektir sınavı verdiren...

ben senin yerinde olsam,eskiyi deşen biriyle baştan çıkmazdım...
çünkü geçmişi deşen geleceği görmez...
pişirip pişirip önüne koyacağı ihtimalinide unutma sakın...!

arkadasım acıklama yapmana ne gerek var ki...
sorarsa ...ınternetten tanıştım demessın...
ayrıca ...eskı sevgılı neden sorulur onuda bılmem...önceyı neden kurcalıyacaksın kı.....
ha bu konuda huzurun ıcın yalan söyleyeceksen ....yapacak bır sey yok söyleyceksın...
yada sorarsa gecıştirici cevaplar ver ...aman boşver...konuşmak istemıyorum gibi...

Canım,

1. İnternetten tanışmak hata, ayıp değil. Şahsen benim ilişkim de böyle başladı ve 3,5 senedir çok mutluyuz, normalde böyle dürüst birini bulamazdım...
2. Kimseye eskiyle ilgili bir hesap verme, ayrıntıya inmek zorunda değilsin. yerimseniben

Eskiden sevgilin olduğundan bahsedersin hadi diyelim de tee internette tanıştığınıza kadar anlatmazsın olur biter hem ne gerek var adı üstünde o eski zaten.....

Neden eski sevgilini yenisine anlatma zorunluluğunda hissediyorsun ki kendini bahsetme olsun bitsin...o sana anlatıyor mu...ayırca internette tanışmak kötü bir şey değil ki olabilir yaniii...biz nasıl burda tanışıp arkadaşlık kuruyoruz ...kötü bişi değil yani...

bnce anlatırsanda detaya inme
nerde tanıştığın hakkında hiç bişey deme

bencede hata değil bende internetten tanıştığımla çıktım hatta evlenecektik ama ben aileme söyyleyemediğim ve onun önüne her seferinde sorun olarak itttiğimden beni bıraktı hem olmuş bitmiş geçmişin onu ilgilerndirmez

genelde erkekler tamamen dürüst değildir
bu nedenlede tamamen dürüstülüğü haketmez
anlatırsın dinler anlayışlı gözükür ama sonra kavgada söyler

sevgilin sana sorarsa benden önce bir sevgılın olmuşmuydu diye tabıkı ınkar etme bu cok yanlıs olur ama ayrıntıya gırmen gerekmez ama erkek arkadasın ıllede soruyorsa bence ona soyle de :
yasanmıs bıtmıs bır ılıskı ve dogru olsaydı zaten bıtmezdı sımdı sen varsın hayatımda ve ben gerıye bakmak ıstemıyorum artık... dersin olur biter
valla işe yarıyor ben cok zaman once bır keresınde oyle yapmıstım ıse yaradı hatta hosuna bıle gıtmıstı ...:)))

Erkek arkadasinin en ince detayina kadar nerde, hangi saatte hangi gün bulustunuz diye soracagini zannetmiyorum.
Ha olurda sorarsa, tanistik iste dersin, gecmiste kaldi bitti dersin gecersin.
Senin gecmisin simdiki erkek arkadasini ilgilendirmez.
Sadece su anki yasantin ilgilendirir.
Kendine dert etme bunu, sorarsa gecistir, onu ilgilendiren konu degil cünkü.

mutluluklar

kimseye önceki sevgilinden bahsetmek zorunda değilsin
hele hele internette taniştigina varana kadar detaylara inmene hiç luzum yok
kendine dert etme bunu
yapmışsın bi hata (zira internet aşkı hatadan öte bir şey değildir!) bırak senin dısında kimse bilmesin
yok yere huzurunu bozma.
vicdani rahatsızlık verecek bir mevzu değil bu :kahve:

Canim ben esimle internetten tanistim. niyetine bagli biraz. Ne ile karsilasmak istersen o tarz insanlarla tanisiyorsun. baska turlu yaklasanlar olmadi mi? oldu ama hemen anliyorsun zaten.

artik internet gunumuzun bir iletisim araci. eskisi gibi gorucu usulu de yok ki, hanim kiza efendi cocuklar tanidiklar veya komsular tarafindan layik gorulsun.

Benim butun arkladaslarim 30 lu yaslarda ve bekar. simdi hepsi yavas yavas evlenme telasina dustuler ya da ask telesina. cunku o kadar yogun ki is ortami herkesin. kimsenin kimseyi gorecek durumu yok.

o sebeple her turlu firsat dgeerlendirilmeli.

Ben nasil tanistigimizi sorana internetten tanistigimizi soyluyorum.

Arkadasin yerinde olsaydim, eski erkek arkadasimla normal tanissak bile detaya girmezdim. eski eskidir kurcalanmasi gerekmez. yasanmis ve bitmistir.

sevgilin sana sorarsa benden önce bir sevgılın olmuşmuydu diye tabıkı ınkar etme bu cok yanlıs olur ama ayrıntıya gırmen gerekmez ama erkek arkadasın ıllede soruyorsa bence ona soyle de :
yasanmıs bıtmıs bır ılıskı ve dogru olsaydı zaten bıtmezdı sımdı sen varsın hayatımda ve ben gerıye bakmak ıstemıyorum artık... dersin olur biter
valla işe yarıyor ben cok zaman once bır keresınde oyle yapmıstım ıse yaradı hatta hosuna bıle gıtmıstı ...:)))

arkadaşa aynen katılıyoruma.s
verdiği taktiği kullanabilirsinyerimseniben

sormazsa söylemeye
sorarsa da yalan söylemeye lüzum yok kanımca:delphin:

Ancak şu var ki bir erkeğe karşı yaşadığınız herşeyin arkasında durmalısınız, sırf o hoşlanmıyor diye yalana, dolana, alavereye gerek yok...

Back
X